Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Acaba Sgk Denetmenliğinde dil tazminatıyla ilgili bilgisi olan var mı ? Sanırım kurumdan kuruma değişen bir sistem var bu konuda
-
arkadaşlar şuan memur olan kişi başka kuruma nakil olunca yol harcırahı alırmı bilgisi olan paylaşabilirmi
-
@sgkgeliyorum eğer aynı ilde değilse alır.
-
@guyan-gelmiş hocam ben cezaevinde çalışıyorum sgk denetmen yardımcılığını kazandım farklı il kurumlararası nakil olacak muvafakat ile şuanki kurum mu yoksa kazandığımız kurummu verecek
-
@guyan-gelmiş hocam yol harcırahını kazndığımız kurum mu yoksa şuanki kurumumuz mu verecek
-
@sgkgeliyorum hocam benim bildiğim eski kurumunuz verecek personel şube müdürlüğü ile görüşürseniz yardımcı olacaktır.
-
@guyan-gelmiş sgk nın personel şube müdürlüğüyle görüşeyim öylemi
-
@sgkgeliyorum hocam bu konuyla ilgili bir boşluk var harcırah kanununda kurumlar arası geçişte yol harcırahının kimin vereceğini belirtmemiş ilk olarak şuanki kurumunuzdan talepte bulunun eğer sorun çıkarırlar ise sgk ile görüşün şuanki kurumuzdan almak daha kolay olacaktır.
-
@guyan-gelmiş teşekkür ederim hocam sağolun kolay gelsin
-
@sgkgeliyorum (Değişik: 12/2/1982 - 2595/4 md.) Yer değiştirme suretiyle yapılan atamalarda memurlara atama emirleri tebliğ
edilince yollukları, ödeme emri aranmaksızın, saymanlıklarca derhal ödenir. şuanki kurumuzdan alın hocam sakın bırakmayın:) -
Şuan feragat geçerli mi?
-
@ercan işe başlayana kdar her zaman geçerli. Daha yedek duyurusu bile yapılmadı.
-
@se7en Teşekkürler
-
@ercan feragat mı edeceksiniz?
-
@irmak başarılı
-
@Mimar tşk ederim
-
Eylulden once ise baslayan olur mu ?
-
@paretowilfredo hocam sizden güvenlik soruşturmaları konusunda yardım alabilir miyim? Bizim soruşturma evraklarının kurumdan çıkıp çıkmadığını öğrenmek istiyorum ona göre gidip emniyetin güvenlik şube birimiyle görüşeceğim ancak kurum bilgi vermiyor siz bilgi alabilir misiniz ? Ramazan bayramından önce il göç için güvenlik soruşturmam tamamlanmıştı işe başlamak için çağırdılar ancak feragat ettim sgk için,şimdi belki yeniden yapmazlar soruşturmayı veya hızlandırırlar yeni yapıldığı içiin vs. bu açıdan faydası dokunacak bana alacağımız bilginin ve diğer merak eden arkadaşlara
-
Olmaz hocam zor
-
Arkadaşlar selam birşey danışıcam. Mülakatlar sonrası il seçimlerinde sanırım 15 tercih şansı var. 1 tercih yapıp bırakabiliyormuyuz? yoksa 15 il tercihini de doldurmamız gerekiyormu?
Teşekkürler