İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
91'in altına düşerse sürpriz olur bana. 89.5'la umutlanamıyorum bile. Savunma Bakanlığı gibi Tika gibi şu Yds şartını 80 yapsalar çok şey değişecek de...
-
@aliveli evet hocam. Kaymakamlık 8 günde açıklanmış mesela o zaman. Sgk denetmenliği ve epdk nın açıklanmasıyla başlayan süreç devam eder umarım.
-
@baharunal İç İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Uzman Yardımcılığı hayırlı olsun içinde söyledi:
@aliveli evet hocam. Kaymakamlık 8 günde açıklanmış mesela o zaman. Sgk denetmenliği ve epdk nın açıklanmasıyla başlayan süreç devam eder umarım.
Kaymakamlikta guvenlik sorusturmasi mulakat asamasindan once yapiliyor. Onu baz almayin.
-
@posner doğrudur hocam.
-
iyi bir kadro.ab uzmanlığı olduğu için doğal olarak yds de istiyor.
-
YDS son iki senede alınması gerekmiyor sanırım. geçerliliği olan son 5 yılda alınan puan geçerli mi oluyor?
-
Sizce 48siralamaya gelir mi ne dersiniz ilk 40 gircek ya sinava
-
@oscarwilde06 gelir kardeşim bence
-
- sıradayım ama ingilizce mülakat işi beni geriyor. Başvurmak içimden gelmiyor.
-
Ingilizce mulakat beni de germiyor degil cunku tutulup kalmak sacmalamak kuvvetle muhtemel
-
Gölgedekiler başlığı, alım az olsa da güzel meslek. Merkez uzman olmanın yanı sıra, AB uzmanları hep daha bir ayrıcalık sahibidir. Bir de kurum aracılığıyla yurt dışına gitme durumu meslek hayatı boyunca her an olabilir.
-
Sessizlik hakim. Ne durumdasınız dostlar? Başvurulara az kaldı kararlarınızı verdiniz mi?
-
@paretowilfredo siralamam 50,basvurma konusunda kararsiz kaldim sizce en son kaca kadar gelir???
-
@ronaldinho sansin yuksek sayilir kardesim. Zaten bir sinav yapilmayacak olmasi ve mulakata kalma durumunda hazirlik doneminin nispeten yeterli olmasi basvurman icin yeterli sebepler. Daha iyi bir secenek yoksa elde merkezde yapilacak guzel bir meslek.
-
Sence kacar kadar duser siralama tahminin var mi @paretowilfredo
-
@ronaldinho o arada beklenen teftis uzmanlik vs. Aciklanmayan sinavlar aciklanirsa eger 70 lere kadar gelir rahatlikla bence.
-
p86'da 88.97 lik bir puanım var. YDS 90. İhtimal dahilinde bile değil bence.
-
Mülakatta ingilizce olması yüksek ihtimal olduğu için başvurma noktasında çok kararsızım.
-
Bir bürokrattan öğrendiğim kadarıyla İçişleri Bakanlığı'nın merkez teşkilatında dil bilen personel sayısı olduğu için bazı konularda sıkıntı yaşayabilen bakanlık bu kadrolarda dile çok önem veriyormuş. O nedenle konuşturmaları yüksek ihtimal ama YDS'den iyi puanı olan biri çat pat da olsa konuşabilir bence... Ayna karşısında pratik yapılabilir. Ben de 1 yıldır hiç ingilizce kullanmadım ama mülakata kalırsam pratik yapmayı düşünüyorum
-
@baharunal ingilizcen yoksa zaten niye basvuruyorsun ki ,ab uzmanligi zaten adi ustunde