Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo Başkana ayırdığımız sevap senindir üstadım. Ben de bu şekilde düşünüyorum ve buna ciddi ciddi hiç şüphe duymadan inanıyorum.
-
@hayalimsgk insan gibi söyle o zaman da eksi manyağı olma
-
@paretowilfredo Hazırladığımız pankart ve bannerlardan da sıkıntılı olan olursa uyarı da bulunun bence üstad. Elimizden geldiğince bişiler yapıp paylaşıyoruz.
-
@paretowilfredo bu haber bile ailede çarpıntı yarattı hocam heyecandan gidiyorduk resmen Allah razı olsun güzel haber için
-
@ParadoX teşekkürler kardeş SağolaSın
-
Valla dostlar ben Başkanımıza güveniyorum. Öğrenci dostu bir yaklaşımı var. Kuruma gelecek her personeli kazanmak niyetiyle hareket ediyor ve denetmenlere özel olarak alaka gösteriyor sağ olsun. O yüzden bu konudaki çabasına cân-ı gönülden inanıyorum. Eğer ciddi bir aksilik olmazsa bu planlamayı gerçekleştirecektir.
-
@muiibf Ne için dostum?
-
başkan urfalı ağa çocuğuymuş amcası benim memlekette gitsem mi acep yanına
-
@ucanizmirli haklısın kardes söyleme şeklim hoş değildi.. Arkadaşlar hakkını helal etsin..
-
gitmek zorunda mısın dışındakiler sorun olmaz Bürokratların hoşuna gitmeyebilir öyle şeyler
dostum eline emeğine sağlık her biri güzel olmuş gerçekten. 140 karakter kısıtından kurtarmışsın herkesi @ParadoX
-
@Fişek-MORGEN Hemşehri ziyaretine açık Sn. Başkan bildiğim kadarıyla ama gene bir tevessül şart makama kadar gidebilmek için. Bir de 2 3 haftada bir gider memlekete orada da yakalanabilir
-
@paretowilfredo Aynen onu düşünerek bu işe başladık hocam. Yapılan afişe140 karakter isteyen istediğini yazabiliyor. bir de etkinlikler renklendi daha kolay tweet atılıyor.
-
@hayalimsgk arkadaşlar adına konuşmıyım ama bu tavırla destekten çok zarar görürsünüz, inadına yapmaz insanlar dediklerinizi
-
@paretowilfredo Kardeşim Allah razı olsun öncelikle sürece göre çıkarımda bulunursak kpss öncesi alım yetişmeme ihtimali yüzde kaçtır sence.
-
Arkadaslar tag belli mi?
-
@fer Birazdan belli olacak
-
@paretowilfredo hocam bu bilgi bile yeter, yani hic tepki alamayinca sanki duvara konusuyor gibi hissediyor insan
-
@paretowilfredo gitmek zorunda mısını paylaşmayayım o halde
-
TAG: #SGKBaskanına
-
Arkadaşlar herkesin emeğine sağlık çok sağolun destek için