Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Son aşamaya geldik Allah izin verirse, bu başlığın ilerde kimse tarafından bakılmayacak olması da ayrı bir üzüntü
-
@günbey iyi geceler;)
-
@dembaba hangi ilçelerde çalışacağımız ve bu ilçeleri seçme gibi bir hakkımız varmı yoksa tamamen kuruma mı bağlı. bir de istanbulun yabancısı olarak
maddi olarak zorlanacağım söylendi bana, doğruluk payı var mı merak ediyorum -
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Bende konyada 7. promosyon denetmen yardımcısıyım. Aramıza hoşgeldiniz. Konyayı kazanan arkadaşlar bana ulaşıp istediklerini sorabilir, elimizden geldiğince yardımcı oluruz
-
@grl Dostum ilçe çalışması sadece Istanbul'da var. Belki Sosyal Guvenlik Merkezleri'nde Denetmenler gorev yapmaktadir. Onun disindaki illerde Il müdürlükleri asli gorev yeridir.
İstanbul'da bu ilçe seçimi Il mudurunun takdiriyle adres vs. Kosullar goz onunde bulundurularak kararlastiriliyor. Tabi dengeli olacak sekilde ayarlaniyor bu durum. Zaten asli gaye ulasim sorunundan sizi arindirmak oldugu icin en temel kaide bu olacaktir degerlendirme yapilirken.
Istanbul pahali bir sehir. Bi kere kiralar korkunc durumda. Bir diger ciddi gider kalemi de ulasim. Bu nedenle ulasim agini dikkate alarak ve varsa Istanbulda bir tanidiginiz ondan yardim alarak yerlesmeye duzen kurmaya calisin. Maliyeti bu sekilde minimize edebilirsiniz.
-
@günbey Dostum muhtemelen atamalar tamamlanana kadar beklenir. Cunku tebellug etmeyen vs. Kisiler de yedekler icin belirleyici olabilir. Bu nedenle tum atamalar gerceklesince yedek duyurusu yapilir zannediyorum.
-
Benim Çanakkale oldu arkadaşlar 4. Tercih yedekler için yalavo gibi gerçekten çok şirn bi yerin boşa çıktığını söyleyebilirim Yalova çıkan arkadaşım eş durumdan ankaraya geçecek
-
@paretowilfredo benimde istanbul oldu. şimdi gittiğimiz yerde ne kadar süre kalacağız.
-
Arkadaşlar yerleriniz belli olduktan sonra göreve ne zaman başlıyorsunuz acaba
-
Arkadaşlar ek mal beyanı taranamamıştır yazan ve hala durumu beklemede gözüken arkadaşlar var mı?
-
@paretowilfredo öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler .işe başlamadan adresimizi belli olursa bizim için artı olabilir o zaman hocam, yanılıyor muyum.
-
@grl Faydasi olur dostum. Bu dikkate alinarak yeri belirlenen arkadaslarim oldu.
-
@memorist 3 yıl ordasiniz dostum. Meslek tanitiminda ayrintili yazdim hepsini okuyabilirsiniz.
-
@paretowilfredo İstanbul'a girmek için asil listeden tam olarak kaça girmek gerekiyor?
-
@paretowilfredo hocam halen 657 ye tabi olarak çalışanların muvafakat süreci uzun sürer mi ve ben muşa atandım başlamam uzun sürer mi
-
@Baumol Net bir sey diyemem dostum.
-
arkadaşlar halen 657 ye tabi olarak çalışanların muvafakat süreci uzun sürer mi ve ben muşa atandım başlamam uzun sürer mi bilgisi olan beni aydınlatabilir mi
-
@sgkgeliyorum Kurumdan kuruma degisir dostum. Vermeyen kurum da oluyor. Mahkemelik olup muvafakat alinabilir.
-
@paretowilfredo hocam benim adalet bakanlığı cezaevinde çalışıyorum
-
@sgkgeliyorum Valla dostum normalde muvafakat bir hak. Adalet de sorun oldugunu duymadim hic. Herhalde sorun olmaz.