Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@nefiseok Merhabalar hocam dagdaydım yeni indim şehire, dün gece ankaradan gece 3de döndüm babamlar dağ evindeymis orada internet teknoloji filan yok dumanla haberlesiyoruz. Ben ortalığı karistirmayinca ortalık baya sessiz kalmış yada guyun yorgunluğu diyelim. Kime satasayim var mı kendine güvenen
-
@ParadoX 549 mu 679 mu o meşhur soru
-
@BahtsizBedevi sebep ?
-
@hayde35 679 çünkü araziye amortisman ayrılmaz amortisman ayrılmayan varlık da özel fona atılmaz konu kilit
kaynak: vuk madde 328: Amortismana tabi iktisadi kıymetlerin satılması
halinde alınan bedel ile bunların envanter defterinde kayıtlı değerleri arasındaki fark kar ve zarar hesabına geçirilir. İşletme
hesabı esasında defter tutan mükelleflerle serbest meslek kazanç defteri tutan mükellefler bu farkı defterlerinde hasılat veya
gider kaydederler. -
Aklıma gelmişken dünku buluşmanın da bir özetini yapalım. Dün Guy sinavi sonrası meşhur burger King de bulustuk. Ben olay yerine intikal ettiğimde @economistic @mov ve @Estevez dostlarim oradalardi. @mov yanıma usulca yaklaşarak Sisko ve yaslı olduğuna göre sen @paradoks olmalisin dedi. Neyse sonra muhabbet ederken @ZıplayanPırasa ardından @FameFabre ve en son da @SGul93 kardeşimiz yanımıza geldi. Hoş beş tanışma faslı konusma vs derken baktık saat 13 hadi dedik bişiler yiyelim. Ankarada yasayan Con Con mekan takıntılı @economistic bizi biyere götürdü ve biz içeri direk çıkmak üzere girdik, arkasından yaptığımız hain plan ile hemen dışarı kaçtık. Güzel bi mekanda yemek yedik ve kendimize geldik. Mekanda aramıza oklariyla @kizilderili kardeşim de katildi. Zaten masayi direk tanidi O kadar kaynaşmisiz o kadar birbirimizden birer parça gibi butunlesmisiz ki sınav kavgasının boyutu mekandan atılacak kadar keyifli tartışmalar yaşanmasına sebep oldu. Kovulduk mu ? Asla ! Kimse bizi kovamaz, biz istifa ettik ve mekandan ayrıldık. Sonra bir parkta oturup tarih, is, genel kültür vs baya çeşitli konularda baya kaliteli sohbetler yaptik. Hatta @ZıplayanPırasa ve @FameFabre cocukluklarına gidip parmak dondurma bile yediler. Oturdugumuzdan kalkana kadar da @economistic in havasını dinledik. Yok ben şöyle yaptım yok derece yaptım filan Velhasıl dostlarımız in hepsinin ayrı bir üstün yani uzmanligi ne kadar olgun kişilikler olduklarını yaşayarak da görmüş olduk. Çok keyifli bir gündü. Böyle bir buluşmayı allah kısmet ederse buradaki diğer dostlarımız in katılımlarıyla da tekrar etmek isteriz. Gerçekten bu başlığı, bu başlık altındaki dostları, buradaki güzel huzuru korumanın önemini derinden yaşayarak hissettik. Allahim çok şükür ki insan konusunda beni zaten hiç yanıltmiyor ve buradaki dostlar konusunda da fazlasıyla haklı çıktım. İsim isim ayırmadan bu başlığa, bu foruma yorumlarıyla gönülleriyle emek veren tum dostlarıma yürekten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız hepiniz. Allahim hepinizden güzel haberler Almayi nasip etsin. @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli @Phoenix
-
@hayde35 Sınav konuşana dalarim sözüm hala geçerli dün @economistic é beraber daldık masadaki dostlarla.
-
-
-
Buluşabilenlere alkış, genelde buluşulamaz ya tag belli mi? @wesley10
-
@ParadoX şu an bir elimde çamaşır suyu bir elimde telefon bunu okuyup hüzünlendim çok olmayacak bir vakitte farkettim entry'i
-
TAG: #SGKMüjdeVakti
-
@ParadoX Dostum öncelikle keyifli anlatın için sana, muhabbeti şenlendirdiği için olayda adı geçen, Deli Cafer, İsmail, Tayfur ve Şaşı'ya, sizi mekandan atmayarak büyük bir incelik gösteren sevgili mekan sahibine tek tek teşekkürlerimi iletiyorum. Biz bir adım atarak perdeyi açtık ancak sahneyi şenlendiren oranın tozunu kaldıranlardır, yani sizlersiniz. Hepinizi gerçekten çok benimsedik, muhabbetinizle, zaman zaman hararetinizle, bazen çocuklaşmanızla her duyguyu 1 saat içinde yaşatabilen sizlere minnettarız. Her ne kadar sayenizde tansiyon hastası olmuş olsak da dert değil, sarımsağı eksik etmeyin sofranızdan bizim için. Sizleri böyle görmek bizim ne kadar güzel bir işle iştigâl olduğumuzu gösterdi bizlere. Var olun dost yürekliler ordusu.
Hepinizi tek tek sevgi ve muhabbetle selamlıyor, saçınızı savuran rüzgarınızdan öpüyoruz.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
HERKES ETKİNLIGE GELSIN ARKADASLAR. BASKAN YARDIMCILARINI DA OLAYA DAHIL ETMEYI UNUTMAYALIM ..
-
@ParadoX konuşmayınca merak ettik abi bu kadar kaybolma
-
@uche Dostum Muhiddin Bey konu ile alakadar değil o direkt uzmanlarla ilgilenmekte. Cevdet Bey'i de dahil etmenizi önermem açıkçası.
-
Katılım bu kadar mı? Guy sınavından sonraki etkinlige bile katılım daha fazla olmuş sanki e haydi gelinnnnnn
-
Beşiktaş maçı vardı ki kazandık çok şükür şimdi yardırabiliriz twitter da
-
Arkadaşlar çok büyük geçmiş olsun sonuclar kpss sınavından sonra hazıran bası gıbı acıklanırmıs. duyum aldıgım kısıye bu hafta acıklanır mı dedıgımde mumkunatı yok daha guvenlık sorustumaları bıle bıtmedı dedı. agzından bır tarıh koparmaya calıstım o da hazıran bası gıbı dedı. İnşallah yanılırım..................
-
@uche kötü haberleri etrafına anlat Hocam doğru bile olsa moralimizi bozma bir daha emi ?
-
@kütüphanesakini hocam inanın bende yıkıldım haberle birlikte ama durum bu malesef .