Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@aysesal hocam bence de bir etlinlik yapalim. En aznindan bu konuda bi nebze icimizi rahatlatabiliyoruz. Elimizden hic birsey gelmiyor baska
-
Açıklasınlar artık şu denetmenliği gerçekten sabrımızı zorluyorlar.
-
Hocam dün etkinlik yapıldı ama bu gece de 22.00 den itibaren toplu şekilde twit atalım o zaman
-
@wesley10 yapalim hocam etkinlik
-
@wesley10 aynen hocam toplu twit atalım, laflarımı akşama saklıyorum gündüz bi iki tane atıyorum
-
@Stigltz çok hem de hocam yaaa
-
Bu sene SGK dan sonuç beklemeyip de GUYa girenler çok şanslı. SGKnın yüzünden GUYdan da olduk, resmen altın tepside sunduk kadroları. Etkinlik yapalım diyenler (ben de dahil) artık açıklanmasını istediğinden değil, bu saatten sonra GUY çalışamadığındandır. Allah sonumuzu hayretsin
-
@sefa05 Hocam 22.00 yazacağız bir umut
-
@wesley10 o saate kadar başkan bir tweet atsada ortalık şenlense
-
Daha da twit atmam başkana atanlara kolay gelsin simdiden. İnsan yerine konulup cevap bile alamıyoruz doğru düzgün. Biz ocu ya da düşman değiliz. Puanını almış mülakatına girmiş kuruma yerleşmeyi bekleyen gençleriz. Beşeri sermayeyi bu kadar değersiz görmek ayıptır günahtır yazıktir.
-
Psikolojik sınırım 64 günmüş bunu anladım şu saatte bile başkanın twit atıp sonucların açıklanmasını bekliyorum.
-
@ParadoX çok doğru
-
@hayalimsgk bu da doğru
-
@hayalimsgk Sen yine müsait olursan o saatlerde iki tweetle hocam ya
-
@hayalimsgk 8.pro mülakatın bittiğinde başkanın 6400 küsür takipçisi vardı bugün 7000'e dayanmış.Sanırım başkan cevap vermeyerek takipçi kasıyor
Her gün en az 10 yeni takipçisi oluyor. -
@Memnun-Kaygısız Başkan popüler oldu sayemizde, bu gurur hepimizin arkadaşlar
-
Cocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler görecegiz gunesli gunler...
-
Surecin arka yüzünü hiç birimiz tam olarak bilmiyoruz ki hocam @hayalimsgk ,başkanın tek işi bizim mülakatlar değil, sadece başkanın insiyatifinde olmayabilir şu anda sonuclarin aciklanmasi, netlesmeden bizlere cevap vermek istemiyor da olabilir twit atiyoruz surekli zaten yapabilecegimiz bisey yok daha da sabir kalmadi bizde de ama direk başkana kızmamak gerek
-
........
-
TAG: #SGKSonMesaj