Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Burj_khalifa ben istatistikten kaç yedek olur dedım su ana kadar 5 6 dedı yanı ıstatıstık dır
@gazi5 ben o gün öğrendim belkı şimdided soylenır lakın bana kaba taslak dedı net degıl -
facebookta grup açmşlar 9. promosyn dıye csgb nın 2000 kısılk kadro talebını basbakanlıga ılettgı yazıyor doğrumu bu
-
@İnmyheart iletilen kadro denetmenler icin degil. Mufettislikle alakali. Direkt alimla alakali da degil. Ilgili baslik var forumda inceleyebilirsiniz.
-
anladm hocam facebookta bunu denetmenlk dıye paylaşmışlar @paretowilfredo teşekkürler
-
@İnmyheart Büyük ihtimalle üye çekmek istemişlerdir
-
pareto reis illerle ilgili bilgi alabilir miyiz demiştim hiç cevap gelmedi 7.promosyonun illerinii görünce içim gitti bu promosyonda da olmaz mı güzel il ? @paretowilfredo
-
@Sipsilimarpuc Dostum iller hakkında bir malumat edinemedim ama öngörüm İstanbul ağırlıklı olması. Anadolu illerinin çoğu olur. Ankara ya çok az olur ya da olmaz.
-
@paretowilfredo Merhaba üstad:) iller ne zaman belli olur peki. Bir bilginiz var mi.bu yil bitmeden meslege baslariz inşallah:)
-
@hope Merhaba kardeşim. İtiraz süreleri bittikten sonra muhtemel değerlendirmeler yapılır. Akabinde açıklanır geciktirmezler atama sürecini mülakat gibi.
-
Selamun aleykum arkadaslar oncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun bi sorum olacak bu geçen süreç icersinde sizlerin güvenlik soruşturması yapildi mi bundan sonraki sureciniz nasil olacak bende guy mülakatıda girecem süreç sizinki ayni olur o yüzden merak ettim bizim mülakat tarihleri de açıklanmadı daha..
-
@escobar_p daha evvel itiraz eden itirazından sonra olumlu bir sonuç alan olmuş mu
-
@gaziçeko Doğru ya istatistikçiler olmasa ne yapardı sgk denetmenliği, bi ihtiyaç bi ihtiyaçki sorma atomu parçalıyor istatiatikçiler..
-
@prst hocam siz niye her başlık altında tartışmaya dönüşebilecek söylemlerde bulunup gerginliğe zemin hazırlıyorsunuz nedenini sorabilir miyim?
-
3 Kuruş kazanacam diye bu kadar hırs kibir akla mantığa sigmiyor.
-
“Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah hiçbir kibirleneni, övüngeni sevmez.” Lokman 18
-
@prst Dostum bu İstatistikçi kavgasına daha evvel yorumlarımı paylaşmıştım. Bu denli kin biriktirmek sadece kaybettirir. Yarın aynı odada çalışacağın meslektaşların onlar belki de. Ya karşılarına oturunca mahcubiyet duyacaksın, ya o mahcubiyeti örtmek için riya edeceksin. İkisi de insan için değil. İstirhamım yapıcı olman.
Saygılar Sevgiler.
-
Daha ortada ilan yok istatistikci kavgası yapılıyor.Yahu bu neyin kinidir.2016 puanimiz bitti alım olmadı diye uzulecegimize çaba gosterecegimize istatistikcilerin aldıkları 100 kadroyu tartışıyoruz.Ben bir iibf li olarak el insaf diyorum.Yeter yaa zaten bir senemiz 80-90 puanlar ile heder oldu yandı.Bu foruma bana moral versin diye giriyorum ama moral falan insanda birakmiyorsunuz.Bin defa dedim başkasının riskina göz dikmeyin...
-
Bizim oturup ilan gelmiyor puanimiz yaniyor diye aglamamiz ilan için etkinlik yapmamız gerekiyor.Ama hep aynı konular başka mevzu yok...
-
@ErtuğrulBEY ben her zaman diyorum iibf'liler asla bir araya gelip de birlik olamıyorlar olamayacaklar da bu kafayla yeni bir ilan daha koparmak için uğraşmak yerine 100 kişilik istatistik alımına kafa takılıyorsa ordan çok da bir verim beklememek lazım ben de ceko mezunuyum 8. pro 0.5 ile gitti elimde şu an sadece guy mülakatı var bakalım ne olacak ama şu kısır çekişmeyi gördükçe gına geliyor yemin ediyorum
-
Buralar eskiden güllük gulistanlikdi
" o eski halinden eser yok sımdi"