Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaslar insan kaynaklarini arayip bilgi alan var mi yazisi gelen ?ben ariyorum ulasilamiyo belki 15 kez aramisimdir.
-
@stat91 telefonla görüştüm ama bilgi veremiyoruz dediler. Boşa aramış oldum yani
-
@kizilderili hocam yaziniz gelmis mi diye sormadiniz mi ya evet ya hayir diyecekler ona mi bilgi veremeyiz dediler anlamadim?
-
@stat91 onay verildi mi dedim hayır dedi ne zaman peki dedim geçen hafta bu hafta için dediniz dedim bilgi veremeyiz dedi
-
Soruşturmamın tamamlanmasının üzerinden 54 gün geçti ve bugün arandım atandığım il insan kaynakları tarafından. Kısmetse yarın başlayacağım. Allah hepinize özellikle atanmayı bekleyen arkadaşlara bol sabır versin, umarım en yakın zamanda eksiksiz olarak işbaşı yapar tüm arkadaşlarımız. Hoşçakalın.
-
@aybengülerim hayırlu uğurlu olsun kardeşim bayağı beklemişsiniz sizde
-
@aybengülerim hocam 54 gün geçti demişiniz soruşturmanın tamamlandığını nasıl anlıyorsınuz arkadaşlar bide kaç kişinin olumsuz sonuçlandığı nasıl öğreniliyor acaba
-
@furkanaslan emniyetten çıkışını takip ediyorlar hocam ordan anlıyorlar kimisi tanıdığına sorduruyor ne zaman çıktığını kimisi emniyeti arayıp öğreniyor
-
Arkadaşlar hala göreve başlamayan ve soruşturması olumsuz sonuçlanan varmı
-
@furkanaslan ben varim
-
@burjuvazi soruşturma olumsuzluk nedeni belli mi?
-
@burjuvazi toplam kaç kişi olumsuz sonuçlandı acaba
-
Arkadaş bekleyen olarak ben varım dedi sanırım yanlış anlaşılma oldu
-
@kizilderili sizdemi bekliyosınuz hocam olumsuz bildiğiniz kaç kişi var acaba
-
@furkanaslan bilgim yok hocam o konuda
-
Hala bekleyenler atandığı ilin insan kaynaklarını arasın bence. Ben bugün aradığımda ismimin ellerine ulaşmış olduğu ve tebligatımın da en yakın zamanda bana ulaşacak olduğu bilgisini verdiler.
-
benimki olumsuzmu bilmiyorum...daHa başlamadım demek istedim.beklemedeyim
-
Arkadaşlar daha önceki yazişmalarda 30 kişinin olumsuz sonuçlandigiyla ilgili duyum aldık diyen arkadaşlar var.bunun doğruluk derecesi nedir acaba
-
@burjuvazi hocam söylenti o.itibar etmeyin böyle yalan bilgilere içinizi ferah tutun
-
@angarali bu kadar emek verip sabrettikten sonra olumsuz hicbirşeye tahammül edemiyorum gerçekten...işallah kimsenin emekleri ziyan olmaz