Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@ParadoX Hocam mükemmelsin eline sağlık.
Bu akşam ne yapıyoruz şimdi ? Vaziyet alalım mı ¿ -
@FameFabre Etkinlik yapalım diye mesaj attılar, sanırım duyuru yapmışlar ama saat 21:00 de sanırım. @wesley10 arkadaşımız yazmış olması lazım o yüzden hazırladım ufak tefek bişiler hocam.
-
@wesley10 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@aysesal Tuğrul koçer destek verirse katılım biraz artar, yazdım cevap bekliyorum.
Çok fazla katılım olmaz yine öyle düşünüyorum ama olsun yapalım yine de TAG önerin belirleriz
21.00 olarak mı duyuralım ?
Bu şekilde bir paylaşım yapmış hocam
-
@ParadoX hocam bu bomba olmuş ama patlamasın bi de :))
-
@aysesal Artık kimde patlayacağını Allah bilir Bombanın patlaması, bombanın yerini bilmeyip tedirgin yaşamaktan evladır hocam
-
@ParadoX cok guzel olmus hocam.
-
@wesley10 Tuğrul koçer twitterda Akşam SGK etkinliği için 21:00 de twitterdayız diye yazmış. Yani etkinlik kesin arkadaşlar. Katılım lütfen en üst düzeyde olsun.
-
@kizilderili süper bence
-
@autumn akşam etkinlikte kullanıcam
-
@ParadoX Geri dönüş yaptı sağolsun bu durum katılımı artıracaktır
-
İnşaallah bu sefer başkanın dikkatini çekmeyi başarırırz. Şahsen 2 adresim var ve ikisinden de tweet atıyorum. Bu kadar kişi neden katılmaz etkinliğe anlamak mümkün değil. İlan gelmeden öncede bir sürü etkinlik yaptık böyle oldu. Ulan birazda siz uğraşın be kardeşim.
-
@chebyshev haklısın hocam ben de kuzenlere bile zorla tweet attiriyorum etkinliklerde. Yaklaşık 1600 kisi girdi mulakata ancak etkinliklere katilim cok az. Elini tasin altina koymadan nasil olsa birileri aciklanmasi icin cabaliyo diyerek olmaz. Etkinligin oneminin farkinda degil cogu kisi. Twitterim yok diye bahaneler bile duydum ama yemiyo kimse zor degil alinir bir hesap.
-
Kimisi iki hesapla kimisi kuzenlerle vs derken demekki gercekten yani mulakat sonucu bekleyip de twit atan 20 kisiyi gecmeyecek , rezillik
-
Dostlar selamın aleyküm. Etkinliğe biz de destek olmaya çalışacağız. İnşallah karşılığı da olacaktır. özellikle GUY Sınavına başvuracak arkadaşlarımızın alakalarını bekliyoruz konuya. Onları çok daha fazla ilgilendiren bir süreç bu.
Bir yandan da soruşturmalara devam ediyoruz. Bakalım
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
Tag belli mi? Yoksa @msbagli diye mi yazalim
-
@ehl-i-vukuf Saat 21 gibi @wesley10 paylaşacak hocam.
-
Guy sayfasında eksi manyağı oldum resmen vay arkadaş @paretowilfredo hocam iletimi silebilir misin sana zahmet yoksa gidecek tüm saygınlığım
-
@hayalimsgk Bizde senin itibarın bitmez kardeşim. Biz + larız seni
-
Dostlar yeniden selamın aleyküm. Biraz soruşturduğumuz yerlerden sesler çıktı ama Uzmanlıkla alakalı duyurulardan beri temkinliyim. Yönetim kademesinden gelen hatta Bakan Bey'in açıklanacak dediğinde bile gecikme oldu.
Ancak bize gelen bilgi şöyle. Bir hafta içinde soruşturmaların işlemlerin tamamlanıp açıklanılmasına çalışılıyor. Yani Kurumun çabası 28'ine yetiştirmek ve KPSS evveli yeni alımı da yetiştirmek. Bu nedenle ciddi geldi bana haber, bir aksilik olmadığı takdirde kurum elinden geldiğince çabalıyor bu konuda. İnşallah temennimiz haftaya cuma en geç bu işin bitirilmeye çalışıldığı. Kaynağa güveniyorum ancak kurumun hantallığı beni çekindiriyor sadece.
Tabi ki etkinlik de önemli dostlar. Arz-ı Halinizi güzelce bildirmeye devam. İnşallah güzel netice alacağız bu işten.
Allah yar ve yardımcınız olsun.