Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@dembaba herkes farklı bişey diyor anlamadım ki ben bu işi. . Bana içerden soruşturmalar yapılıyor dendi sürekli keklendim mi yani hep
-
@hayalimsgk birisi doğru söylüyor ama hangisi bilmiyorum
-
@dembaba duyduğum en mantıklı cümle şimdiye kadar ️
-
Akşam etkinlik yapılsın mı dostlar ?
-
Arkadaşlar yönetmeliğe göre güvenlik soruşturmaları mülakat sonuçları açıklandıktan sonra yapılır. Tabiki de kurum güvenlik soruşturması yapıyoruz demez. İçeriden bilgi alan arkadaşların yalan söylediğini düşünmüyorum. 15 Temmuz etkisi ile kurumlar gayri resmi olarak güvenlik soruşturmalarını yapıyorlar bence sürecin uzamasıda bundandır ama kimseden güvenlik soruşturması yapıyoruz ondan uzadı açıklamasıda beklemeyin.
Bir de referanslar mücadele ediyorda olabilir şu an onunda etkisi vardır muhtemelen. Önce belli derneklerin! adamları girer sonra güçlü tanıdıkların adamları sonra da yer kalırsa bize referanssızlara yer verilir inşallah!!!
-
Etkinlik yapalim aksam @wesley10 ama katilimin cosmasi icin ne yapabiliriz? 89-90 puan ile guy basvurusunu sonlandirma ekrani mi koysak acaba bir de guzel bi tag belirlesek, ne bileyim bu mubarek gecede bi ses getirir belki
-
mülakat gelmeden güv.sor. yapılmaz diyen bariz yalan söylüyor ya da haberi yok ki bu çok zor.
-
@aysesal Tuğrul koçer destek verirse katılım biraz artar, yazdım cevap bekliyorum.
Çok fazla katılım olmaz yine öyle düşünüyorum ama olsun yapalım yine de TAG önerin belirleriz
21.00 olarak mı duyuralım ?
-
...............
-
@wesley10 acaba twitlerde hic yorum vs yazmasak vakit kaybi olmasa da yaknizca tag i ve baskani kopyalayip defalarca teit mi atsak? . .. ... .... ..... seklinde gider , TT olamayiz gerci de. tag #SGKsonucumuacikla
-
-
21.00 da etkinlik olacak arkadaşlar. Duyuralım
-
@hayalimsgk videonuzu görmedim hocam kaçırmış olmalıyım ama dediğiniz gibiyse aynen hiç şansımız yok gibi.
Ve bunları duydukça kendimi daha çok haklı görüyorum. SGK sonuçlarını bekliyorum ama GUY sınavına başvurdum bile. Olur da SGK olursa GUYa gitmeyeceksem bile yüksek puanlı referanssız birisinin şansı artsın mantığındayım.
3-4 kişilik ilanlar hariç mülakatına ya da sınavına gitmeyeceksem bile başvuracağım sınavlara sırf %0.00001 bile ihtimal bile olsa benim gibi yüksek puanlı referanssız kişilerin şansları artsın diye.
Çevremde çok var.. hadi benim ilk senem. Adamların 85 üstü 90 üstü puanları var referans yok diye kaç mülakattan eleniyorlar. Ve inan çok çalışıyorlar. Onlarda benim düşünceden. Ki onlardan esinlendim bende. Aralarında atanmışlarda var atanamamışlarda GUY sınavına gidip mülakatına gitmeyecek kişiler biliyorum. Sırf yüksek puan almış referanssız kişilerin şansı artsın diye.
Çok çekmişler zamanında. Ya adam özel sektörde çalışıyor bırakmış KPSS sürecini falan ama bilgisi zehir gibi. Referans yok diye atanamamış. Adam yine giriyor sınavlara alıyor puanı sonra ya sınava ya mülakata gitmiyor. Ben çektim en azından başkaları çekmesin modunda. Ufacık bir ihtimalle bile şansını artırayım diyor. Ya adam eşşek gibi çalışmış 90lı puanlar almış hep elenmiş mülakattan dershaneye gittiğinde aynı sınıftan çalışmayan hep tavla oynayan ama bir dernekten! Referansı olan arkadaşı 78 puanla müfettiş şu an.
Aklıma geldikçe sinirlendim iyice çenem düştü... kusura bakmayın
-
15 temmuz sonrası güv. soruşturması yapılmaya başlandıysa neden 6. pro 70 küsür günde açıklandı ? eğer daha öncesinde böyle bir uygulama yapılmaya başlandıysa aynı dönemde vmy ve guy neden 1 haftada açıklandı ?
-
Arkadaşlarr Başkan durduk yerde 9. pro ilan yazısını bence beğenmez. öyle bi insan değil boş yere umut versin. Bence akşam gene etkinlik yapalım heryerde de yayalım. 9.pro gelmesi için zaten 8 açıklanır. Hem 8. zaten açıklanacak ama unutmamak gerekir ki. Giren 1000 arkadaşımız dan 700 u gene ıssız kalacak 9.pro ilanı bizlere hepmize sınav öncesi umut olur. Yani twit atarken sadece 8.pro açıklansın demeyelim 9 da isteyelim kaldı ki başkan da buna yeşil ışık yaktı.
-
-
-
@ParadoX hocam siz yazilabilcek seyleri cok guzel ozetlemissiniz ellerinize sağlık. Belki "8.promosyon sonuçları ile ilgili bir aciklama yapmanızı bekliyoruz" gibi bisey de olabilir.
-
@fer Hocam senin isteğin üzerine şöyle birşey yaptım, akşam beğenirsen kullanırız.
-
@ParadoX bence bunu paylaşalım bütün etkinlik boyunca