Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@FameFabre inşallah hocam.
-
@ErtuğrulBEY kanka puan yanmadı hala gelebilir demiştin bana çok umutsuz gördüm seni
-
@Hipokrat umut mumut insanda birakmiyorlarki kardeşim.
-
@paretowilfredo hocam,bayramdan sonra bir ara ankaraya gideceğim acaba temmuzun ilk haftası gibi il seçimi yapılmış olur mu gitmişken evrakları elden vereyim istiyorum. Fikriniz var mı acaba ?
-
malumlar sitesinde yayınlanmış;
Sosyal güvenlik denetmenliği müfettişliği kısmi birleşme yasa yasarısı
MADDE 24- 16/5/2006 tarihlive 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanununun 30 uncu maddesine aşağıdaki
fıkra eklenmiştir.
?Kurumda en az 3 yıl süre
ile Sosyal Güvenlik Denetmeni kadrosunda görev yapan ve birinci fıkranın (a) ve
(b) bendinde belirtilen şartları taşıyanlardan yazılı ve sözlü yeterlik
sınavlarında başarılı olanlar Müfettişlik kadrosuna atanabilir. Bu şekilde
atanacakların sayısı her yıl Kurumda boş bulunan Müfettiş kadrolarının %5?ini
geçemez.?
GEÇİCİ MADDE 11- Kurumda
Sosyal Güvenlik Denetmeni ve Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrolarında
görev yapan ve 30 uncu maddenin birinci fıkrasının (a) ve (b) bendinde
belirtilen şartları taşıyanlardan; bu maddenin yayımı tarihinden itibaren 6 ay
içinde açılacak yazılı ve sözlü yeterlik sınavlarında başarılı olanlar
ilgilisine göre Müfettiş veya Müfettiş Yardımcısı kadrosuna atanır. Ancak, bu
şekilde atanacakların sayısı sınav ilanı tarihinde Kurumda boş bulunan Müfettiş
ve Müfettiş Yardımcısı kadrolarının %30?unu geçemez.
nedir bu durum acaba?
-
.........
-
@starway p39 p40 p41 p42 p43 bunların hepsini dahil edebilirler...zaten burda yorum yapanlar da tahminen gorus belirtiyorlar
-
@starway 40 41 de olabilir ama genelde diğer bölümlerde olsun diye düşünüldüğünden 42 43 olabilir deniyor. Bunların dışında veya ek olarak puan bile belirlenebilir ilan gelmeden kimse kesin bir şey söyleyemez.
-
hocam!
müfettiş kökenlilerde yds'den c alma zorunluluğu vae. denetmenler yeterliliği verip de geçiyor 3 yıl dediğine göre. denetmenlikten geçişte yok mu yds şartı?
-
@Sipsilimarpuc emin degilim dostum.
-
@jungss dostum sakin yds kosulu eskide vardi artik yok teftis icin. Eski mufettislerde var. Gecis konusunda da boyle bir durum olmayacak.
-
Arkadaşlar kolay gelsin puanlarım :
P39 80.93
P40 79.57
P41 78.11
P42 74.74
P43 73.2
İşletme mezunuyum.
Sizce içerdemiyim. -
@Memnun-Kaygısız Dalga mi geciyorsun ne yapiyorsun anlamak mumkun degil.illa destek mi bekliyorsun icerdesin korkma diye
-
@gmsmustafa kardeş dalga geçmek yada buna benzer bir yaklaşımım elhamdulillah olmadı inşallah olmaz da sadece deneyimi olan arkadaşlara sormak için yazdım lütfen yanlış anlama
Selametle -
@Kpss2014 çok zor görünüyor p42 p43 düşük gelmiş diğerlerine göre tabi bu benim tahminim
-
@Memnun-Kaygısız kardeşim anladık iyi puanlar almışsın ama burda kötü puan alan arkadaşların moralini bozma.Yaptığın şey ile hakka giriyorsun.
-
@paretowilfredo üstad pek anlayamadım meseleyi. Şimdi Yen'i SGK teftiş alımında İngilizce istemiycek mi.? İngilizce isterse direk iş teftişe hazırlanmayı düşünüyorum da
-
...........
-
@Kpss2014 bu arada sana yazmadim kardesim memnun kaygisiza yazdim
-
@safiTÜRK69 Kardeşim parça parça sorulduğundan parça parça yanıtlamışım. Şöyle toparlayayım. Kurum içi geçişte İngilizce olmayacağı kesin. Direkt Yeterlik sınavı şeklinde bir geçiş prosedürü uygulanacak.
İkinci olarak Açıktan alımda Normalde kurumun kendi yaptığı Klasik sınavda İngilizce oturumu yapılıyordu biliyorsunuz. Aralık'ta öngörülen alım ÖSYM' tarafından gerçekleştirilecek. Bu noktada sınav SG Teftiş mülakatı gereği Test olmak durumunda. Bu test sınavda ben İngilizce olacağını düşünmüyorum. Normalde bugün ki KGK ilanına dek SGK Teftiş için YDS şartı konulabilir fikrindeydim ancak Üst Kurul istemediğine göre zannediyorum Teftiş Kurulları hiç istemez. Yani sıradaki alım Test, ve İngilizcesiz olacak gibi görünüyor.