Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
antalya guy kazanıp denetmenlik kazanan da var mı aynı zamanda
-
@Fişek-MORGEN ben varım dostum
-
@alpagu ben varım. .
-
Allah kabul etsin diyeceksiniz galiba
-
Önümüzdeki hafta iller belli olur mu acaba duyumu olan var mı arkadaşlar
-
İller hakkında bir duyum herhangi bir gelişme var mı acaba ? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo ben yeni uye oldum bu foruma. Oncelikle merhaba. Iller aciklanmadan once kazananlarin kesin listesi yayinlanir mi acaba? Bunu merak ediyorum. Tesekkurler
-
@SGul93 Belli başlı iller kulağıma geldi ama ayrıntılı olarak bir şey demem doğru olmaz dostum. Çok sürmez yakında duyrulur inşallahç
-
@hks999 Liste yayımlanmıyor dostum. T.C. Kimlik No ile yapılan sorgu esas malesef. Yayımlanabilir belki ama daha 6 ve 7'de yayımlanmadığı için bu kanaatteyim.
-
Tamamdir cok tesekkur ederim @paretowilfredo
-
arkadaşlar yedeklerin durumu,asillerin güvenlik soruşturmaları tamamlandığında mı belli olur yoksa onların illeri açıklanıp tercih yapınca mı,yani sizce yedeklerin durumu bir iki haftaya netleşir mi yoksa bir kaç ay mı sürer?
-
SGK 7. Dönem alımındaki süreç şu şekildeydi :
18.10.2016 Sözlü Sınav Sonuç
09.11.2016 Asil Tercih Duyuru
14.11.2016 - 18.11.2016 Asil Tercih
25.11.2016 Asil Tercih Sonuç
10.03.2017 Yedek Duyuru
20.03.2017 - 24.03.2017 Yedek Tercih
27.03.2017 Yedek Sonuç -
@wesley10 çok sağolun
-
@hotellingtkare Rica ederim hocam, süreç bu şekilde işlerse tahmini Ekim - Kasım'ı bulacaktır yedekler
-
@wesley10 yedeklerin bu kdr surecegini beklemiyordum surec epey uzun
-
Arkadaşlar benim askerlik tecili doldu ve kasımda sevk olucakmışım , daha önce grupta bunu dile getirdim kusura bakmayın tekrar sordugum için, yedeklerde de 2. Sıradayım. Sizce ne yapmalıyım bu süreçte tavsiye verebilecek olan varmı acaba?
-
@Rybczynski-59 askerliği aradan çıkarayım diye düşünüyorsan bence tam zamanı zaten 2. sıradaki yedek için atama garanti sayılır. Askerdeyken atama işlemleri devam ediyor mu diye bir ik yı arayıp sor istersen öyle oluyorsa çok iyi olur zaten tercihti g.soruşturmasıydı derken askerden gelinceye kadar işe başlarsın veya en azından boşa bekleyeceğin 2-3 ayda askerlik görevini ifa etmiş olursun.
-
@black askerlik sorun değil gitmem şimdi gidebilsem şimdi giderimde , gitmesi kasıma denk geliyor , yedeklerin atanmasıda kasım ayında olcak muhtemelen veya o civarlarda onunla çakışabilir sıkıntılı biraz , dediğiniz gibi ik yı arayayım en iyisi , sizde çok sağolun
-
Bugün Balgat'taki SGK'ya uğradım durumu sordum bu hafta iller açıklanır dediler
-
Hala niye açıklanmiyor:( @paretowilfredo duyumunuz olan illeri de paylasabilir misiniz.