Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hope yani bilgi falan verilmiyor malesef bazı arkadaşlar 5 ay beklemiş tebligatı:(
bende guy mülakatına girip girmeme konusunda tereddütlüyüm.
Guylar daha erken mi başlar be ya -
valla 15temmuz süreci hala devam ediyor ülkemizde. Bence her ihtimale karşı guy mülakatına girmek mantıklı olur.
-
Arkadaşlar eğer güvenlik soruşturmasından geçemezseniz guy'un güvenlik soruşturmasından nasıl geçmeyi düşünüyosunz️
-
pazartesi insan kaynakları ile konuştum güvenlik soruşturması yazıları geçen hafta tamamlandı, en az 1,5 ayınız var dedi, özellikle büyük illerde daha uzun sürüyor , süreç daha da uzayabilir dedi. Bu süreçte işe başlayan arkadaşlar başladıklarını yazarlarsa seviniriz.
-
@vmyveyagtbmy bizimki bir umut:) bu kadar yaklaşmışken her şeye insan son anda hiç yoktan bir şey olacak mı acaba korkusu yaşıyor.çok şükür bir şeyimiz yok. bide mülakatta asli ve yedek listesi hazırlanırken zaten güvenlik soruşturması yapılmıyor muydu. o yuzden 100güne yakın sonuçların açıklanmasını beklemedik mi:?
-
@hope kardeşim o 100 gün ne yapıldığını kimse tam olarak bilmiyor
-
Emniyet; güvenlik soruşturmanı gönderdik bayramdan sonra ulaşır sgk ya dedi. Küçük yerin avantajı.
-
@iüiktisat Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Emniyet; güvenlik soruşturmanı gönderdik bayramdan sonra ulaşır sgk ya dedi. Küçük yerin avantajı.
Bizimkisi de İstanbul'un Gazabı Sinemalarda : ))
-
@iüiktisat kardeşim nerelisin bende küçük şehirdeyim ama ismi büyükşehir
-
@iüiktisat göreve ilk başlayacak kişileriz galiba Allah izin verirse.. benimkide geçen hafta bitmiş ve yollamışlar bu hafta kurumda olur bayramdan sonra da başlarız inşallah
-
@iüiktisat hangi ildesiniz hocam ?
-
@hayalimsgk nereye soruyoruz kardeşim emniyette
-
Benim soruşturmayı da emniyet bugün göndermiş arkadaşlar, bende küçük bir ilçede ikamet ediyorum onun avantajı heralde. Ama ne zaman başlarız bilemiyorum umutlanmak da istemiyorum kendimi ekim başına odaklamıştım.
Ha bu arada güvenlik soruşturması gerçekten emniyetin yaptığı ile sınırlıysa bayram sonrası değilse de tahmin ettiğim vakte kadar sürer en iyi ihtimal.
-
Arkadaşlar nereden öğreniyorsunuz acaba bu bilgileri? Emniyetten tanıdık mı var yoksa bizzat emniyetin bu işlerle uğraşan birimine mi soruyosunuz?
-
@uzmanadayı90 hocam tanıdık vasıtası ile öğrendim ben. Güvenlik şube size bilgi vermek zorunda değil. Ama sizinkilerde yapılma aşamadındadır zira buradan yazılanlar bunu gösteriyor. Artık başlanılmış soruşturmalara. Büyük iller elbet uzar ama.
-
@2525 hocam güvenlik soruşturmasını ikametgahın olan yermi yoksa nüfusa kayıtlı olduğun yermi yapıyor bilgi verebilir misin hocam benim hatay arsuz ilçesi uzun sürer mi
-
@sgkgeliyorum hocam benim nüfusa kayıtlı olduğum yer ve ikametgahım aynı yerde, küçük bir ilçe. Ama güvenlik soruşturması bildiğim kadarıyla ikamet ettiğiniz yerde yapılıyor.
-
Arkadaslar bu güvenlik sorusturmasi sonuclanmasi meselesi büyük ile küçük ile göre değişebilir bir ilcede yaşıyorum burda enerji bakanlığı 300 kamu işçisi aldi g.soruşturmasini yapan memurlardan biriyle konusma firsatim oldu bizlik iş en fazla 15 gün sürüyor dedi sonra biz kuruma gönderiyoruz islem posta ve kurumda yavaşlıyor dedi sizin burds dediginiz gibi valilik yada kaymakamlik gibi seylerden bahsetmedi sana ve ailene bakiyolar feto pkk mensubu varmi diye o kadar.
-
En kötü ihtimal ile eylülün son haftası ekim ilk haftası göreve başlayın yazısı gelir ilk başlayacaklara..
-
@iüiktisat bende öyle düşünüyorum hocam çünkü taşra aramadaki görevli haftanın belli günlerinde atama kararnamelerini onaya sunuyoruz dedi. öyle olursa bayramdan sonraki hafta onaya sunulsa kararnameler ve atandığımız müdürlüklere gönderilse eylül sonuna doğru ilk başlangıçlar yapılır