Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX aynrn hocam, tamamına katılıyorum. umarım olumlu sonuc alırız da geri al fonksiyonunu kullanırız.
-
@ParadoX kesinlikle.. ben de son güne falan bırakmam zaten stres içerisindeyiz bir de başkaları için düşünmekten yorulmayalım yapalım sonra geri alırız açıklanırsa açıklanmazsa da son gücümüzle bir de guy a uğraşalım arkadaşlar haydi bukadar didindik elbet biyer olacak iyi çalışmalar
-
Bende başvuru yaptınız mı diye sorucaktım. Geri al butonuna sevindim daha önce 0,007 puanla sınava girememiş biri olarak ah almak istemiyorum hiç. hele de başvurup girmeyenlere o kadar sövmüşken.
-
@muiibf hocam geri al butonu olduğu gibi başvurunuzu tamamlayıp göndermeden kaydetme secenegi de var. İsterseniz göndermeden Son ana kadar ekleyebilir isterseniz başvuru yapıp gönderip sonradam geri al ile başvurunuzu geri vekebilirsiniz hersey düşünülmüş sistem çok güzel tasarlanmış bence
-
Gelir uzm.için başVuru süresi uzun gibi görünüyor ama bu gidişle son güne bırakmadan başVurmak en mantıklısı.eşim adına haftaya 86 puanla maalesef başVuru yapacağız.
-
SGK Başkanı bu süreçte baya sessiz kaldı bir beğeni dışında pek birşey yapmadı ama umudumuzu yitirmeyelim. Denetmenler Derneği Başkanı yine destek için dün gece atılan başka bir tweeti retweet yapmış sağolsun
-
Etkinlik yapmalıyız
-
Arkadaslar anlasilan sgk baskani twitter da fazla vakit gecirmiyor ya da gundemi cok yogun..bugun sgk mufettisligi ilani icin twitterda paylasim yapan sgk teftis kurulu baakani Mustafa Apaydin a yonelik bir twitter etkinligi yapsak ne dersiniz ?
-
@vonHayek o benim alanına girmiyor diyor hocam uzmanlık alımlarının sonuçlarını soranlara öyle demişti. . Ordan bişey çıkmaz yani bize..
-
@hayalimsgk anladim hocam..bekliycegiz o zman..umarim yakin zamanda hayirli haberler aliriz..
-
@kütüphanesakini Hocam bu kadar etkinliğe başkan tepki vermeyince çoğu kişinin hevesi kırıldı ama talep olursa yapılır birşeyler
-
@wesley10 ve hemen hemen her gğn herkes bireysel twit atıyor, Başkan henüz bi tepki vermedi, süreç böyle diyip umursamamak lazım herhalde sinir geldi
-
@aysesal valla ben bu sürece @wesley10 ve @kizilderili kadar katkı sunanı da bireysel tweet atani da görmedim. Tweeter isimlerini bildiğim ama forumdaki adlarını bilmediğim 2 bayan 2 erkek arkadaş daha var bıkmadan usanmadan tweet atıyorlar haklarını asla ödeyemez hiçkimse. Biz bir yaptiysak onlar bin yaptı o yüzden biz ne desek boş. Asıl söz sahibi onlardır benim gözümde. Bu benim fikrim herkesin düşüncesine saygı duyarım ama bu konuda herkesin benimle hem fikir olduğuna adım gibi de eminim
-
@ParadoX söz sahipliğinden kastınız nedir? kim hangi konuda söz sahibi oluyor? Neyse arkadaşlar isteyen istediği katkıyı desteği versin , kalan 5-10 gün herhalde
-
Burda fake hesaplardan yuzlerce twit attik hocam hastaga tiklayinca goruyorsun zaten ama 2 ay oldu yani napalim baskana sabah gunaydin mesajiyla baslayip iyi gecelerle bitiriyorum her gun bir isaret bile vermedi bu saatten sonra aciklanmasi benim gozumde cabalarimizin sonucu olmaz surecin islemesinden olur
-
@gmsmustafa evet öyle, yani süreç bu şekilde. Tamam onu kabul ettik de 7. Promosyonda yazıyodu Başkan, az kaldı sona geldik vs diye . Bize de yazaydı
-
@aysesal neyi niye bu kadar büyüttüğünuzu anlayamadım. YaNLis biseymi söyledim. Söz sahibi onlardır dan kastım yapalım yine de etkinlik derlerse katılırım anlamında dedim. Kimse bişey yapmadı demedim. Biz bir yaptiysak onlar bin yaptı dedim. İsmini bilmediğim bikaç arkadaşın dağa olduğunu da ekledim yani siz buradan nasıl bi sonuç çıkardın anlayamadim. Ben çabalayan arkadaslara hakkını teslim etmek gerekir manasında yazdım o mesajı.
-
@ParadoX hocam ben sadece sizler kadar katkı sağlamaya çalıştım bu foruma sonradan katılan birisi olarak sizin çabalarınız gerçekten çok büyük bunu görüyorum hatta size özendim birazda :)) Forumu biraz gözlemledim ve şunu gördüm maleef bazı arkadaşlar gerçekten hakları için mücadele ederken bazılarıda bu mücadeleye ya kayıtsız kalıyor ya köstek oluyor ya da kaymak yemeyi bekliyor. Herşeye rağmen forum üyeleri (en azından brnim takip ettiğim iki üç başlıktan en önemlisi bu) gerçekten güzel insanlar. Allah güzel insanların güzel günler görmelerini nasip etsin. Yöneticilerde gerçekten takdir edilesi kişiler.
-
@gmsmustafa Kardesim eline yüreğine sağlık, dedim ya bi kaç arkadaş daha var isimlerini bilmediğim sabah akşam yazıyor diye. Yapanlardan Allah bin kez razı olsun daha nasıl kendimi ifade edeyim bilemiyorum
-
@ParadoX neyi açıkldıgını anlamadım arkadaşım ben senin. Bi şey diyen olmadı, gerginlikten yanlış anlıyoruz herhalde. Herkes söz sahibi, etkinlik yapılacaksa her gün yapılsın, ben her gün bireysel twit atıyorum 5-10 tane, etkinlikte kat kat fazlası. Her gün atalım kayıtsız kalamasın kimse !!!