Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Mülkiye15 ben de alırım bir dal o zaman
-
@Mülkiye15 amacınız statü makam mevki ise başvurmayın zaten bi sürü insan var ekmek parası için ilana başvurmak isteyip puanı kritik seviyede olan.
-
@escobar_p Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@paretowilfredo kralsın volume 2
Geriye bir tek kuruma girmem kaldı
:)aynı şeyi içimden geçirdim ama bana sıra gelmeyecek sanırım bu ilanda
-
@hayatım-sınav sıralamanı bilmiyorum ama kötü düşünme. Nerden baksan ön sıralardan 500 kişi 1 ay içinde yerleşir. SGK,Göç ve İl Göç,Özelleştirme İdaresi mülakatları yaptı,sonuçları bekleyenler var.
2015 KPSS ile Devlet Personel Başkanlığı ve SGK 7.promosyona başvurup kazanan çoğu kişi 2016 KPSS'ye de girdi ve kazananlar daha geçen hafta kazandıklarını öğrendiler.
SGK Müfettişliğine ve MKEK'e başvuranlar mülakat aşamasına geldi.
Gümrük-Ticaret AB Uzman Yardımcısı,Dernek Denetçiliği,ÇSGB Uzmanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı yeni sınav açtı ve sadece sözlü mülakat ile alıyor.Yani süreçleri hızlı işleyecektir.
Geçen seneden mülakatları açıklanmayan İş Müfettiş Yardımcılığı ve Spor Bakanlığı Uzman yardımcılığı sınavlarının da sonuçları açıklanırsa,herkes rahatlar
Moralini yüksek tut,hayatın sınav olsun
-
@escobar_p dostum p113 puanım 78,04 sıralamam 5650 normalde hiç ihtimal vermiyordum ama senin yazdıklarını gördükten sonra istemsizce olur mu ki düşüncesi sardı beni ama anlık bir duygu sanırım, realist düşünülürse çok zor gibi duruyor sen ne diyorsun ? :))
-
@mapavrili Açıkçası ne desem yalan olur Ama şunu söyleyeyim;deminki tahminimi göz önüne alırsan 5650 kişiden 650 kişi kurumlara yerleşir,kalır 5.000 kişi.Bu sayının içinde hali hazırda herhangi bir kurumda çalışanlar da var ve "merkez bir uzmanlık" olmadığından (il tercihi sebebiyle tercih edenler hariç) onlarda bu sınava başvuruyu es geçecektir.Bir 500 kişi de ordan düşse kalır 4.500...
Artık ondan sonrası şans
-
@escobar_p eyvallah hocam ben de çok zorladım ordan 500 çıksa, 1000 çıksa felan ama orta noktada buluşamadım o yüzden pek umudum yok haliyle ama ilan gelirse deneyeceğim denemekten zarar gelmez
-
Teftiş hayali olanlar icin oncelikle kisa vadede bunun kolay olmadigini soyleyeyim. Süleyman Bey olurunu vermisti ama gitti. Mehmet Müezzinoğlu Bey de konuya sicak bakiyor ancak onun kurum iklimine alismasi ve bunu hayata gecirecek duruma gelmesi zaman alcaktir. Baska dinamikler de va kurum icinde. Teftis Kurulu agirligi ve Cevdet Ceylan Bey gibi guclu bir haminin varligi var. Teftise alternatif genel umut ve beklenti belki grup baskanliklari ile denetcilik unvani alinmasi. Bu da 3600 getirebilecek ve 657 Sayili DMK'ya uyumlu olarak teftisi de incitmeden yapilabilecek bir hamle. Yani kisa vadede bu karmasa arasinda planlar buna gore yapilmamali.
-
İl seçimi nasıl oluyor? Guy gibi sınav/sözlüden önce mi? Sonra ise seçme kriterleri nasıl oluyor?
-
@paretowilfredo s.a kardeşim , bu alımda 400 lük ve 600 olma ihtimalinde taban puan (sıralamalar ) sence kaça kadar düşer ? birde önceden 5000 kişi planlanıyor demiştin bu alımların devam edeceğini gösterdiğini de söylemiştin. bu sene kpss öncesi gelen ilan gibi 2017 öncesi bir ilan gelme ihtimali var mı ? konuşuluyor mu ?
-
@escobar_p Gerçekçi bakıyorum diyelim :girl_tone1: umutsuzluk değil ama ihtimaller içinde en kötü senaryoya göre hareket etmek huyum
-
@paretowilfredo 600 kişilik alım mucize mi hiç mi umut yok
-
@totti Bence bir umut var hocam ama oldukça küçük bir umut.
-
sıralama 3000 önümden 1400 kişinin başvurmama ihtimali hakkında ümit vermek isteyenleri buraya alalım
-
@ncbb kardesim once bu alim gerceklessin de sonrasina o zaman bakalim bence
-
@Keymarsh ayrintilar meslek tanitim yazimizda var sitede.
-
@paretowilfredo bende öyle bir sormuşum ki sanki ilanlar havada uçuşuyor
-
Son alınanlar yerlesmedı yani yedekler hala acıktayken yeni alım.olursa bütün yedekler tekrar basvuru yapmaz mı?
-
Teşekkürler @paretowilfredo okudum şimdi. Ama il tercihinde sıralamanın nasıl olduğu yazmıyor? Kpss puanı mı yoksa sadece sözlü puanına göre mi sıralama belirleniyor? Kusura bakma soruyorum çünkü eğer kazabilirsem tercih edebileceğim il sayısı kısıtlı. Buna göre başvurup başvurmayacağımı belirleyeceğim. Tercih etmeyeceğim bir durumda da kimsenin önüne geçmek istemem. Şimdiden teşekkürler.
-
@FameFabre dostum nasıl ve hangi kaynaktan çalıştın tavsiye alabilir miyiz