Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk valla hocam neye inanacağımıza şaşırdık. İllerimiz belli olsa da ona göre planlarımızı yapsak. Daha bunun tebligat aşaması var. Başlamamız ekim kasımı bulcak gibi.
-
@totti sgk'da daha önce sorulmuş mülakat soruları sgk için yeterli ama diğer kurumlara ve sınavlara da hazırlık olsun dersen bir mülakat kitabı edin, imece'nin mülakat notu çıktı yeni o da işine yarar. (ben Tüyo mülakat kitabını almıştım gönderebilirim sana hukuk son değişikleri tamamlarsan işini görür )
-
zaman geçtikçe korkmaya bile başladım acaba kazandığımız hakkımızı elimizden alırlar mı diye en azından görev yapacağımız il belli olsa kafamız rahat etse
bu gidişle ocak ayını bulacak çalışmaya başlamamız. -
@şakagibi bilgi için sağolun hocam.
-
Bence surecten sorumlu personellerin cogu yillik izinde bayramla olabildigince birlestirmisler yoksa bu kadar uzamasina anlam veremedim
-
Arkadaşlar az önce taşra atama ile görüştüm. Haftaya açıklanır sitemizi takip edin dedi.
-
@uzmanadayı90 hadi inşallah.hep haftaya diyorlar.
-
@hope inşallah hocam. 8.dönem denetmen yrd alım süreci önceki dönemlere göre daha uzun oldu. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Kazanılmış hakkımız var çok şükür. Sabırla ve heyecanla bekleyelim biraz daha.
-
@uzmanadayı90 her an şükrediyorum gerçekten.neyseki süreci olumlu atlattık.bir de görev yerimiz belli olur da göreve başlarsak harika olacak:)
-
http:// buromemursen. org. tr /haber/yanbaz-kamu-kurumlarindaki-denetim-birimleri-birlestirilmelidir-4847
-
**sendika işe el attı evet
İnşallah sonuç alınır özellikle sgk için. ** -
İllerle ilgili hala hbr yok mu ??
-
@şakagibi Yok hocam, sgk.gov.tr duyurular kısmından takip edebilirsin
-
Ben bu süreçte birşey öğrendim SGK için geçerli olmak kaydıyla "yakında, bu hafta, az kaldı, en kısa zamanda" gibi kelimeler duyarsanız hemen oradan uzaklaşın ve evinizde yeni bir roman okumaya başlayın.
-
Az önce kapadım telefonu;
Arkadaşlar çalışıyor denildi ek olarak bu haftayi kastederek ne zaman görebiliriz duyurularda sorusu içinse " En kısa zamanda " denildi. -
@FameFabre hemen üstteki entryi güncelliyorum en kısa zamandayı da ekliyorum abi
-
@kizilderili
Geç olsun güç olmasın tümcesinin vücut bulmuş hâlidir SGK
Bize beklemek düşer güzel kardeşim bu hafta umutluyum -
@FameFabre en son sayın başkanımız "az kaldı sabredin" dediğinin üzerinden 1 ay geçmişti:(
-
Kadrolar bellidir çok mu zor duyuru paylaşıp illeri ve gerekli evrakları yayinlamak anlamıyorum.
-
@hayalimsgk
Virgülüne kadar haklısın diyecek çok kelâm yok.