Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Dikkatinizi çekerim her bölüm için geçerli ilan gelmemesi istatistik için ilan gelmiş de iibf için ilan gelmemiş gibi konuşuyorsunuz. Ben alanımda 50. sıradayım bende bekliyorum ilan gelse zaten bu istekler dile getirilmez.
-
İibf mezunuyum,guy,mhuy mülakatından elendim.dünya kadar zamandır ilan bekliyorum yine de istatistikçilerde istatistikçiler diyorum.Onlarda bizim gibi emek veriyorlar ya hani,daha önceki alımlara güvenerek bu yola çıkıyorlar aynen senin benim gibi..
-
@Necmettin-Artun ben de istatistikte ilk 15 teyim ve bekliyorum arkadaşım. O zaman bi zahmet sen bekle de biz girelim. Gördüğün gibi daha yüksek puanla henüz hiç bir ilan açılmadan bekliyoruz.
Bencillik yapmayın. Elinizden kadro alınıyo sanki -
Burada kırıp dökmelere hiç gerek yok.Birinizin sesinin fazla çıkması alım sayısındaki oranları değiştirmez.Adilane dağılım olsun yeter, ayrıca üstatlar hangi kısmın portföyünün mesleğe daha uygun olduğunu tecrübe etmişler ve ona göre bir taksimat yapmışlardır. bizim çalışmaya ihtiyacımızın olduğu kadar istatistik okuyanların arkadaşların da var
-
@niloya Bu yaklaşımın için de sana teşekkür ederim hocam. Senin gibi düşünen insanlara ihtiyacımız var şu stresli dönemlerde.
Kendisi başarılı olmak isterken başkalarının başarısız olmasını isteyen bi zihniyet hayrete düşürüyor beni -
tabiki elimizden kadro alınıyor. bizim girmemiz gereken yerlere eğitimini almamış kişiler giriyor. arkadaşında söylediği gibi geçmiş tecrübeleri okuyunca görülüyorki istatistikçilere uygun bir meslek değil bu. senin atanıp atanmamanla bir derdim yok benim. bu kurum için uygun bir eğitim almadınız. bizim alanımıza giren bir iş kolu bu sadece bunu ifade etmeye çalışıyorum.
-
@Necmettin-Artun Bu kadar uygun değilsek, uygun eğitimimiz yoksa; yıllardır kuruma istatistikçi alan insanlar bunu akıl edememiştir tabi haklısın. Sen kadrolara karar veren insanlara bi git de yardım et istersen arkadaşım. Kaç yıldır alıyosunuz ama durun de olur mu 1 olur 2 olur ama kaç alımdır 50 100 200 alınmış. Ve bunu kurum idrak edememiş. Ne kadar ayıp demi
-
evet sonunda idrak etmiş olmalı ki bu seneki söylentiler istatistikçi alınmayacağı yönünde. başarılar dilerim. sizinle ve bölümünüzle alanınızla bir derdim yok. ne kadar okuması mezun olması zor bir alan olduğunu biliyorum istatistik bölümünün Allah ın selameti üzerinize olsun.
-
@Necmettin-Artun İdrak ettikleri için mi yoksa kuruma fazla sayıda istatistikçi aldıkları için bi süre almayacaklarından mı olcak o iş onu bilemeyiz.
Ama alımlara bakarsan iktisat oranını azaltıp istatistik sayısını artırarak ilanlara çıkıldı. Şuanda içeride bi hayli fazla istatistikçi arkadaşımız var.
Ayrıca iktisatçıların da sürekli kurum değiştirmesinden dolayı bize yönelmişlerdi başta. Her bölümle ilgili problem olabiliyo yani kurumda.
İnsanların kadrolarına göz dikmeden, herkesin emeğinin karşılığını alması yönünde dua etmeniz gerektiğini farketmeniz dileğiyle .. -
Bizim burada demek istediğimiz kesinlikle istatistik olmasın demenize. Burada hangi alandan kaç kişi alınması gerektiğini tartışmıyoruz ama alımın bir kısmının istatistiğe ayrılmasını dile getiriyoruz ve kurum istatistikten de alıma çıkarsa illaki bu bölüm mezunlarını şuan olduğu gibi değerlendirecektir.
-
@cexay ciddi anlamda zor bir süreç,önceki alımlara güvenerek yola çıkılıyor,beklenmedik şeyler oluyor.hepimiz için yorucu,yıpratıcı.istatistik,iibf çok bambaşka düzeylerde eğitim almış insanlar değiliz.inşallah hepimiz adına güzel şeyler olur.
-
@paretowilfredo Sıcak taze duyumların var mı dostum
-
@niloya Kesinlikle öyle. Ve geçen yıl 6 mülakat geçirip elenmiş bi insanım ilk 15te olarak.
İyi kötü, haklı haksız bir sürü şeyle karşılaştım. Yine de giren hiç bi insanın yerinde gözüm olmadı, bundan sonra girecek insanların da yerine göz dikmek yanlış. Nasibim değilmiş dedim bekledim. Emeğimi verdim bekledim.
Belki sgk istatistik alımı açmaz, yine de nasip der beklerim.
Ama rica ediyorum herkesin emeğine saygılı olalım. Kimileri 4 5 yıldır bu süreci yaşıyo, kimileri yeni başladı bi umutla.
Birbirimizi en iyi anlayacak insanlar yine biziz. -
Ben de uyanir uyanmaz baktim sayfaya duyum mu diye.. meger istatistikci tartışmasiymis. Kim ne derse desin, kurum ilana cikacak ve kimi alacagina siz biz degil onlar karar veriyor. Yok yere tartismalar manasiz. Puanim 76 siralamam 7binlerde. Hii umut mu? Kpsszedenin ekmegi.
-
@nickname Kurum bizi de alsın diye isyan çıkartmadık zaten konuşmaları dikkatli okursanız. İstatistikçilerin ne işi var düşüncesindeki birisine yanlış düşündüğünü anlattık.
Herkesin emek verdiğini, kadro açılsa da açılmasa da emeğe saygı duyulması gerektiğini ve bencil düşünmemek gerektiğini söyledik.
Kim ne derse desin kurumun kendi isteğini yapcağını zaten biliyoruz. Konu o değil -
Bir taze haber vereyim dostlar size. ROTASYON konusu Sn. Müezzinoğlu tarafindan imzalanmis, basbakanlik onayi alinmis ve kuruma donmus durumda. Resmi gazeteye yayimi icin yollanacak ve insallah Rotasyon kaldirilacak.
-
pareto hocam ağzından bal damlıyor
-
@paretowilfredo kralsın volume 2
Geriye bir tek kuruma girmem kaldı
-
@paretowilfredo dostum güzel haberinle sevindirdin yine Bir de ilan konusu netlik kazandı mı bu ay kesin gelir mi yeni ilan ?
-
@paretowilfredo Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bir taze haber vereyim dostlar size. ROTASYON konusu Sn. Müezzinoğlu tarafindan imzalanmis, basbakanlik onayi alinmis ve kuruma donmus durumda. Resmi gazeteye yayimi icin yollanacak ve insallah Rotasyon kaldirilacak.
Denetmenlerin müfettiş yapılması konuşuluyordu en son. Bu konu hakkında bir bilgin var mı? Ben başka bir bakanlıkta denetmenim. Eğer müfettiş statüsüne erişecekse bu meslek ben de başvurmayı düşünüyorum.