Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
öncelikle gözünüzaydın arkadaşlar bn tercih vermeyecvim merakımdan soruyorum illeri neye göre seçiyoruz bidahaki ilanda işime yarar diye soruyorum
-
askerlik durum belgesini e devletten alsak olur mu acaba?
-
@jungss büyük bir ihtimalle doğuda bir yer olur maalesef
-
Açılan illere göre kaç kişilik boş kadro kalır acaba tahmini olan var mı?
-
@mjöllnir bu tahminlere bile sığmaz hocam heralde
-
Arkadaşlar merhaba. Bir bankada hesabımız var ancak hiç kullanmamış olsakta mal bildirim formuna yazacak mıyız ?
-
@havucsuyu aynı soruyu bende sordum buradan yanıt alamadım ama vmy ve guy arkadaşlara sordum siz nasıl yaptınız diye yazmamışlar
-
@2525 şimdi gördüm hocam. Guy veya vmy başlıklarından cevap gelirse burada belirtirseniz bizi de bilgilendirmiş olursunuz.
-
@havucsuyu hocam guy ve vmy olmuş kendi arkadaşlarıma sordum zaten yanlış anladınız heralde. Onlar da yazmana gerek yok dediler.
-
İstediğim il gelir mi derdine son : ))
Otomatikman istediğim il geliyor
İstanbul Anadolu Yakasında nasip olursa görüşmek üzere dileğiyle hepimizin gönlüne göre olsun İNŞALLAH -
arkadaşlar eş durum belgesi istenmemiş,acaba ilk etapta eşin yanına gelebilecek miyiz??
-
@2525 Tamam hocam. Teşekkürler.
-
@wesley10 eline sağlık süper oldu bu
-
arkadaşlar bilgisi olmayanlar için söyleyelim facebookta
8. Dönem SGK Denetmen Yardımcılığı Asıl Grubu(İİBF)
isimli grup var tercihlerin daha saglıklı geçmesi acısından sizleride bekleriz. -
@FameFabre dostum llleri neye gore seciyisunuz
-
@zenginmemur mülakatta verilen puana göre siralama oluşuyor o sıralamaya göre 20 tercih yapıyorsun sonra 21i de açık bırakıyorsun tercihelrinden birine yerlesemezsen kurum seni boş bi kadroya atıyor.
-
yerleştirmeler açıklandığında açıkta kalan illeri ve sayıyı görebiliyormuyuz ?
-
hocam eş durumu ile ilgili neden kimse yorum yazmıyor
-
güvenlik soruşturması belgesi ikinci sayfaya taşıyor. acaba bir sorun olur mu? çünkü ptt son alımında bunu sorun etmişti. bilgisi olan arkadaş var mıdır?
-
@hotellingtkare eş durumu belgelerin teslimi sırasında oluyor diye biliyorum ama öle bir belge istenmemiş ben de merak içindeyim yarın insan kaynaklarına soralım en iyisi