Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ayilmaz37 tesekkur ederim .
-
Memur olan birisi evrak teslim eder ve sgk daki görevine başlamazsa bu durumun bir yaptırımı var mı ?
-
@yanıyosunfuatabi bir arkadaşım vdk'tan yaptırımla karşılaştığından bahsetmişti ama ne olduğunu hatırlayamıyorum
-
@Hacettepe-Üniv. Eyvallah teşekkür ederim.Peki tercih sonucunda bir kadroya yerleşsek,o andan itibaren feragat etmek mümkün mü?
-
@yanıyosunfuatabi Yerleştikten sonra muvafakat veriliyor fakat bazı kurumlar "çok yavaş" ilerletiyor veya işleme almıyor, yani sorunda çıkabiliyor. Kuzenim 7 ay beklemişti, içişlerinde.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması formunda nüfus cüzdanı bilgileri bölümünü nasıl doldurcaz ben kimlik kartı çıkartmıştım istenilen bilgilerin bir çoğu kimlik kartında yazmıyor
-
@vmyveyagtbmy e-devlette yazıyormuş
-
@jungss saol kardeşim
-
@Hacettepe-Üniv. Muvafakatı ayrılacağımız yer vermiyor mu? Şunu öğrenmek istemiştim:tercih sonucunda yerleşirsek sgk ya feragat dilekçesi versek işleme alınır mı? Böyle olursa cayma durumu olduğu takdirde yedeklerden bir arkadaş da durumdan faydalansa güzel olur diye düşünüyorum.
-
@yanıyosunfuatabi özelden yazdım size hocam...
-
Merhaba herkese ben duyuruda güvenlik soruşturma formunu göremedim arkadaşlar sitede de göremedim siz nereden indirdiniz yardımcı olabilirmisinz ? bu form genelde standart oluyor başka kurumlarının formatını versek sorun olurmuki?
-
@kurupilav duyuru dosyasinin yanında ek dosya var onu indirmen gerekiyor hocam..
-
@hayalimsgk 7 sayfalık bir duyuru dosyası var mal bildirim formunun falan olduğu onun harici senin bahsettiğin dosya sanırım...duyuruya tıkladığımda sadece bu çıktı ama bir daha bakıyım başka pc den deniyim..sağol hocam
-
Arkadaşlar 7. derece kadronun işgal ettiği derecedir. Memuriyete ilişkin derece kademe değildir. Mesela 6.3 ü olan bir memur 5. dereceyi işgal edebilir. Memuriyete ilişkin derece kademeye ek olarak 1 derece denetmen olduktan sonra verilir. Şu an neyse derece kademe o.
-
@paretowilfredo dostum daha önceki promosyonlarda 7-8 ay tebligat gelmeyenler vardı..Uzun sürmesinin atanacak olan ille alakası varmı istanbulda da bu kadar uzun sürebilirmi ?bu konuda bilgin tecrüben varsa yardımcı olabilirsen sevinirim..
-
@kurupilav dostum gecen seferler de Istanbul icin bahsettigin gecikmeler soz konusu oldu. Yine en cok bekleyen il Istanbul olacaktir.
-
@kurupilav hocam 7-8 ay tebligat beklemek olağan görülen bişey midir yoksa istisnalar mı o kadar sürdü?
-
@onrkms hocam bende çok net bilmiyorum..Bir kurum mülakatında karşılaştığım biri sölemişti halen beklediğini..diğer bir kişide arkadaşımın arkadaşı o da geçen promosyonda istanbula atanmış yaklaşık 7 ay falan beklemiş tebligatın gelmesini..sanırım bu forumdada daha önce tebligatı uzun süre gelmeyen biri yazmıştı ama bulamadım onu...hayırlısı umarım bu kadar sürmez bizimkisi..
-
@yanıyosunfuatabi hiç bir sıkıntı olmaz. Kurum böyle caymalar olabileceği için yedek duyurusunu 3-4 ay sonra yapıyor. Yani istediğin zaman cayabilirsin gitmekten.
-
@paretowilfredo hocam 7.promosyon yedekleri göreve başladı mı acaba bir biligniz var mı ?