Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo hocam alım sayısı ile ilişkili ama hangi sıralamalara kadar sans var müfettişlik için . Ayrıca denetmenlik için bir yazılı sınav getirilmesi söz konusu mu sonraki alımlarda ?
-
@berceste sayi olmadan anlamsiz ve afaki bir ongor olur bu. Ancak sayiya bagli olarak %20 esneme gosterme ihtimali her zaman vardir.
Bir ara gundeme gelmisti ancak uygulanmadi. Yonetmelikte ve/veya ibaresi var bir yonetmelim degisikligine ihtiyac yok. Istenirse yapilabilir.
-
@paretowilfredo hocam bide Sgk denetmenlligi için son iki ilana çıkacaklar deniliyor, doğruluk payı var mı? Sgk denetmwnligi alımı bitme gibi bir durumun olması biraz saçma değil mi?
-
..........
-
@kizilderili SGK bırakıp GTB mi tercih ediyorlar kardeşim tam anlayamadım
-
@wesley10 ben yanlış anlamışım durumu kusura bakmayın hocam meğer GTB bırakıp SGK içinmiş yedeklik mevzu
-
@Baumol yonetmelikte en fazla 5 kati diyor. mhuy un yonetmeliginde 20 kat diyor osym bundan dolayi 20 kat cagiriyor.
-
@safiTÜRK69 yonetmelik değişmezse ingilizcede olmak zorunda. mesela kompozisyonun yaninda yazılı sinav kurumca yapılırsa uygulanir yaziyor, ingilizcede hiç bir sey yok.
-
@varoufakis yönetmeliği değiştireceklermiş ya onu da yaparlar elbet.
-
İyi bayramlar efsane başlık. İyi bayramlar dostlar.
-
Tüm dostlarıma hayırlı huzurlu ve güzel bir bayram dilerim.
-
Herkese hayırlı,huzurlu bir bayram dilerim. 2 hafta içinde il seçimimizi yapmış olmayı umuyorum.
-
Herkese hayırlı bayramlar. Bu hafta iller açıklanır mı? Bi tahmininiz var mı? Benim tahminim şu şekilde: illerin bu hafta açıklanması ve 3 temmuz-7temmuz tercihlerin alınması, 14 temmuz da yerleştirme sonuçların açıklanması. Bekleyip görelim bakalım.
-
Merhabalar,
Evvela atanan arkadaşları tebrik eder, haklarına hayırlı olmasını dilerim. Ben de yedek 66. sıradayım. Yedek listeyle ilgili takipte kalmamız icap eder mi acaba? İcap ederse SKG sayfasından mı yapacağız, yoksa başka bir yerden mi? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Herkese iyi günler dilerim. -
@kamugö yedek değilim ama asilde son sıralardayım doğu illeri bize mi düşüyor yoksa yedeklere mi acaba
-
@uzmanadayı90 hocam sizinki duyum mu yoksa kurumiçinden birinden mi duydunuz
-
@abc hangi illerden kadro acilirsa asiller 20 tercihli 21. sirada ise onunde olanlarin tercihlerinden kalan illerden rastgele bir il gelecek sekilde bir tercih sistemi ile secim yapmis olacak daha sonra bosta kalan iller yedeklerin tercihine sunulacak .. mesela olan bir asil kendisine sira gelen bati iline herhangi sebepten vazgecip gitmekten vazgecerse o il de bosta kaldigindan yedeklerin secimine sunulacak.. Biraz sans meselesi..
-
@paradise06 atıyorum sıralamada 300. olan birisi kesin doğuya gidecek diyemeyiz öyleyse
-
@abc kesin dogu gelir denemez ama son siralarda olana dogu ili gelme olasiligi artar 21.tercih olayina bagli olarak 275. kisi 21. tercih sebebiyle mesela sansina van gelirken 300. kisinin sansina kimse ilk 20 tercihine yazmayip bir kadro acilmis isparta gelebilir ya da 20 kisilik istanbul kadrosu acilmistir 19 kisi ilk 20 tercihinden birine Istanbul yazmistir kalan bir kadro sonuncu kisiye cikabilir .. 21.tercih olayi kura gibi bisi..
-
@paradise06 eyvallah hocam çok teşekkürler