Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar kaç kadın kaç erkek alındı bu alımda? net bir sayı olmasa bile tahmini kaç kişi?
-
arkadaslar 1. komisyonda ters bir üye vardı,bana mı ters davrandı herkese mi öyle bilemedim
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmaları başkanlığa ulaşmış çoğunlukla fakat bekletiliyor. Bunun bilgisini bu gün aldım.
-
@iüiktisat Ne sebeple bekletiliyor ve hangi aşamada acaba bir bilginiz var mı hocam? Bende gelen soruşturmaların danışmanda olduğunu, yüksek sayıda kişinin güvenlik soruşturmasının negatif yönde sonuçlandığını ve atamasının yapılmayacağını duydum. Umarım hiçkimse haksızlığa uğramaz. Allah yardımcımız olsun zor bir süreç.
-
9.promosyonda mülakata girmiş biri olarak siz 8.promosyon arkadaşlara bir sorum olacak.
Kazandığımız taktirde il seçimi yapıldıktan sonra kazandığımız ilde mi başlıyoruz yoksa ankarada belli bir süreliğine eğitim durumu var mı? -
Bu süreçte çok sipekülasyon oldu herkes bişiy diyor, bir iki kişi için soruşturma negatif sonuçlanmıştır doğrudur da bunu genellemek yanlış olur, zaten en başta araştırılıyoruz(benim bildiğim kadarıyla) içinizi rahat tutun arkadaşlar, allahın izniyle başlarız .
-
Arkadaşlar giden evraklara kayıt numarası verilmiş ve daha açılmamış bile. Yani endişe edecek durum yok. Sanırım il bazında veya birleştirme için bekletiliyor.
-
Eğitim başladıktan sonra olur kardeşim
-
@iüiktisat nereye giden evraklara sayı verilmiş kurumdan çıkanları mı kasdediyorsunuz
-
@iüiktisat, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@sgkgeliyorum Muş a yerleşen arkadaş öncelikle hayırlı olsun. Ben muş sgkdayım adıyamana yerleştim. 3 ay içinde başlarsın Muvafakat alınırsa. Muşta 1 denetmen iki de denetmen yardımcısı var şu an. Çok beklenti içinde olma. Bina çok çok eski.
Hocam siz 8. pro dan miydiniz? adiyamanda ise basladiniz mi ya da baslayan arkadaslar var mi?
-
@ayilmaz37
Kuruma gelen yani
Bitmiş soruşturmalara -
YyyyyyyyTtttt
-
Arkadaşlar ben başladım bu hafta geçen cuma toplamda 68 kişinin yazısı gelmiş bu haftada cuma günü baya kişi başlar güvenlik soruşturması biten
-
Arkadaşlar mülakat sürecinde ve sonrasında net aciklanana kadar sorusturulduk zaten bu daha ayrintili oluyo bildigim kadariyla o yüzden endişe edecek bir durum yok @iüiktisat arkadasima katiliyorum..büyük illlerde ikamet eden arkadaslarimizin gec sonuclanabilir diyebdusunuyorum
-
Ikamet ettiğiniz ilin güvenlik şubesini arayın evine polis gelenler 1 ay içinde başlıyor soruşturmanızın ne zaman tamamlanıp yollanmış sorun ama adi ptt ile yollanıyor geç ulaşır kuruma en az 10 gün
-
@stat91 genel yönetmeliği okudum b gurubu alımımları sadece KPSS ilr olur bu yüzden iptal oldu ama a grubu alımlarında kurum özel yarışma sınavı düzenler yazılı ve veya sözlü alabilir
-
@aybengülerim arkadaşim duydugun kesin bi bilgi degilse lütfen burada paylaşma insanlar olumlu gelismelerden haberdar olmak istiyorlar asparagas seylerse eger yazmanin bi anlami yok lütfen
-
Pazartesi cuma aralığında yeni tebligatlar yapılacakmış. Hayırlısı
-
Buralar hareketlendi haydi hayırlısı
-
@tamer500 ben de tebligati aldim dün.hazirlanacak evrak falan var mi arkadasim. Ne belge goturdunuz kuruma.