Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
arkadaşlar facede 8.prom asil iibf için anket yapılıyor. katılım fazla olursa yararlı olur.
denetmen bir arkadaşımla görüştüm.bu tür anketler sayesinde sıralamam 200lerde olmasına rağmen ilk 3.tercihi gelmiş. -
@kizilderili abonelik doldu diyor hocam, herhalde dışarıda yapmam gerekecek. Bilgi için teşekkürler
-
@2525 O sebepten olabilir o halde. Rica ederim
-
sevgili gençler face gruplarında eş durumu ile ilgili çeşitli şeyler yazılıyor kimisi eşin prim gün sayısına ve çakılı kadro olup olmamasına bakılır yazmış,benim bildiğim son 2 yıl içinde 360 gün priminin yatırılmış olması lazım yani illa çakılı kadro olması şart değil diye biliyorum.nasıl olmuş geçen yıl bilen var mı?
-
Arkadaşlar telefondan girmeye çalışıyorum ilanı açamıyorum. Kısa bi özet geçebilirseniz çok sevinirim. Tercihler ne zamana kadar devam ediyor bir de geciktirmeyeceğimiz başka bir işlem var mı. Teşekkürler şimdiden
-
@grl Tercihler, 11-17/07/2017 tarihleri arasında (https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru) adresinde
yer alan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formunu KPSS puan
türüne göre durumlarına uygun şekilde eksiksiz ve doğru olarak doldurmak suretiyle
yapacaklardır
Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formunun imzalanarak ekte
istenen belgelerin 24/07/2017 Pazartesi günü saat 17:00’a kadar Ziyabey Cad. No:6 06520
Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları
Daire Başkanlığı 5. kat 522 veya 524 nolu odaya elden veya posta yolu ile (postadaki gecikmeler
kabul edilmeyecektir) teslim edilmesi gerekmektedir. -
Arkadaşlar yedeklerde olanlar şu süreçte herhangi bir şey yapmayacak değil mi???
-
@Rybczynski-59 Yok hocam
-
@hope teşekkürler
-
@wesley10 teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar tercihlerinizdeki kadro derecesi kaç yazıyo acaba?
-
@uzmanadayı90 ben de 7 yazıyor sizde kaç yazıyor
-
@ayilmaz37 aynen bende de 7 yazıyo. Acaba farklı mı onu merak ettim
-
Arkadaşlar ben 1 kişilik kontenjanı olan yere başvursam ama eş durumundan ankarada işe başlasam o 1 kisilik yer yedekler icin mi kaliyor?
-
@uzmanadayı90 şuan memur musunuz ilk atama mı olcak ona göre fark edebilir
-
@ayilmaz37 ilk atamam olcak hayırlısıyla hocam.
-
@uzmanadayı90 ben memurum şuan zaten 7 nin 2 siyim o yüzden ben de 7 yazıyor sandım normalde memur 9 dan başlıyor demekki denetmenler 7 den başlıyormuş öğrenmiş olduk
-
@ayilmaz37 hocam es durumu ile ilgili bi bilgi var mi bize de tanıyacaklar mi es durumu tayin hakkını.
-
Askerlik belgesi e-devletten alsak geçerli mi arkadaşlar. Yada geçen yıl tecil yaptırdığımda aldığım belge var. Aralık 2016
-
@Kumsal eş durumu il tercihleri sonuçlanınca olcak büyük ihtimal , tabi baZı şartlar var. 2014 de memur atama tayin yönetmeliğinde değişiklik oldu,aile birliği Kapsamında yer değiştirme diye olması lazm öyle bir başlık var orda size uygun olan maddeye bakın , koşulları sağlıyorsanız talebiniz gerçekleşir