Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX inanin ayni durumdayim hocam
-
@memurtipliadam Hocam inşallah hayırlı bir haber alalım da çalışmadığımıza değsin yoksa....:)
-
@hayalimsgk hadi bakalım inşallah ya, ama o 60 gün tamamlanacak brnce
-
- Gün
-
@paretowilfredo hocam biz bi oraya bi buraya sersemledik. Bu hafta da sorsanız acaba ne durumda? Hani referandum da bitmişkene
-
@rohani aynı durumdayız hocam. Kitap yüzüne bakamıyorum
-
SGK Denetmenler Derneği Başkanı, @ParadoX arkadaşımızın hazırladığı mektupla beraber açıklanma talebini belirttiğim tweeti retweet yapmış arkadaşlar
-
Şu an Eskişehir Büro Memur-Sen Gençlik Kolları Başkanı da aynı tweeti şu an retweetledi
-
@wesley10 kardeşim 300 asil 300 de yedek mi alacaklar
-
@Klay-Thompson Evet İİBF 300 Asil 300 yedek diye biliyorum. Kadro sayısı kadar yedek olsa gerek
-
@aysesal 60.günden sonra beklemeye başlamak bana daha mantıklı geliyor açıkçası. Evvelkilerin açıklama sürelerine bakarak düşüncem böyle. Ama yine soruştururuz bakalım
-
Baskan M.selim bagli trt haberde
-
O kadar cabamiza bir yanit alamadik sanirim beklemekten baska caremiz yok suandan sonra aciklansada bizim cabamizdan degil surecin isleyisinden
-
Bakan canlı yayında buradan takip edebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=ujSAiXcfpKA&feature=youtu.be
Yayın geçmiş, özür dilerim. -
@gmsmustafa aynen öylr galiba, hatta brn guy başvurusu yapmayı da düşünüyorum. Madem 60 günden sonra beklemeye başlamak mantıklı @paretowilfredo , illa beklenecek 65-70 gün o zaman
-
Arkadaşlar duyumları olanların paylaşacağından eminim ama genelde tüm duyumların ortak noktası niye açklanmıyor bilmiyoruz , sgk yoğun gibi söylemler dolanıyor bir çok arkadaşımızla tweetrdayız lütfen herkes yardımcı olsun listenn açklanmasına bi engel yok , guy başvuruları bitmeden liste açıklansın . Lütfen yoğun baskıları arttıralım bu arada mektup şiir yazanları ayrıca tebrik ediyorum Emeğinize sağlık
-
@aysesal guy başvurusu için lütfen acele etmeyin sonuçta 27 sindede 28 inde de yapabilirsinz bi yere kaçmıyor başvuru süresi .
-
Başvuruyu yapabilirsiniz eğer sonuç açıklanır ve olumlu olursa başvuruyu geri çekebiliyorsunuz.
-
Sistmsel sorun yaşayanlar var. Ben başvurumu bu nedenle yapamamaktan endişemiyim, geri çekilebiliyorsa ne ala. Kurum içinde çalışan arkadaşlar bile en az 60 gün diyorsa, GUY da insanlar magdur olmasın gibi ince düşünen bi sistem yok maalesef !
-
Başvuruyu geri al diye bir buton var yukarda. Başvurunuzu yapıp sonuçları bekleyin arkadaşlar. Sisteme göz attım da başvuru yapmak da baya ugrastiriyor kesinlikle Son güne bırakmayın derim. İnşallah o zamana kadar hayırlı bir haber alırsak başvuruyu geri al butonunu tiklayarak basvurumuzu çekebiliyoruz. Son gün eliniz Ayağıniza dolasabilir benden söylemesi. Bu arada bugüne kadar gerek tweetrrdan gerek başka mecralarda çok uğraştık ama sonuç alamadık üstüne bir de baktık ki hiçbişey için destek olmayan insanlar bir de köstek olmaya başladı ve açıkçası bu beni cok soguttu bişeler yapma konusunda. Bu saatten sonra ben de sadece süreci izlemekle yetinecegim açıklanır sa ne ala ama açıklanmazsa biz zaten sınava gireceğiz. Bir takım hakları için cabaladigimiz insanların dünya umrunda değil. Birlik olmadan elbet sonuç alamayiz ama kendin yazıp kendin oynayarak da birlik olunmuyor. Herkese saygilar ve iyi calismalar dilerim