Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
İller belli oldu, hayırlı olsun
-
-
arkadaşlar, güvenlik araştırması ve arşiv formunda fotoğraf yapıştırılacak yer belli olmuyor. fotoğrafı neresine yapıştıracağımız konusunda bilgisi ya da fikri olan varsa paylaşabilir mi acaba. bu arada herkese hayırlı olsun.
bu arada sorun çözüldü.
-
İller pek iç açıcı gelmedi bana. özellikle şırnak , van falan 3 kişi . 21. tercihi işaretlemek çok sakat olacak. Guy mülakatına girmeyi düşünen arkadaşlar var mı ?
-
Hayırlı olsun.
İstanbul!!! hep istiyon ki sana gelelim şöyle memleketimize de 1-2 daha verilseydi ne iyi olacaktı. -
Banka ve menkul değerlere ait bilgiler kısmına, hesap açtığımız Vakıfbank mesela ama para olmayan bilgileri de yazacak mıyız arkadaşlar. Yani benim ziraat ve Vakıfbank'ta hesabım var diyelim bu bilgileri yazmak zorunda mıyız ?
-
sıralamamız 400 kişiye göre mi yapıldı yoksa 300 ibfliye göre mi halen daha anlamış değilim.
-
@Ertlme-enstitüsü onu anlamanın bir yolu istatistikten asıl olan arkadaşların 100 üzerinde asıllık durumları varsa yazarsa anlaşılır
-
@Ertlme-enstitüsü 300 İİBF olarak hocam
Örneğin, Asil Başarılı 150; 300 Kişi arasında 150. hocam. İstatistik ve İİBF ayrı olarak değerlendiriliyor. Kontenjanlarda da bunu görmek mümkün, ayrı olarak belirlenmiş.
-
@wesley10 eyvallah hocam.
-
Arkadaşlar işlemleri tamamlayıp hemen yollayabilirmiyiz evrakları yoksa..Tercih işlemleri bittikten sonrami yollayalım.
-
@xxm ben bu hafta yollamayi düşünüyorum hocam eksiklik falan olursa geri dönüş ve eksik tamamlamak için vakit olsa iyi olur diye düşündüm
-
@hayalimsgk eksik olduğunu nasıl anlıyacaksin.
-
ben bayağı sonlardayım arkadaşlar. atıyorum 290. kişiyim, her ne olursa olsun önümdeki kişinin ilk 20 tercihinden ve onun yerleşmesinden sonra mı benim tercihlerime geçilecek? yoksa önce herkesin 1. tercihlerine mi bakılacak? @paretowilfredo
-
@xxm bukadar hayatı bir konuda kurum eksiklik olduğunda bilgi amaçlı arar diye düşünüyorum.
-
@jungss herkes yerleştikten sonra senin tercihine bakılcak maalesef
-
@kamugö süper bana kendi memleketim olan 1 kişilik kontenjan açan ege bölgesindeki bir il gelme ihtimali hiç yok o zaman değil mi? gelirse diye uykularım kaçıyor. 300 kişilik listede son 10'dayım bu arada.
-
arkadaşlar kamu görevlileri etik sözleşmesinde birim kısmına ne yazıyoruz?
-
@Kumsal kurum ve çalıştığın servis yazabilirsin.özelde ise yazılmaya gerek var mı onu çok bilmiyorum.varsa şirket ismi ve departman sanırım.
-
İİBF Asil dostlar, haritadan kendilerine en güzel yeri seçsinler hayırlısıyla ... ( Hata olabilir bir kontrol yaparsınız )