Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@aysesal neyse hocam bosverelim. Adınız gibi emin olabilirsiniz ki hayırlı haberlerini duymak istediğim 5 10 arkadaştan birisin bu foruma katkı sunan emek veren mücadele eden her arkadaşı dikkatle takip ediyorum ben. Hepimizin hayırlı haberler alacağına da inanıyorum. Gereksiz kirginliklar olmasın bizlerin arasında. Bu forum türkiyenin en iyi forumu burayı güzel tutmak ve katkı sunmak bizlerin gorevi
-
@ParadoX siz de elinizden geleni yapıyorsunuz bırakalım katılmak isteyenler devam etsin. Sürecin sonuna geldiğimizn farkındayız arkadaşlar ve emin olun artk liste sadece onay bekliyor isteğimiz ayın 28 ne kadar bir an önce açklansın guy a da yararı olsun yoksa prosedür uzar mayısa kalır etkinlklere bu yüzden önem arz ediyoruz kimse katılmaya mecburi değil ama en azından kimse kimseye laf edip demorize etmesin başvurusunu yapan yapsın başkana yazmak isteyen yazsn .
-
@ParadoX tamam hocam sagol, aynen umarım hep birlikte güleriz
-
-
21 Nisan'da açıklansın bayram yerine dönsün buralar
-
Birlik olamama konusunda katılıyorum sonucu bekleyen istatistik dahil 1300 kadar kişi olduğunu tahmin ediyorum. Etkinlik günü bunların çeyreği etkinliğe katılsa gündeme gireriz. Ama o kadarı bile katılmıyor guy bekleyenlerde olmasa tweet atan çok az kişi var. gündeme girmek için tweet sayısından çok, farklı kişilerin tweet atması önemli. yoksa 10 kişi binlerce tweet atıp gündeme girer. Etkinlik gündeme girmeyince de yeteri kadar sesimizi duyuramıyoruz. Benim için başkanın bir açıklama yapması kafi ancak şuana kadar ses soluk yok. Sanırım başkan sonucu açıklayacağı gün duyuru yapacak gibi ve sürecin sonuna yaklaştığımızı düşünüyorum. Eğer guy için attığımız tweetleri görüp duyarlı davranırsa en geç 26 nisan gibi açıklaması lazım son güne bırakacağını sanmam. Eğer açıklanmazsa mayısa kalıyor olağanüstü bir şey olmazsa mayısın ortalarında açıklanmış olur. Benim içimden niyeyse perşembe günü geçiyor ama yarın açıklanacak olsa bir duyum olurdu heralde
-
@master bu haftadan çok umutluydum hocam yaaa, ama Başkanın sessizliği pek yakın olmadıgını gösteriyor, çünkü 7. prom.da "yakında açıklıyoruz" diyip 10 gğn sonra falan açıklamıştı yanılmıyorsam. Öncesinde de sıkça twit begeniyordu. şimdi pek hareket yok, mayısın ortasını bulacak gibi
-
@aysesal başkan şuan yoğun gibi istihdam seferberliği vb. birde referandum hareketliliği vardı. Belki bundan sonra twitterda daha etkin olur.
-
@FameFabre bir duyum mu yoksa temenni mi
-
@master üşenmedim baktım 4 ekimde twit atmış, sona gelindi diye. 18 ekimde açıklanmış. no comment ama Başkan gerçekten duyarlı, gec açıklandıgı için özür dilemiş
-
Uzmanlık içinde açıklıyoruz gibi herhangi bir sinyal vermemişti açıklanacağı gün açıklıyoruz demişti muhtemelen öyle olacak
-
@aysesal helalalik isteyeceğine zamanında açıklasa ne güzel olurdu. bizimki 2 ayı yeni dolduruyor ama müfettişlik ve uzmanlık 5 ayı geçti diye hatırlıyorum
-
@ParadoX teşekkürler ama gerçekten senin gibi duyarlı arkadaşlarla etkinlikler renk kazandı sağolasın.
Arkadaşlar herkes 60 gün diyor tamam olabilir ama 60 gün geldi artık. 7.Promosyon o kadar problemli bir dönemde 72 günde açıklandı ki başkan 10 gün gibi bir zaman önce de açıklayacağım dedi. Başkanın bu kadar sessiz olması gerçekten geriyor bizleri ki derslerimi aksatıyorum fazlasıyla.
Bireysel olarak yazıyoruz, elimizde 1 beğeni dışında hiç birşey yok malesef. Ki o da 9.Pro ile ilgili. Etkinlik denirse yapılır ama bireysel olarak da bence başkanı fazlasıyla sıkıştırıyoruz. Hakkımızda hayırlısı inşallah en yakın zamanda sonuçlanır.
-
-
Akşam etkinlik yapsak nasıl olur ?
-
Başkan kızmaz böyle paylaşımlara umarım biraz gülelim istedim
-
fikir güzel esprili bir yaklaşım lakin uygulamada nasıl bir reaksiyon alır bilemedim : )
-
@kizilderili yok hocam hiç riske atmayalım bu caps ile aciklama 2018 e kalabilir :)) ama etkinlik yapalim
-
@kizilderili etkinlik yapalım hocam
-
şimdi 0312 207 8430 dan sınav hizmetlerini aradım çıkan hanımefendi "komisyondan sonuçları bekliyoruz, gelsin açıklayacağız şuan için bir gelişme yok." dedi
-güvenlik soruşturması mı yapılıyor dedim. " Atamalar yapılmadan soruşturma yapılmaz komisyondan sonuçları bekliyoruz." dedi .