Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@utku 400 kişi alınırsa zor 500 kişi alınırsa bi ihtimal 600 kişi alınirsa yüksek ihtimal bence hocam..
-
Daha siftah yapamadık kurum sınavları için su sgk gelsede bi ilac olsa bize. Takım elbise dolapta tozlandı.
-
@cexay Kurumdaki genel hava bu simdilik ama tabi idareye gore degisebiliyor bu durumlar. Anlik hamlelerle istatistige de pay verilebilir. Sahsi kanaatim sadece iibf olacagi yonunda. Gerek egitimdeki ustadlarin tavri gerekse kurumun bakis acisina binayen cikarimim bu. Bakalim bekleyip gorecegiz
-
Akşam sayın başkana tweet etkinliği varmış arkadaşlar katılım sağlayalım 600 kişilik alım hakkı var kurumun bu sayıdan tasarruf edilmemesi için talep oluşturmak lazım.
-
@paretowilfredo yazılı sınav düşüncesi yok değil mi üstad?
-
@ozumak @cexay İstatistik ten de alım olcak istatistikçi arkadaşlar boşuna moralinizi bozmayin bir önceki alimda elenen kişileri tekrar almak istemedikleri ve yeterli sayıda puanı olan kişi olmadığı için alınmadı ama bunda 2016 puanı 90 ve üstü olan çok İstatistikçi var bekliyoruz bekleyin
-
@ıstatistik Umarım dediğiniz gibi istatistik bölümüne de ilanda yer verilir. Bu sene ilan konusunda istatistikten alım yok denecek kadar az.
-
Twitterdayiz arkadaşlar sayın başkana alım sayısı artması için twitter atıyoruz hadi bi el atın sizde..
-
@stat06 daha yeni başlıyor alımlar dahada artar ınsallah
-
Puanim yetmiyo ama size destek icin üç beş twit atıyorum. Herkes atsın arkadaşlar.
-
Twitler tamamdir bence zamaninda guzel bi etkinlik oldu
-
hocam mülakat ile ilgili nasıl bir çalışma yöntemi izlenmeli bir çalışma kaynağı önerebilecek olan var mı ?
-
@hayalimsgk Şimdilik böyle bir plan görünmüyor kardeşim.
-
@Necmettin-Artun İlgili Meslek Tanıtım yazımızda mevcut bu bilgiler kardeşim.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam. umarım guy gelmeden gelir.
-
Siralamasi kaça kadar olanlar ümitli?
-
@kpsshobimdir Eğer ümitten bahsedeceksek sonuncu arkadaşın bile bir ümidi vardır hocam
-
P113 puanım 80,4 sıralamam 3113 sadece iibf'nin alınacağı 600 kişilik bir ilanda 2400. olarak mülakata kalmayı umuyorum.
-
@mehmedoglu Hocam olağanüstü bir durum olmadığı sürece ben de mülakata kalacağınızı düşünüyorum.
-
@Phoenix inşallah üstad ancak 600 altında bir alım olması ve istatistiğe kadro ayrılması durumunda pek ümidim olmaz. Sizin durumunuz nedir?