Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@escobar_p kardesim zor da olsa muvafakati alirsin da bir sekilde. Asil sorun komisyonun durum degerlendirmesi ilk etaptaki. Orayi atlatirsan insallah gerisi hallolur. Bekliyorum sabirsizlikla Not: Guy donemi malum sana donmeyi unuttum ben musait bi vakit konusalim
-
@Antimülakat Kurumdan çok memnunum,İstanbul'a taşırlarsa hayatımın sonuna kadar çalışırım ama İstanbul bir farklı güzel
-
@paretowilfredo Tamamdır,ben genelde müsaitim SGK'ya ait bilgileri senden alacağım Mülakat sonucunu bende merakla bekliyorum,soru sormadıklarından dolayı. Ya liste başı olurum ya da listede hiç adım olmaz,ortası olmaz herhalde
-
@escobar_p o zman guy yaz.Ben İstanbuldan sırf hayat pahalı diye risksiz gelecek yerden kaçıyorum.Ankaranın neyi var Özelleştirme en merkezi yerde.Hem sgknın maaş daha az özlük hakkı daha düşük 4300 tlden 3300e düşmek ne bileyim.İstanbul yoksa abartıldığı gibi pahalı değil mi?
-
@guyguy GUY'da yazacağım fakat SGK'nın sonucunu bekleyeceğim son ana kadar. İstanbul'da kurulu bir yaşantım var. Maaşımdan ödediğim uçak bileti paralarını düşersen herhalde arada fazla fark kalmıyor.Bu arada merkez uzman yardımcısı maaşı 4.100 TL. Özlük hakkının daha düşük olduğunu biliyorum,o da benim tercihim.
İstanbul'un Ankara'dan pahalı olduğu 2 nokta var.
-
Konut
-
Gece Hayatı olanlar için bazı mekanlar.
Onun dışında fiyatlarda fark yok. Hatta Ankara'da toplu ulaşım İstanbul'dan %50 daha pahalı. İstanbul'da yapacak fazla aktivite olduğundan para yetiştiremiyorsun genelde.Ankara'da ise zaten bunları yapabileceğin olanaklar mevcut değil. O yüzden daha ucuzmuş gibi geliyor.
-
-
@paretowilfredo rotasyonun kaldırılması sevindirici peki denetmenlik ve sgk teftişin birleştirilme süreci ne alemde? Bu konudaki çalışmalar sürüyor mu?
-
@escobar_p kardeşim senin istanbulda evin var para yine yetebilir.Bende Ankaradayım puanım riskli olduğundan İstanbul yazabilirim.Kurtuluş genelde öğrenci mekanları var ama işte Ankaranın sıkıcılığıda yok değil.Akşam 9-10 hayat bitiyo.İstanbulda 4100 lira maaş merkez taşra ayrımı kalkarsa bizide rahatlatır.Tabi atanırsak
-
@guyguy Bana da o komik geliyor.İstanbul'un taşra olması
-
@memurtipliadam Birleşme ya da ozluk hakki iyilestirmesi biraz zamana kaldi denebilir. Son ekk da geri cevrildi direkten dondu denebilir. 3600 ihtimali var ama birlesme bence zor. Kaldi ki birlesme olmali mi o konuda da tereddutlerim var. Ama 3600 bu meslegin hakki.
-
Taşra olarak geçen a kadro mesleklerde özlük hakkı iyileştirilmesi emsal teşkil edeceğinden böyle bir şeye gidilmesinin herkesi harekete geçireceğini düşünüyorum. Gu, Du, il göç, il planlama, MHU ve SGK denetmenlik gibi taşra olarak geçen a kadrolarda birisinin özlük hakkında yapılacak olan iyileştirme hepsi için talep edilecektir. Bu da her anlamda zor görünen bir mesele. Yapılması imkansız demiyorum ama ben böyle bir hamlenin çok büyük bir talimat gerektirdiğini düşünüyorum.
-
Benim fikrim de sgk da birleşme olmazsa 3600 ek gösterge alamayacağı yönünde. Zaten merkez uzmanlıklarından farkı olmayan yds den 70 alması gereken yeterliliği klasik olan tez yazan mhuy 3600 alamazsa hiçbiri alamaz..
-
Olur da 8. Promosyonu kazanırsam GUYa başvumayı düşünmüyordum. Ama rotasyon kalktığı için GUYa başvuracağım. Denetmenlikte hangi ilde olacağımız garanti değil. Şans işi biraz. Benim gibi referansız biri ücra köşelere atılabilir. Bu işsiz halimizle her ili de seçeriz. En azından Guy ile il tercihi yapabiliyoruz.
Hakkımızda hayırlısı
-
arkadaşlar ara ara twit atarak darlayalım başkanı
-
@rohani memleket karadeniz mi;)
-
@ehl-i-vukuf sayılır neden sordunuz:)
-
@Keymarsh aynı fikirdeyim ama rotasyon kalkmasaydı bile mülakattan düşük almışsam(tabi kazandıysam) guya başvurmayı düşünüyorum. hiç değilse nerede çalışacağımı bileceğim. Denetmenlikte ise tamamen şans hele ki mülakat puanı düşük gelirse tercih listesinde son sıralara yazılan hiç istenmeyen yerlere gitmek zorunda kalacaksın. Gerekirse 1000 tl daha az kazanırım istediğim ilde çalışırım.
-
Bugün herkes de sonuçlar için bir umut yeşerdi galiba arkadaşlar, bakıyorum da Başkan'a herkes bireysel olarak tweetlerini atıyor 9.Pro Haziran öncesi gelecek mi tweetini Başkan beğendikten sonra bütün gözler sonuçlara çevrildi inşallah yakındır sonuçlar
-
Arkadaşlar başkanın bu beğenisi bizlere ciddi mana da umut olabilir mi? çünkü başkan twitter faal kullanıyor ve onu beğendiğinde öğrencilerin beklentiye gireceğini biliyor. Bu ay çıkmadan sonuçlar gelip mayıs sonunda haziran basında ilan ihtimali sizce nedir. @paretowilfredo sen ne dersin kardeşim önceki iletilerde yazdıysan kaçırdim şimdiden özür dilerim yazdıysan.
-
@atiba Hocam başkan bu beğeniden önceki son beğenisini 10 Ocak'da yapmış. 3 ay sonra bir iletiyi beğenmesi açıkçası kalplerde bir çarpıntı yarattı
-
Foruma hergün 15 dk da bir giriyorum. Bakiyom 5 dk once yorum yapilmis. Kalp carpintisindan yoruldum artik. Aciklansada kurtulsak..