Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@kizilderili hocam çok pardon katılamadm geç gördüm bu sabah twitledim
-
@SGul93 sorun değil hocam teşekkürler
-
Fikir vermesi açısından 7.dönem açılan iller ve kadro sayısı
-
bu sgk denetmen yardımcılıgı başlangıc maaşı ne kadar
-
-
Merhaba arkadaşlar keşke Yen'i bi alım olursa başarılı yedekleri bi güzel alsalar Yedek sıratı baya gerilerde olunca insan böyle şeyler hayal ediyorum
-
@meltempoyrz yeni alım olur da inş tekrar mülakata gireriz zira puanlar yanacak
-
@alpagu yok benim kastım direk başarılı yedekleri alıversinler Mesela ben 2015deki puanımla girmiştim
-
kazananların listesine ulaşabilir miyiz neden sgk böyle bişey yapıyor listeyi açıklamıyor
-
@davetsiz @paretowilfredo hocam & hocam, var mi bir gelisme? Ya da bi ilan gelirse 2016 puani kullanilma ihtimali ? Vs.
-
@onur00 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
bu sgk denetmen yardımcılıgı başlangıc maaşı ne kadar
3320 civarı.
Bekar denetmen yardımcısı arkadaştan biliyorum -
@FATMAN06 2015 i bilmiyorum ama 2016 yeni sinav sonucu aciklanincaya kadar gecerli yani 1 yil diye bi sey yok
-
@FameFabre guy kadar maaşları var yani
-
@meltempoyrz ben de yedeklerdeyim ben de tamamen bunu düşünüyorum arkalarda bi siralamadayim ama icimdeki umit tamamen bitmiyor maalesef.
-
@meltempoyrz hocam yeni alımla yedeklerin bir ilgisi varmıdır ?bende yedeğim ondan sordum
-
@varoufakis
bende senın gıbı dusunuyorum hatta gecen haftalarda burada tartıstık onu
ama aklıma takılan sey su madem oyle bır sey var bu adamlar dpb ye ılan koydugunda gecerlılıgı bıtmıs kpss yı neden yazdırsın
netıcede devlet sıtesı ılana bakar ve derkı puanların gecerlılıgı senın ılan tarıhımde doluyor 2015 ve 2016 puan turlerını sil -
geçen bir yerde okudum ırada da cok sacma ama kpss b nın (p3gibi) gecerlılıgı 16 hazıran
kpss a nın gecerlılıgı 14 temmuz dıyordu
ne derece dogru bılmıyorum -
@varoufakis 2016 yılından önce sınava girilince hakkın bitiyordu 2016 sınav sisteminde sınav sonucu açıklayıncaya kadar geçerlidir olarak değiştirdiler ama gene de 1 sene geçerli deyince anlam karmaşası olmuş
-
Arkadaşlar benim tecil 2 gün önce bitti ve başka tecil hakkım yok , yedek 2. Sıradayım . Askeri şube kasımda sevk tarihin dedi ama bu sgk işe başlama olayında askerlikle ilişiği bulunmamak şartı istiyormu benim ilişiğim olmuş oluyor 2 gün itibariyle bilgisi olan var mı acaba şimdiden teşekkürler
-
@Rybczynski-59 hocam Kasım a kadar yedek başvurusu, 7.promosyondaki yedek alımındaki başvuruya bakıldığında yetişmez. O yüzden askere git derim ben. Kazandığın zaman atama yapılmadan önce askerde olduğunu kuruma bildirdiğin takdirde atamayı askerden dönüş tarihine göre ayarlıyorlar