SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@paretowilfredo Dostum sgk da açık durumu nasıl önümüzdeki senelerde de alım devam eder mi?
-
@uzmanyrdd kardesim 5000 denetim personeli hedefi vardi kurumun. Son alimla 2000 dolaylarina yaklasti. Bu durumda ufuk aydinlik goruluyor.
-
@paretowilfredo hocam iller de belli oldu artık,tahmini işe ne zaman başlanır? Şunun için soruyorum, 24 aralıktaki hakimlik sınavını atlatsak çok güzel olur. Malum ankara açılmadı ve farklı bi şehirde başlamak durumunda kalacağım,ev tutulacak içi doşenecek çok uzun zaman alacak bunlar,hakimlik sınavı gumlesin de istemiyorum.. Senin fikirlerin önemli bizim için,şu tarihten önce başlamanız pek olası diyebileceğin bir tarih var mıdır?
-
@satrab Kardeşim artık sürecin hızlı yürüyeceği kanaatindeyim ama yine zaten tercih açıklanma ve yazıların gitmesi ve de haliyle tebliğ sonrası zamanı 15 gün olanları düşünürsek hakimlik sınavı atlatılmış olur diye düşünüyorum.
-
Bu ileti silindi! -
askerlik durum belgesini e devletten alsak olmuyor mu? şubeden mi almak lazim illa
-
@paretowilfredo hocam acaba sizin dönemde tercihler bittikten sonra kaç gunde açıklanmıştı sonuçları,hatırlıyor musun?
-
Net hatirlamiyorum kardesim ama cok surmedi
-
Dostlar sayi cok ciddi ihtimal 400 olacak. Artma ihtimali de olabilir ama 400 iibfl8 icin olur alindi su an icin. Bence bastirin biraz artirim konusunda.
-
@paretowilfredo Kasımın sonu mu hala yoksa daha net olabilecek bir tarih var mı?
-
İibf mi olucak kesin hepsi
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo İstatistik için ses var mı hocam? Ümidi keselim mi
-
400 degil ya 600 olmali
-
@paretowilfredo şimdi kusura bakmayın konudan biraz uzak bir sorum olacak hocam. diyelim ki atandım. askerliğimi yapmam için kurumdan izin almam mümkünmüdür denetmen yardımcısıyken atanır atanmaz bu mümkün mü?
-
@Necmettin-Artun Kardeşim asalet tasdikinden sonra tecil bozup gidebilirsin. Bunda bir mani yok o da hizmet/görev neticede. Döndüğünde hak kaybın da olmaz. Ama sen dönene dek akranların biraz daha ilerlemiş olurlar meslekte o yönden belki psikolojik olarak olumsuz olabilir.
-
@sradaninsan Benim de temennim böyleydi kardeşim ama şimdilik görünen 400. Bakalım aksi bir şey gelirse kulağıma paylaşacağım.
-
@cexay Şu an tamamen iibf konuşuluyor kardeşim. inşallah farklı olur size de bir şans verilir. Ama şu an bilgi böyle.
-
@İNSAN Kardeşim Sn. Başkanın söylediği şekli geçerli. Zaten olur da alınmış son aşaması denebilir artık. Ay sonuna yetiştireceklerini düşünüyorum.
-
Üstad biz senden 8. Promosyon başlığında bilgi bekliyoruz sen burda güzel duyumları paylasmissin şans eseri bakmasak gormeyecegiz @paretowilfredo