Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Zteorisi O ayrı bu ayrı kardeşim onu da ekleyeyim.
-
@davetsiz dostumuzun 9. Pro ilanı ile ilgili verdiği duyumlar vardı. Uzun zamandır bilgi sahibi olamadık bir gelisme var mi hocam bilgi almak için @paretowilfredo hocamin yapabilexegi bir şey var mıdır acaba? Yada şahsi fikriniz nedir üstadım
-
@ParadoX Kardeşim soracağım ilk fırsatta. Ama yetişmesini zora soktu kurum süreci uzatarak. Yine de bi soralım. Bilgi alırsam paylaşacağım kardeşim.
-
@Zteorisi Ekledim kardeşim diğer iki eğitimi de.
-
@osmanyksel06 hocam bir soru daha. benim sıralamam 290 küsur. bu sıralama 300 iibf'li arasında mı? 400 arasında mı?
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam teşekkürler
-
@paretowilfredo teşekkür ederim üstadım. Bir de affına sığınarak birsey danışmak istiyorum yerini belki burası degil ama biraz açil bir karar almam lazım o nedenle bilen arkadaşlar yardimci olursa mutlu olurum. Eşim meb de matematik öğretmeni, ben 4b li olarak sozlesmeli memur olsam başka şehirde es durumundan yanıma gelebiliyor mu yoksa başka bir şekilde mi oluyor bu işler bilgibiz dahilinde yardimci olur musunuz
-
@jungss 290 Asil İİBF'liler arasında 290. Kardeşim.
-
@paretowilfredo hocam ufak bir soru sormak istiyorum ama pm'den cvp yazmadınız mümkün mü acaba birkaç soru sormam?
-
@ParadoX Kardeşim normal şartlarda öğretmen atamaları kaymakamlar askerler gibi Norm Kadroya tâbi olmaksızın yapılabilir eş durumunda. Ancak 4/b'li 4/c'liyi çekemez diye tahmin ediyorum. MEB'in kendi atama yer değiştirme yönetmeliğine bakmak lazım.
-
@jungss Kardeşim o sorunu gördüm ama net bilgi olmadığından özellikle bekliyorum. Biraz daha netleşsin sonra zaten açıktan paylaşacağım. Şimdilik sessiz kalmak daha doğru bilmem anlatabildim mi
-
@paretowilfredo hocam ben 300 kişi arasında 290.yım değil mi hata olmasın
-
@jungss Kardeşim Asil Başarılı 290. sıra yazıyorsa sorun yok
-
@jungss hocam her ili yazacak mısınız, yedeğim ondan soruyorum...
-
@paretowilfredo Sevgili hocam, sizce kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir önceki tecrübelerinize dayanarak soruyorum?
-
@Hacettepe-Üniv. Kardeşim 20'lere kadar şans yüksek olur diyorum ama afaki konuşuyorum şu an. Açılan illerde insanlar nasıl tercih eder bilmiyorum. Normalde doğu güneydoğu illeri genelde yedeklerce doldurulur. Ancak işsizliğe kıyasen, gitmeyi seçenler olabilir. Bir de bizim tercih döneminde, cizre sur operasyonları devam ediyordu ve sınırın karşısından durmadan havanlar düştüğü dönemdi. O nedenle bölge komple boş kaldı ilk tercihte. Şimdi daha süt liman bölge. Nasıl olur kestiremiyorum.
Rotasyonun kaldırılması ve gidilen yerde kalma tehlikesi de insanları ürkütebilir. gerçi 3.sene sonunda bir atanma şansınız daha olacak ama açılacak illerin garantisi yok.
-
@paretowilfredo Bilgiler için teşekkür ederim hocam. İnşallah dediğiniz gibi olur. Bize de şans güler.
-
@paretowilfredo bilgilendirme için teşekkürler hocam. Peki asil olupda feragat edecek arkadaşlar olacak. Feragat oldukça yedeklerden sırası ilerleyenler asillerle birlikte mi tercih yapacak (ör:1.yedek) yoksa bütün yedekler yedek alım ilanından sonramı tercih yapacak.
-
@Hacettepe-Üniv. yazacağım hocam.
hocam kendi memleketim gelir diye korkuyorum ( batıda bir il).
@paretowilfredo o yüzden sordum. 290. kişiye batıdaki il gelmez sanırım? gelmesin de... -
@JohnRawls yedekler kendi arasında tercih yapacak kardeşim yine.