Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@klapaceus hepimiz aynı durumdayız Hocam
-
@klapaceus vallahi sorma. 3. yılım ve artık verimliliğim düştü cidden. kafama girmiyor artık ders.
-
başkan uzun süre sonra twitterda paylaşım yaptı hadi hayırlısı
-
bi açıklanıyomuş hem de olumlu sonuç... direk evime gidicem (milli kütüphaneye el sallicam yolda) kitapların fotosunu çekip foruma atıcam; isteyenlere göndericem sonra.kpss ye bile girmicem ders çalışmaktan tiksindim . bn hiç yılmazdım bu bekleme süreci psikolojimi bozdu resmen. garip tepkiler veriyorum olaylara.
-
@muiibf Hocam inşallah Allah gönlüne göre verir.
-
Bende davul zurna ekibi cagirmayi dusunuom isi sorup duran bütün akrabalarida cagircam onlari bayiltana kadar oynatcam
-
-
@Estevez amin ya hepimizin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
-
Başkan biraz önce CSGB lığının bir tweetini rt yaptı onun altına yorum yapsak belki dikkat çekici olabilir
-
Arkadaslar sadece duyum bu içi dolu ya da boş bilmiyorum. Yarın açıklanabilirmiş
-
@hayde35 o zaman bu akşam da tweet atalım duyumu kesinleştirelim artık yorulduk @wesley10 @sefa05 @kütüphanesakini @economistic
-
@hayde35 Duyumun kaynağı nedir peki hocam?
-
@hayde35 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaslar sadece duyum bu içi dolu ya da boş bilmiyorum. Yarın açıklanabilirmiş
Yarın büyük gün diyebilir miyiz ¿
-
Benim fikrim yeni tag ı selim bağlıya yönelik yapalım.selimbaşkanduysesimizi gibi
-
Bu duyumlar hiç bitmiyor zaten. Hayırlısı olsun
-
İlk defa bir duyum geldi herhalde yalanda olsa heyecanlanmamak elde değil
-
@memurtipliadam içi dolu ya da boş bilmiyorum hocam o kadar belirsiz ki herşey
-
@uzmanadayı90 Ya hocam ümitlenmeyin boşuna zaten 70 gün olmuş bir de yarın haftanın son günü o zaman yapıştır gitsin yarın açıklanabilir diye.
Buradaki insanların %85'inin içinden zaten aciklanırsa yarın açıklanır düşüncesi geçiyor.
Açıklanmazsa da salı gününden itibaren yine aynı şeyler yazılır , hafta sonuna kadar açıklanabilir....
-
@Memnun-Kaygısız aynen öyle hocam. Diyorum ya duyumlar bitmez. Ama sonuç yok.
-
Bu akşam saati geç olmayan bir etkinlik daha yapalım.Açıklanir ya da açıklanmaz biz elimizden geleni yapalımda gerisi nasip