Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@gmb benzer sekilde dostum. Es ilgili kosullari tasidigi takdirde siz de asaleti doldurup yanina gecebilirsiniz.
-
@memorist Kurum 3 sene tecil ediyor dostum. 1 sene sonra tecil bozulup askere gidilebilir belki kanunen onunde bir engel yoktur ancak soyle bir durum var. 6.promosyon baslayali 1 yil 3 ay oldu. Ancak halen yetki sinavi yapilmadi. Yetki sinavina giremezseniz ikinci sinava girmek durumunda kalirsiniz bu da su gecikmeleri ve eksikliklero dogurabilir; yeterlik sinavina kadar her denetmenin yazmasi gereken belli sayida rapor var. Bu rakamlari tutturamamak yeterlik mulakatinda karsiniza cikacaktir. Yine yetkiyi ikinci sinav hakkinda alamayip sorun yasama riskiniz var. Baska hakkiniz olmayacak. Yapilacak yeni duzenleme ile yetki sinavi puaninin belli bir yuzde ile yeterligi etkilemesi maddesi eklenecek. Bu da size olumsuz olarak donecektir. O nedenle saglikli olan yeterlikten sonra askere gitmektir bence.
2 aylik egitim Ankara da yapiliyor hep. Bir farklilik olacagini sanmiyorum. 2 ay Ankara da gerceklestirilecektir.
-
@se7en ne desem yalan olur hocam fakat onumuzdeki bddk,vmy ve guy cok yardimci olacak ve yedeklerin yuzunu güldürecektir
-
@şakagibi ben sgk denetmenliği kazanıpta guy'a geçecek çok kişi olduğunu düşünmüyorum
-
@paretowilfredo çok çok teşekkür ederim bu süreçte hakkıniz ödenmez...
-
@vmyveyagtbmy ankara guy önemli hocam
-
@iüiktisat hocam muş sgk da çalışma ortamı nasıl
-
O zaman yedekler konusunda kimse acele etmesin 3 ay sonra falan duyuru gelirse çok çok iyi olur. Tercih yapmayanlar, tercih yapıp şehri beğenmeyip gitmeyenler, başka kurumlara geçenler yığılır. Daha çok kişiye şans doğar.
-
@vmyveyagtbmy Memleketinde, kurulu düzenin olduğu bir yerde veya istediği bir şehirde GUY olmak kişiye çekici gelebilir dostum ..
-
@paretowilfredo hocam en erken ne zaman başlarız işe bi bilginiz var mı benim muş küçük iller erken mi çağırıyordu
-
@grl biraz geç oldu ama kuruma yerleşme ile ilgili bilgilendirmeleri pareto yapmış ben ek olarak İstanbul'la ilgili olarak bir kaç şey söyleyeyim. İstanbul pahalı bir şehir olarak lanse ediliyor kısmen doğruluk payı var ama bu durum sizin beklentileriniz ve yaşam kalitenizle alakalı bir durum.Her şeyin ucuzunu da pahalısını da bulabilirsiniz .
- Kiralar Anadolu yakasında Avrupa'ya göre kısmen daha ucuzdur.Tabi bu durum merkezi bölgelere yakınlığa göre değişiyor. 1000-1200 gibi bir fiyata her iki yakada da iyi bir ev tutabilirsiniz
- Ulaşımda en büyük sıkıntı trafik,fiyatlar diğer büyükşehirlerle aşağı yukarı aynı .Ayrıca kurumun servis imkanı mevcut.
- Sosyal olanaklara değinme gereksinimi duymuyorum.
İstanbul'u bir replik çok güzel anlatıyor "İstanbul başkasının çocuğu gibidir. Gülünce seversin, ağlayınca bırakıp kaçmak istersin"
-
asil olarak atanan arkadaşlar eğer ili beğenmeyip plase olarak guy vmy gibi atamaların sonuçlarına göre hareket edecekseniz atamanız kesinleşmeden tebligatınız hazırlanmadan feragat dilekçenizi kuruma gönderin mağdur olmayın. kurumla irtibat halinde olun bu süreçte
-
@sbfkamucu siz nereye yerleştiniz ve feragat mı edeceksiniz?
-
@sbfkamucu pardon yanlış anlamışım sizin feragat edeceğinizi sandm
-
@dembaba teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar sgk dys evrak takibinde doğrulama kodu ve sayısı ne oluyor acaba bilen var mı?
-
@grl yanında resim çıkması gerek hocam ordakileri yazmalısın, çkmıyorsa farklı tarayıcıdan dene yada cihazdan
-
Hipotez iktisat kitabını çözen var mı ? Nasıl bir kitaptır ?
-
yedeklere ilişkin bir bilgi edinebilen oldu mu? asil olarak kazanıp tercih yapmayanlar veya feragat edenlerin sayısı gibi
-
Arkadaslar birsey sormak istiyorum. gonderdigimiz belgeler haricinde kuruma baska gondermemiz gereken birsey var mi?yoksa bu surecte sadece eve tebligat gelmesini mi bekleyecegiz. Bir de tam tesekkullu saglik raporu istiyorlar mi biliyor musunuz.