Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@iüiktisat hocam siz göreve başladınız mı
-
@economistt başlangıçta kazandığın ilde başlıyorsun kardeşim
-
@stat91 inanın ben hiçkimsenin bu aşamadan sonraki üzüntüsünü istemiyorum Allah korusun diyorum. Yazma sebebim ise kendinden o konuda emin olmayan arkadaşların birşeyler yapmak adına geç kalmamalarıdır. Yoksa bende bu süreçte fazlasıyla yıpranan ve 7. Mülakatında atanan biri olarak yazıp yazmamayı çok düşündüm. 30 civarında bir rakam duydum umarım öğrenen kişinin yanlışıdır.
-
@aybengülerim iyi niyetinizi anliyorum arkadaşim fakat boyle bir bilgi nasıl ve neden paylasilir? Size soylenen duyumda hata olmalidir buna inanmak isterim, kesin mi böyle bisey?
-
Ve toplamda 30 kisi mi 400 kisiden(ibf+istmataktuerya) ?@aybengülerim
-
@stat91 sanırım imzaya gelen evraklar danışmanda bekletiliyor ve danışmandaki evrakların bir kısmının bu yönde olduğu söylenmiş. bu bilgi nasıl verilir bilmiyorum ayrıca o evreye gelen evrak nasıl hala şüpheli olur bende çok şaşkınım. şaşkınlıkla karşıladığım diğer nokta orası zaten 2-3 kişi olsa neyse ama yüksek bir rakam 30 rakamı.
-
@stat91 Benim fikrim ve dileğim böyle bişeyin olmayacağıdır. Onuda belirteyim ayrıca.
-
@aybengülerim arkadaşlar zaten araştırıliyoruz bu süreç içerisinde ki bizler mülakat sonrası 100 küsür gün neden bekledik o zaman o arada napıldı ? Ve ben de 30 kusur kisinin dogru olmayacagi yönundeyimduyan arkadas da nasıl duyduysa merak icindeyim gercekten
-
taşta ataman servisinin 100 kadar atamayı bu hafta içinde bitireceği bilgisini aldım..
-
@memorist, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Merhaba arkadaşlar az önce kapı çaldı güvenlik soruşturması için bir polis geldi bir kaç soru yöneltti belgelerin kendilerinde olduğunu söyledi en yakın zamanda ilgili kuruma gönderileceğini söyledi
İnşallah en kısa zamanda başlarızNe soruyorlar hocam ? Birde diğer arkadaşların hepsinin evine geliyorlar mı acaba ?
-
@vmyveyagtbmy hocam Muğla'nın neresinde kalıyorsunuz ben de Muğla' da ikamet ediyorum aynı şekilde İstanbul'a atamam oldu
-
@vedatozkan yatağan kardeşim sen merkez mi?
-
geçen cuma atama neden olmadı bugün kurumu arayan var mı
-
@vmyveyagtbmy Benim de Milas kardeşim yan yanaymışız
-
@staticman annen ne iş yapıyor baban ne iş yapıyor ev kendiniz mi genel sorular soruyor
-
Arkadaşlar ben Bursa'da başladım geçen hafta itibariyle. Üç arkadaşın ataması yapılmış Bursa'ya atananlar insan kaynakları nı arasinlar sık sık
-
Arkadaşlar öncelikle kazananlara hayırlı olsun.
Ben 9.promosyonda mülakata girdim bundan sonra süreç nasıl ilerliyor sonuçlar açıklandıktan sonra neler oluyor kısaca anlatabilecek varsa çok iyi olur kafamdaki sorulara cevap bulmuş olurum. Teşekkürler -
Atanan arkadaşlar ilk maaşlarınız yattı mı.yattıysa ne kadar yattı bilgi verir misiniz
-
@mfurkantuna hayırlı olsun kardeşim.Meslekle ilgili ilk izlenimlerin nasıl?
-
@conmaynard teşekkür ederim. Şu an bir üstadın refakatine alınmayı bekliyoruz, toyuz. Genel olarak güzel heyecanlı yoğun bir meslek olduğunu müşahede ettim.