Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hedefsgkk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@meltempoyrz hocam yeni alımla yedeklerin bir ilgisi varmıdır ?bende yedeğim ondan sordum
Valla hocam benim bi bilgim Yok 77. Yedeğim istatistikten. İmkansız gibi bişey bana gelmesi. Ama umutlar bitmiyor işte keşke şöyle olsa böyle olsa diyoruz. İnşallah bir gün gerçekleşirler
-
@rapist Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@meltempoyrz ben de yedeklerdeyim ben de tamamen bunu düşünüyorum arkalarda bi siralamadayim ama icimdeki umit tamamen bitmiyor maalesef.
Yalnız değilsiniz hocam. İnşallah başkanımız böyle müjdeli haberler verirler de mutlu oluruz
-
hocam bu istatistikte kaçıncı yedeğe düşer biri gerçekçi cevap versin allah için nolur:(
-
@hotellingtkare bence taş çatlasın 20 22
ben ist 44 yedegim -
cevap için sağolun hocam peki bunun mantıklı açıklaması nedir sizce? 5 kişi çsgb ye girdi onlar sgk dan feragat edecek deniyor.hadi diyelim ki öyle oldu.doğru düzgün istatistiğe dair alım yapıldı mı başka insanlar neden feragat etsin ki düşünüyorum cevap bulamıyorum.gerçi doğuda tehlike içeren yerler var,ondan olabilir mi acaba
-
@hotellingtkare
valla gardaş ben ilk gün sgk yı aradım 44.yedek branstanmı totaldenmı dıye
branstan dedıler orakı hanımefendı bana 5 6 kısı dılekce vermeye geldı dedı
torpıl donmemıs olsa 10 calısma 25 bddk bızden aldı toplam 35 kısı bunların hepsının kazandıgını bılsek sevınırdık nedıcede 35 kısı ve ben otomatıkman 9. yedek olmus oluyorum ki 9 kişide belkı gıtmez sıra bana gelır dıyte dusunurum ama gel gelelım ulkede puan almak bı b*ka yaramıyor maalesef -
keşke sınava hazırlanacağımıza dayı avına çıksaydık
-
@FATMAN06 hiç sormayın hocam düşün düşün kafayı yicem,bu arada bddk mülakatı daha sonuçlanmadı dimi?
-
@hotellingtkare sonuclanmadı galıba en son baktıgımda yoktu
-
sgk dakı kadın 44 e gelmez ama bellıde olmaz dedı
yanı onlarda farkında 44 e gelmeyecegının -
@FATMAN06 bayramdan sonra açıklasınlar da önümüzden gtsinler hemen,onu kazanan koşarak oraya gider zaten,nefis bi kurum bddk
-
@hotellingtkare sınavın gecerlılıgı bı netlesse keşke ben daha 16 hazıranmı 14 temmuzmu onu anlamadım saçma sistem
-
@FATMAN06 muhtemelen 16 haziran.çoğu yere öyle okudum. sürekli eski istatistikle ilgili kaynaklarım gözüme çarpıyo odamda,bölümden o kadar nefret etmişm ki bir o kadar da bıkmışım emek vermekten. sürekli geçmişimi düşünüp düşünüp üzülüyorum:(
-
@hotellingtkare al bendende o kadar kaç sene çalış çabala ama son sene az biraz bakan
ardına da alınca bakan
biz olduk ardlarından bakan -
-
@FATMAN06 o kadar tuhaf bir süreç ki buna kalkışmak bile cesaret, önce kpss ye hazırlanmaya karar ver,dersaneye yazıl,sana destek veren insanlar sayesinde psikolojini ders çalışmaya hazırla,çalış çabala denemelere gir,sınav günü de psikolojin iyi olacak ama karnın falan ağrımicak heyecan yapmican her şey mükemmel olcak,p 111 in hesaplanacak sonra ilan açılmasını beklicen açılacak listeye girecen.zaten o kadar çok aşama var ki bu noktaya gelen kişiye madalya takılması lazım bana göre.hadi bunları başardın geriye kaldı mülakat o gerçekleşmezse tüm sistem çöküyo:( e tüm bunlar mülakattan geçmek içindi geçemedik noldu:/
-
@konsensus çok teşekkürler hocam tavsiyen için
-
@FATMAN06 hocam dilekce vermeye gelen 5-6 kisi istatistik grubundanmiymis yoksa genel mi konustu ???? @hotellingtkare ikinizin de yazdiklarinizi okudum sakin pes etmeyin ben 2013 yilindan beri ugrasiyorum bu kuruma girmek bir memur olabilmek icin yedek bile olamiyordum 3. girisimde anca yedek oldum hem de istatistikten kadro gelmesi, her sonucun aciklanmasi uzun bir bekleyis ve karin agrisi oldu.. yil oldu 2017 simdi yine umutla bekliyorum..
-
https://www.youtube.com/watch?v=kfG8WoS5n9E biraz da mizah olsun
-
@FATMAN06 sgk yi aradığımız da kac tane feragat geldigini ogrenebilirmiyiz ?