Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@atiba 9. Promosyon başlığında aynı heyecanı yaşarsınız inşallah hocam.
Daha az bekleyişle, daha çok mukabele imkanı ile olur umarım.
Hakikaten güzel bir forum başlığıydı.
Mülakat sonucu bekleyenler ve yeni ilanın gelmesini bekleyenler. Heyecan, stres, bazen gırgır terapi gibi dimdik duran başlık altındaki üyeler iyidik.
'Kimimiz bu bekleyiş sonunda üzüldük kimimiz sevindik' bu cümlemin sonuna "ama" bile getiremiyorum malesefBundan sonraki süreçlerin olumlu olması dileklerimle.
-
@paretowilfredo merhabalar kurumdan aldığım bir duyum puanların açıklanmasından sonra bayram ertesi gibi 600 kişilik (400 iibf 200 istatistik) sgk denetmenliği ilanına çıkacak yönündeydi. Doğruluğu var mıdır ?
-
@prst seni son kez uyarıyorum hangi bölüm mezunu ne halt oldugunu bilinmeyen mahlukat bir daha istatistikçiler hakkında ileri geri konusursan seni sosyal medyadan sıfırlarım ayagını denk al bizim adımızı yeterince duymussun bakanlıklarda orda burda iyi yerlerde ..koymuski hıncını alamamıssın yetti artık işine bak pislik insan sana son uyarı bu
-
@hedefsgkk kim bu sitenin yöneticisi?????????? artık bunu istemiyoruz duysun sesimizi kimse sessiz kalmasın yeter artık be herkesin bir sabrı var kendini ne sanıyosun hayret ya altıüstü iibf mezunusun sende. kırmayalım diyoruz öss puanları belli sıralaması belli nasıl bir ruh hastasısın herkes şiakyet etsin lütfen
-
@ErtuğrulBEY sizin aranızda bu tarz lanetli insanlar oldugunu sürece işlerinizin rast gitmemesi normal dostum bu tarz ınsanları herkes senin gibi dışlasa belki bu ugursuzlukta gider üstünüzden üstümüzden .....
-
@EneSRY kanka 2016 puanı yandı 2017 de çeko yapamadık kötü oldu ama inşallah gelir tabi
-
Bazı dostlarımızla 9. PRO Denetmen Yard. ilanı 2016 Puanları ile gelmesi için büyük uğraş verdik, Sayın Başkan tweetimizi beğendi, duyumlar geldi ama malesef mutlu son olmadı.
Sayın Başkan'ın o anlayışlı tarafı bizlere pek görünmedi. Belki onun da insiyatifinde gelişmedi tabi. Yatıp kalkıp referanduma dua etmek gerek yoksa 2000 kişilik GUY ilanı da kanımca zor gelirdi.
Temennim, 2017 Puanlarının beklediğinizden daha iyi gelmesi ve o ilanda listeye kalmanız. GUY mülakatına kalan dostların da inşallah orası olumlu sonuçlanır.
-
@wesley10 dostum guy mülakatına kalamadık.Bari 9. promosyon gelir diye umutlandık ama olmadı puanımız yandı.Hakkımızda hayırlısı.
-
@wesley10 Gerek 8.promosyon gerekse 9.promosyon için organizasyonları tertip ederek büyük çaba verdin kardeşim Allah gönlüne göre versin. Dediklerine de katılıyorum.
-
@kizilderili Kardeşim sen de hazırladığın görseller ile hem güldürdün hem düşündürdün, Allah gönlüne göre verir inşallah ...
-
@wesley10 kardeşim sana çok teşekkür ederiz.
-
Bu başlığın asil dostlarına selam olsun! Hepinizi yürekten seviyor ve selamlıyorum. Dualarım hep sizinle inşallah Allahim size güzel günler yaşatır, güzel gönlünüze göre verir Rabbim! Kpss a yolculuğum burada sona ermiştir!
-
@ParadoX Rabbim bu süreçte güldürmediği yüzünü daha güzel bi yerde güldürecektir inanıyorum abi. Alişi öp yerimize
-
@wesley10 amin cümlemizin kardeşim baştacısın
-
@kizilderili eyvallah can dostum öptüm alişi
-
dostlar herkese iyi geceler
sgk şimdi hangi puan türlerinden alacak p40 kimse söylemiyor ama çekoyu en çok kapsayan puan türlerinden biri. birde önceki senelerde 3 farklı puan türünden alım olmuş bu sene nasıl olur acaba bir puan türünden mi alım olur acaba birde sıralama ne olur saygılar -
...........
-
P42 ve p43 diyorlar bakalım nasıl olucak
-
@Kamucu nie p40 p41 yok peki
neye göre sadece p42 ve p43 -
@Memnun-Kaygısız
Veda falan ettiğin yok Hocam
P42 veya p43 olacaktır. Olası 300 veya 400luk İİBF alımında içeridesin