Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar ek olarak bir naçizane öneri. Mesleği hakkı ile yapmak istiyorsanız, küçük bir il memleketiniz ise orayı yazmaktan elinizden geldiğince imtina edin. Çok zorlanırsınız.
-
@Gregory-Mahmut Yine yapılmaya devam eder kardeşim ama süreci yavaşlatacağını sanmıyorum.
-
9.promosyon alım olursa kaçla kapatır.300de 82.1 idi.500 olsa ne olur?
-
Arkadaşlar merhaba.Denetmenlerin müfettişliğe geçirileceği konusundaki duyumun doğruluk payı var mı acaba?
-
@AltanTan Hocam sadece duyum,böyle bir şey olacağını sanmıyorum,teftiş kurulu da sıcak bakmıyor hiç ama ileride iyileştirmeler olacaktır umarım.
-
@Hacettepe-Üniv. Anladım hocam teşekkürler.Bide benim tecil bitim tarihi 6 Hazirandı atama sürecinde sıkıntı oluşturur mu bu durum?
-
@prst istatistik sosyal bilimleri anlamaya yardımcı olan bir branştır matematik formülleri kullansa da. Kurum istatistikçiler işsiz kalmasın diye almıyor, istatistikçilere ihtiyacı olduğu için alıyor.
-
@paretowilfredo hocam 280 asil istanbul gelme olasılığı var mıdır.
-
arkadaşlar bir şey sorucam.iller açıklanırken ibf-istatistik ayrı ayrı mı başvuru yapıyor?
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim, kazanamayan arkadaşlarım Allah yar ve yardımcınız olsun.. Tecrübeli üstadlar 200 ile 225 arası asil aday tercihlerini nasıl yapmalıdır, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim bizim kısmet değilmiş denetmen olarak giremedik müfettiş olarak gireriz kuruma inş herkese hayırlı olsun allah utandırmasın
-
@Ertlme-enstitüsü ayrı ayrı iller belli oluyor herkes kendi grubundaki illeri tercih ediyor
-
yedek 30 a sıra gelmez değil mi ?
-
@hayalimsgk hocam ben sanırım hayatımsınav ile karıştırdım seni ya, kusuruma bakma lütfen:) ama hayırlı olsun yine de:)
-
sizce 1 hafta ıcınde ılan gelırmı? gelmezse 2017 ıle ilk alım ne zaman olur bılgısı olan varmı @davetsiz hocam sızın duyumlarnz oluyodu sanırım
-
muhtemelen ilan agustosta olacakmış
-
@yapma-volkan 2016 puanini da kapsayacak mi ? Var mi bilginiz ?
-
@yapma-volkan oyle mı pekı kaç kişilk hocam bılgnz varmı
-
@rapist ağustosta olacaksa kapsamaz hocam
-
hocam sgk bi arkadaş söyledi ama kurum başkanı bile çok yanılıyo.
öyle kesin de diye bişey yok.oyle kesın de değil zaten bılgı sadece