Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@nefiseok illaki.
-
@jungss ingilizce yoktur belki diye bi umutlandım
-
@aysesal hocam sizle durumumuz hep aynı
-
@yldzkrc bu onurlu mucadelemizde birbirimize benzedik ztn hocam Herkes deliriyor gibi
-
-
Uyumadan önce akla gelen bir başka orjinal fikir, acaba gece 4 gibi etkinlik yapıp tt olsak, olmuyo mu öyle ? sabah da başkan bombardımana uyansa iyi geceler arkadaşlar, yarın sonuçlarımıza ulaşırız inşallah
-
Bu kezde Vira Bismillah diyerek grubu güne başlatan ben olayım. İnşallah o gün bugün olur arkadaşlar.
-
@memurtipliadam yolunuz açık olsun hayırlı işler
-
Bol kazançlar beyler
-
Başkan az kaldı sabır dedi sonra bi daha haber alabilene aşkolsun.
-
@hayde35 teşekkür ederiz kardeşim
-
@paretowilfredo hocam sizden başka son gelişmeler hakkında güvenilir bilgi alabileceğimiz kimse yok sanırım.Sürecin durumu ile ilgili bir bilginiz varmı acaba?
-
Bu günde öğlen oldu yine ses yok
-
@sefa05 Sen de benim gibisin valla öğlene kadar ses çıkmayınca insanda heves kalmıyor. Canım hiç bişe yapmak istemiyor. Öğlene kadar aciklanmayinca bir daha da aciklanmayacak gibi geliyor insana halbuki tüm sonuçlar ya akşamüstü yada aksam aciklaniyor. Ama dediğim gibi bende öğlene kadar ses çıkmayınca bugün de bitti diyorum nedense
-
Yani bu gidisle guy sinavi da aciklanir kpss de aciklanir biz bekleriz ️ Yani tam zamani aslinda baskanin cikip arkadaslar aksama acikliyoruz kazanan arkadaslari tebrik ederim kaybedenler uzulmesin cok yakinda yeni ilana cikacaz diye.. Cok mu hayal yani bu
-
@ParadoX o zaman öğlensonunu bekliyoruz
-
@gmsmustafa ahh ahh öyle bi yazı gelse de evde bi halay havası olsa 80 puanım var belki 9. prom bana gelmeyecek bile ama bunlar son şanslarım olmazsa kpss defteri 4 yılın sonunda kapanıyor belki bir son dakika golü neden olmasın
-
Yoruldum ... Daha Ne Kadar Dayanacağız Olric ?
-Sabrımız Ve Gücümüz Bitene Kadar Efendimiz ...
-
Mehmet muezzinoglu saat 3 te trt haberde canli yayinda olacak ordan yuklenebiliriz arkadaşlar
-
Bir işe yarar mı bilmiyorum ama çsgb bakanı saat 15.00 de trt habere çıkacakmış. Yaşar taşkın koçu etiketleyerek belki bakan beye sorulmasını sağlayabiliriz