Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Henüz açıklanacağı yönünde bilgi gelmedi. Bu gün yediye kadar bekliyoruz.
-
En geç cuma diyor bazı arkadaşlar
-
@hope Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
urecinize cooook var.sureç cok uzun bilginiz olsun.ben
Çok teşekkürler. Evet süre daha çok uzun. Sormamın nedeni Bursa dışına çıkamıyorum. Bu yüzden sınava girip girmeme konusunda kararsızım o yüzden bu bilgilere ihtiyacım var. Teşekkürler
-
Yerleştirme sonuçlarıyla ilgili duyuru yayınlandı, herkesin gönlüne göre olur inşallah
-
@wesley10 darısı biz yedeklerin başına kardeşim.
-
Evet arkadaşlar kim kaçıncı asille nereye yerleşti? Gitmeyeceğim diyen var mı 21. şıktan dolayı?
-
Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun herkese. Tercih sonuçlarına göre yerleştirildiği yere gitmeyecek olanlar @Hacettepe-Üniv 'in de dediği gibi burada bizimle paylaşırsa yedekde olan arkadaşlara bir umut olabilirler.
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Insallah tez zamanda yedekleri de atayalim. Kimi nereye yolcu ettik bakalim
-
@paretowilfredo üstad kaç ay içinde işe başlamış oluruz çok uzun sürer mi?
-
@vmyveyagtbmy Dostum daha evvel de soyledim konu sgk ise tarih vermek istemiyorum. 1 sene surse de sasirmam 1 ay surse de.
-
Hayırlı olsun dostlar.
Benimde 2. Tercihim olan Kocaeli geldi.Ama tercih atamalarında bir sıkıntı!!! var gibi.
İlk tercihim Erzurum sırlamam 120 olmasına rağmen gelmedi. Sıralaması benden geri olup ilk tercihi Erzurum olan adamın geldi. @paretowilfredo dava süreci olur mu bu meselenin ? -
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun. istanbul için bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
@2525 eger bundan eminsen dostum bunun olmamasi lazim. Tercih siralamalari ilk olup 120 121 cakisirsa 120 ye gelmezi gerekir. Itiraz edilebilir bu duruma.
-
@paretowilfredo evet hocam sıralamasını bizzat biliyorum yani. Şimdi işin içinde kendi olduğu için tekrar sorgu ekrandaki sıralamsını vermez ama. Dava açabiliriz yani. O zaman iyi
-
1.Tercih : İstanbuL
-
@2525 Mahkeme idari yolları tüketmeni isteyebilir dostum. Bu gerekçe ile reddedilebilir ilk etapta İdari dava. O nedenle önce İk'ya bir Dilekçe ver. Bu dilekçeyi de numaralandırmalarını numarasını da almak istediğini söyle. Varide numarası ile takibini yap gidip. Sonrasında olumsuz yanıt gelir ya da yanıt gelmeyip olumsuz sonuçlanırsa, Mahkemeye başvurabilirsin sanıyorum.
-
@paretowilfredo benimde ilk tercih geldi üstad memleket diyelim zaten tek kişi alıyordu ifşa olmayalım daha fazla herkese hayırlı ugurlu olsun Allah utandirmasin
-
@hayalimsgk Hayırlı olsun dostum. Allah utandırmasın
-
Hangi illerde ne kadar açık olduğunu ne zaman görebiliriz?Yedekler için herhangi bir bilgi varmıdır ?
-
@grl ne gibi bir bilgi istiyorsunuz yardımcı olabilirim