Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Herkese merhaba, öncelikle atandığınız şehirleriniz hayırlı olsun.
Benim sorum eş durumuyla ilgili olacak, biraz kendimce araştırdım fakat tam emin olamadığım için sizlere danışmak istedim. İnşallah gelecek yıl evlenmeyi planlıyoruz fakat müstakbel eşimin eczanesi var ve taşıması mümkün değil, bu nedenle biraz endişeleniyoruz acaba bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz, şimdiden teşekkür ederim. -
Adıyaman sgk
-
@sgkgeliyorum Muş a yerleşen arkadaş öncelikle hayırlı olsun. Ben muş sgkdayım adıyamana yerleştim. 3 ay içinde başlarsın Muvafakat alınırsa. Muşta 1 denetmen iki de denetmen yardımcısı var şu an. Çok beklenti içinde olma. Bina çok çok eski.
-
@paretowilfredo Peki teşekkürler:)
-
@iüiktisat hocam öncelikle allah razı olsun ben bingöllüyüm bizim için önemli olan mekan değil iş arkadaşlarımız iyi olsun benim için yeterli
-
@iüiktisat hocam o kadar uzun bekleyecekmiyiz
-
Merhabalar,oncelikle iller belli oldu, herkese hayirli olsun.Peki bu asamada bizim yapmamiz gereken bir sey var mi?Sorusturmanin bitip bize tebligat gonderilmesini mi beklicez sadece?
Yoksa bizim ankara sgk yi veya godecegimiz il mudurlugunu arayip sormamiz mi gerekiyor? -
@messikundia merhaba bende de aynı durum var.bende araştırdım ve bu durumda olan önceki dönemdeki üstadlara sordum.eğer evleneceğiniz kişi bulunduğu yerde bir fiil sigortalı 1 yıl (3yılda olabilir emin değilim ama bir yıla düştüğünü söylüyorlar) çalışıyor ve ikamet ediyorsa sizde asaletinizi aldığınızda nikah ile eşinizin yanına gidebiliyorsunuz.
bende de size benzer durum var
eksik olduğum bir şey varsa @paretowilfredo hocam doldurabilir:) -
Bende yeni eş durumuna başvuran birisiyle konuştum, eşinizin kesintisiz olarak 360 gün sigortalı olması gerekiyor dedi. Bir de sizin de önce 1 yıllık asaletinizi tasdik ettirmeniz gerekiyor diye ekledi. Şimdilik bunları öğrenebildim @hope
-
@messikundia @hope aynen boyle Asalet tasdiki ve sigortalilik sartlari karsilandigi takdirde es durumu gecisi yapilabilir.
-
@paretowilfredo hocam devlet memurluğuna yeni giren biri için eş durumu nasıl oluyo bilgilendirir misiniz ?
-
........
-
İstenen belgeleri yarın versem kabul edilir mi sizce?
-
@messikundia doğru öğrenmişiz demekki:) peki asaleti almadan 2 ay önce nikahımız oldu diyelim.2 sonrasında da asaletimizi aldık.hemen tayin eşin yanına çıkıyor mu,yoksa bikaç bekletiyorlar mı acaba @paretowilfredo
-
Bu surecte YEDEKLERE sabir gerek.. bir hafta takip etmesen yedek duyurusu ve sistemden tercihler kacabilir takip etsen aylarca duyuru gelmeyebilir.. belirsizlik kadar zor bisi yok..
-
@paradise06 pareto beyden anladığım kadarıyla 2 ay sürer bu süreç.Kuruma ulaşırsam yedekler hakkında bilgi edinirsem buraya yazarım.
-
-
@şakagibi kaçıncı yedeğe kadar hala umut var sizce
-
@paretowilfredo
teşekkürler hocam yazıyı okudum
istanbula bi ön yargı olduğu için çok stres oldum
kafamda bir kaç tane daha soru var size yoneltmek istiyorum2 aylık eğitim ankarada mı gerçekleşecek
işe başladıktan 1 sene sonra mı askere gidebiliyoruz hemen aradan çıksın istiyorum doğru mu düşünüyorum bilmiyorum
-
@hope Kurumdan kuruma degisiyor dostum ama sgk da cok oyalamazlar oyle bir ornrk duymadim henuz.