Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@mustafaturan hocam sgk resmi sitesinde tum duyurular kismini takip edin duyurusu yapilmadan tercih islemleri gerceklesmez. Kacinci yedege sira gelir kestirmek guc ales de aciklandi akademik personel alimlari oluyor kariyerini profesorluk yolunda cizmek isteyenler olabilir kimlerin baska nereleri kazandigini bilmek zor oldugundan yedeklerin de sureci daha uzun surecek olsa da en az asiller kadar takip etmesi onemli bence..
-
@abc hocam duyum falan değil. Yazdığım zaman da "Benim tahminim şu şekilde:" diye belirttim
-
@paradise06 aydınlattığınız için çok teşekkür ederim hocam. hakkımıza hayırlısı deyip takip edelim o vakit.
-
Hocam süreç ne kadar sürer.Bu süre içinde 1-2 aylık bir işe girsek nasıl olur.
-
@paradise06
Hocam süreç ne kadar sürer.Bu süre içinde 1-2 aylık bir işe girsek nasıl olur. -
@xxm en az 2 ayi var gibi gorunuyor zaten ise baslamanin suresi eylulde de ise baslayanlar olacaktir sansina kasimda da ..
-
@paradise06 anladım hocam..O zaman bi yerlere girebiliriz birkaç aylık
-
- promosyon il tercihlerinin ne zaman olacağı ile alakalı bi duyumu olan var mı dostlar
-
@xxm hocam nereye mesela iş olarak
-
@sgkgeliyorum 7.pro baz alarak bu hafta illerin belli olması gerekiyordu ama en ge haftaya belli olur inşallah.ömrümüz beklemeyle geçiyor
-
@zenginmemur herhangi bi iş.
-
Memur-Sen dün attığı tweet'ler ile SGK'ya dair taleplerini paylaştı. Duyduğum kadarıyla bunla ilgili bastırılıyor da.
Kurum içinden 'YILLARCA ''MEMUR''luk yapmış olanların hakkı olan Uzmanlık, Denetmenlik, İcra Memurluğu ve Müfettişlik hakkı verilmeliy-miş (?)(!)
Dostlar bu duruma tepkinizi dile getirin. Siz o kadar emek verip ders çalışıp 5000 kadro için dünyanın çilesini çekiyorsunuz. Bir vesile es kaza memur olmuş olma bahtına sahip artık eleğini çoktan asmış, boş oturmayı alışkanlık haline getirmiş kişilerin hakkınızı gasp etmesine müsade etmeyin. Bu konuda aktif bir şekilde tepkinizi uygun dille ve sürekli dile getirin. Yazıktır emeğinize.
-
@paretowilfredo bu dünya da düz memur olmak varmış zaten kardeşim zamanında kolayca uğraşmadan kuruma gir akşama kadar otur ama ne hikmetse en çok emek veren yine sen ol uzmanlık müfettişliği de herkesten çok sen hak et ne güzel istanbul beee
-
@paretowilfredo arkadaşlar memurlara karşı biraz haksızlık yapılmıyor mu?kurum personeliyim ben 87 puanla memurluğu başladım.yani es kaza olmadı.sgknın çalışma temposunu ve türkiyenin en yoğun kurumlarından biri olduğunu bilmiyorsunuz.sizin ibareniz gibi yatış olayı nerde ben göremedm 3 yılda.daha sonrasında 8 saat iş ve mesaiden artan zamanlarda da 2-3 yıllık kpss a grubu için uğraştım.7.promosyonda sgk personeli olmama rağmen elendim.8.promosyon kısmet oldu.yani bırakın uzmanlığı müfettişliği mülakatlarda kendi personelini korumayan bir kurumdan bahsediyorum.gelelim memursen'e.bu hak isteme olayı maliye kendi kurum içinden guy almaya başlayınca bizim arkadaşalar da uzmanlık istedi.uzmanlık dedğim de sgk uzmanlığı denen kadro değil.kurum içinde stratejik planda belirtilen daha yeri belli olmayan bir kadro.yani sizin hakkınıza girecek bir durum yok çünkü kendi kurum içinde bir kadro.oda belli servislere açılacak açılırsa.denetmenlık müfettişlik vs. gibi kadroların kurum içinden alanacağını da düşünmüyorum.olası da değil.sadece kuru gürültü.bunu maliye yapar bizimkiler değil.
-
@Ertlme-enstitüsü kurumda kariyer meslekler bellidir. Girer kazanır işini yaparsın. Kazanamadıysa nasibine razı olursun. Bu tabiki hak yemektir. Eşitlik ilkesine de aykırıdır. Bende b grubundan girip sonra uzmanlık isteyeyim herşeyin kolayını bulmuşsunuz. Önce maliye şimdi de siz mi çıktınız. Yok 10 sene çalışmış Yok Yen'i gelene iş onlar öğretiyormuş. Bu kadar da olmaz kardeşim..Bencillikten başka bişey değil
-
@Ertlme-enstitüsü Dostum Memurların servislere göre iş yükünün nasıl değiştiğini çok iyi biliyorum. Kurumu da çok iyi tanıyorum. O yönden söylemler beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Tescil, işveren ve prim tahakkuk dışında kurumda adam akıllı iş yapılan bir servis yok gözümle şahidim bu duruma. Ayrıca Uzmanlık ve o özlük hakkı bu kadar genç işsiz varken oran %30'u aşmışken ve bu denli mücadele verilirken Kariyer Meslekler için, kesinlikle bir hak değil.
Kariyer İlkesi; Kariyer Meslekler için vardır. Kariyer meslekler bunun için ihdas edilmiştir. Memuriyet memuriyettir bir kariyer vaadi ile başlanmamaktadır. Gel gelelim, Şeflik, Merkez Müdür Yardımcılığı sınavları gibi imkanları varken, Kariyer Mesleklere göz dikilmesi apaçık bunca ders çalışan gencin hakkına göz koymaktır. Buna da sessiz kalamıyorum.
Taşrada da Denetmene denk özlük hakkına sahip bir uzman kadrosu aynı ek gösterge ile ihdas edilir kurum içinden geçiş sağlanırsa bu da net bir haksızlık doğuracaktır. Bu yapılacaksa denetime de grup başkanlığı ve 3600 verilmeli ki sıyrılıp çıkmalı aynı kefeden.
Memur-Sen'e gelirsek, korkarım ki en etkin ve güçlü olduğu kurum SGK'dır. Son yapılmış kurum içi mülakatları muhakkak biliyorsundur. Sendikalı-Harran'lı statüsü vardı net bir biçimde. İllerde bu etkinlik boğucu noktada üstelik.
Bakalım bekleyip göreceğiz. Mehmet Selim Bey döneminde olmayacağını ummakla beraber olası bir yönetim değişikliğinde korkarım ki bu vaadler gerçekleştirilir bunca KPSS adayı da seyreder.
Allah sonumuzu hayreylesin.
-
kamuya girişte 2 yol çıkar karşına; ya kpssB ye hazırlanıp memur olmayı seçersin ya da kpssA ya hazırlanıp kariyer meslek grubu olarak kamuda çalışmayı seçersin.yani bunlar kişinin tercihine bağlı. madem uzmanlık istiyordunuz neden yolunuzu ona göre seçmediniz.yıllarda ders çalışıp emek veren,kpss- kurum sınavı- mülakat üçlüsüne razı olan kişilere haksızlık olarak görüyorum ben.
Allah sonumuzu hayır etsin! -
@paretowilfredo dostum kurumu bu kadar iyi tanıyorsan işveren,bağkur,gss,muhasebe ve tahsis servislerinin kritik servisler olduğunu bilirsin.ve en çok bu servislerde eleman tutulur.ve adam akıllı iş yaparlar.gidin bağcılar sgm deki arkdaşlara sorun siz ne yapıyorsunuz diye.benim rahatsız olduğum konu memur yatıyor söylemleri.bu dışardan gazel okumaktır.guy gibi iş tanımı değişmeden sırf kendi memuruna daha fazla para veren kurumdan bahsetmiyoruz.buna tabiki biz de karşıyız.sgkdaki şuanki uzman kadrosu gibi bir kadro olmuyacak.ve ek göstergeleride sizin dediğiniz kadar olmuyacaktır.memursene gelince.şeflik görevde yükselmesine katılan biri olarak şunu söyleyebilirm neredeyse hiç bir etkisi olmadı diyebilirim.kurum yeni memurlara karşı eski memurlarını korudu ve asıl listeye soktu.sıralaması zıplayanlar ise muhtemelen siyasi bağlantısı vardır.adeletli bir sıralamamı oldu? hiç sanmyıorum.benim beklentim kuruma daha fazla nitelikli eleman girmesi ve bu kişilerinde burayı zıplama tahtası olarak görmemesidir.
-
http:// www. memurlar. net/haber/675479/maliye-nin-kurum-ici-uzmanlik-sozu-ne-oldu.html
200 den fazla yorum yazıldı. yorumları okuyun gelir idaresinin ne kadar berbat durumda olduğunu görün. Sgk da aynı yanlışa düşmez inşallah.
-
k.maraş guy kazanıp da sgk denetmenliği olumlu sonuçlanan var mı?