Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
- Promosyonun su¢u ne ?
-
Nerde bu ilan bi gelmedi gitti ya
-
pareto hocam, yarın 1 ay olacak açıklanalı nedir bu kurumun yavaşlığı anlayamadık yok mu sizde bir haber ? @paretowilfredo
-
@Sipsilimarpuc Valla dostum kurumun yavaşlığını çözersek çok şey hallolacak. Malesef SGK bu şekilde çalışıyor. O yüzden net bir şey diyemiyorum kurumla alakalı. Yarın dedikleri 1 ay sonra gerçekleşebiliyor.
-
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Bir malumatı başarılı yedek olarak bekleyen arkadaşlara iletmek isterim.
8.donem asıl olarak kazanan bir arkadaşım başka bir kurumu kazandığından ötürü tercihte falan bulunmayacaktır bilginize .
Hakkınızda hayırlısı olsun İNŞALLAH -
@kizilderili hocam bu bilgi kesin değil mi ? Zira 1 ay oldu sonuçlar aciklanali bize de yazık
-
@hayalimsgk Hocam ben askerlik tecil ile alakalı bir durumu sormak için kuruma uğradığımda insan kaynakları departmanında sınav birimi var orada yetkili ile görüştüğümde sornuştum beyfendi de bu hafta açıklanacaktır dedi. Bende bu bilgiyi paylaştım. İnşallah haklı çıkarda en geç yarın açıklanır.
-
@kizilderili eyvallah hocam inşallah
-
@FameFabre arkadaşınızın mülakat sıralaması kaçtı hocam
-
Arkadaslar IIBF yedek de siralama şimdiye kadar kaça kadar ilerlemiştir bilgi sahibi olan varmı?
-
@muhtesem53
İlk 50de -
İllerin ne zaman açıklanacağını geçtim de en azından hangi iller açıklacak duyumu olan yok mu?
-
@FameFabre hocam arkadaşınız feragat dilekçesi ile kuruma başvurdu mu bi bilginiz var mı?
-
@Memnun-Kaygısız farkli gruplardan da gördugum kadariyla yaklasik 7~8 kisi feragat edecegini söylemisti.
-
@mjöllnir
Evrak istemi için duyuru geldikten sonra Ankara'yı arayacağını gerekeni yapacağını söyledi.
Tercihte falan da bulunmayacak bugün konuştuk . -
@FameFabre eyvallah hocam sağolun bilgi için
-
@FameFabre eyvallah hocam sağolun bilgi için
-
beyler bayanlar kazananlar göreve başlamak için hazırlık yapanlara bir kaç sorum olacak çeko puan türü dahil olan puanlarda sıralamalarım en kötüsü 1500lerde inşallah aksilik olmazsa 9.pro mülakatına girerim diye düşünüyorum o yüzden pas tutmamak adına yavaştan hazırlanma fikrindeyim bu konuda önerilerinizi tavsiyelerinizi (kaynak , çalışma sistemi , mülakat tecrübesi) bekliyorum (ister özelden ister buradan ulaşabilirsiniz)
-
Kıymetli arkadaşlar; Taşra atama servisi, sınav merkezinin asil kazananların listelerini henüz göndermediğini ve dolayısıyla tercih işlemlerinin biraz aksayacağı yönünde bilgi verdi.
Kontenjanın illere dağılımı yapılmış, çoğunluk 150 civarı İstanbul olacağı bilgisini de başka bir yetkiliden edindik.
Şu an taşra atamam servisinin gys tercihleri ile ilgilendiği göz önüne alınırsa bizim 8. dönem tercihlerinin biraz daha bekleyeceğini söyleyebiliriz.
Dileğim bir an önce yerleştirmenin yapılması ve adayların kafalarının rahatlamasıdır. iyi günler her kese. -
Geçen hafta sınav hizmetlerini aradigimda bizimle alakası yok taşra atamada top demişlerdi bana da..