Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hope açıkcası kişiye göre değişir bu sorunun cevabı kendi dünya görüşünle alakalı bi durum, tabi çok da muhalefet olunmaması gerekiyor bende bu tür kurum mülakatlarında, ben genel olarak kısa dönemde çözülmesini öngörmüyorum, Rusya ve ABD nın tutumlarına değindim biraz.
-
@Sipsilimarpuc inşallah , ilk 10ndan 4 kişi filan gelmemişti sonrasından haberim yok maalesef
-
@hayırlısıolsun Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc inşallah , ilk 10ndan 4 kişi filan gelmemişti sonrasından haberim yok maalesef
güzel oldu hocam bu durum her halükarda 1000i geçmicek bence mülakata giren çok uç noktada düşünürsek belki 900 girer
-
........
-
@Çekonomist Aynı komisyon, bölüm de aynı olunca; kendi mülakatımın provası gibi oldu biraz. Pazartesi gireceğim ben de. Sorular gayet iyi bence.
-
@Çekonomist Geçmiş olsun hocam. Sorular Gayet iyi duruyor. Sonunda bir mülakata giren çekocuya rastlamış olmak sevindirici. Ben de bir Çekocu olarak kendi alanıma sağlam kasmışken diğer alanlardan ağırlıklı soruların gelmesinden korkuyorum biraz
-
Arkadaşlar liste sırası 30dan sonra olanların sabahtan oraya gitmesi gerekir mi sizce? Sabah 9da yoklama tarzı bişey yapılıyor mu sonradan gitmemiz sıkıntı yaratır mı?
-
@İNSAN @joeblack16
İş hukuku sorularını madem çekocusun diyerek sordular. her sorunun üstünden soruyu soran daha detayını sordu. Şimdiden başarılar hakkımızda hayırlısı olsun inş -
Mülakat için beklerken @Harun-Resid kardeşimle de tanışmış olduk
-
gözlemlediğim kadarıyla kurum mevzuatı çeko dışına sorulmuyor
-
@Çekonomist Hocam, genel hava nasıl mülakat odasında?
-
@İNSAN Gayet sıcakkanlıydılar yüzleri güleçti. Özgeçmişiniz yansıtılıyor oradan okuyup ekstra şeylerde soruyorlar.
-
@Çekonomist Sağ olasın. İyi geçmiştir diye düşünüyorum :). Hayırlısı olsun
-
@İNSAN iyiydi çok şükür
-
@Keynes-dede sen gidince listedeki ismine + atılıyor ve çağırılma listesinde oluyorsunuz. zannımca birşey değişmez.
-
Ya arkadaslar bu başlığı takip eden hiç mi istatistikci yok bi de onlar yazsin nasıl geçiyor diye. Katilim nasıl. Lütfen istatistikciler varsa paylasim yapin. Ben de cuma günü gireceğim ben de yazacağım zaten ama cumaya kadar gireceklere bir fıkır olsun. Lütfen
-
Mülakattan çok bi şey beklemesem de güzel insanlarla tanışmamıza vesile oldu @Çekonomist
-
Arkadaşlar SGK denetmenin görevlerini kısa şekilde söyleyebilecek var mı acaba ? Kanunda çok uzun ve karışık anlatıyor
-
@Keynes-dede kardesim meslek tanitimlari bolumunde meslekle alakaliyazida gorevlere dair bir bolum var inceleyebilirsin
-
@paretowilfredo Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Keynes-dede kardesim meslek tanitimlari bolumunde meslekle alakaliyazida gorevlere dair bir bolum var inceleyebilirsin
hocam göç için cevap bekliyoruz ayrıyetten