İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@odtüsbky İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
@ATBKariyer Eyvallah hocam. Bu düzende ne olacağı hiç belli olmuyor valla. Mümkün olduğu kadar iyi puan yapıp çok mülakata girmek bu işin anahtarı. Eğer benim gibi işsiz olarak mülakatlara girerseniz şansınız daha yüksek olabilir. Genelde 7-8'den fazla mülakattan elenenler b grubu, Kalkınma Ajansı, İhracatçı Meclisi vs. çalışanları oluyor. Bir kurum 10 kişi alıyorsa en az 7-8'i işsizlerden olabiliyor. Mülakatta da bir işte çalışanlar benim mezuniyetten beri çalışmamamın avantaj olduğunu söylemişlerdi. Ancak bunun maddi ve manevi külfeti çok fazla... 2 yıldır yüzüm gülmüyordu. Burada kalsam da Göç'e geçsem de her şekilde birilerinin yüzü gülecek. Çünkü bu kurumların hepsi yedek de belirliyor... Yine SGK açıklanırsa ÇSGB'ye girenlerin yüzü gülecek...
dostum arkadaş asıl soruyu soramamış. . sen haketmişsin zaten güzel puanların var ancak yine de referanssız mı başardın yoksa elinden geldiğince buldun mu birilerini demek istemiş. şahsen ben de bunu merak ediyorum il göç bekliyorum yakın zamanda sgk ya gireceğim referanssız oluyor mu bu iş ?
-
@odtüsbky Gençlerbirliği maçına gelirim valla Senin kurum nerede?
-
@Sipsilimarpuc Zaten bulmuş olsam tepki alırım diye sadece kazandığımı söyler geçerdim. Hani her söyleyip geçen öyledir anlamı çıkmasın buradan ama özellikle vurgulamazdım. Vurgulamanın sebebi de benim gibi olanlar ümitlerini kaybetmesin isteğim. Oluyor ancak 3. mülakatta mı 5. mülakatta mı oluyor orası belli olmuyor. Bir de girenlerin kaçının referansı var, o duruma da bağlı. Karşınızda örnek olarak @escobar_p ve ben varsak demek ki oluyor. Ancak iyi puan yapamayıp yılı sadece bir ya da iki mülakatla geçirirseniz elbette olmaması normal. Ancak bir yılda işsiz olarak 7-8 mülakattan elenirseniz bir sorun olabilir. Güvenlik soruşturması açısından bir sıkıntım yoktu, hali hazırda çalıştığım bir iş de olmadığımdan sen zaten istihdamdasın diyerek eleme gerekçeleri yoktu. Bir de 40 kişinin başvurduğu ve 32 kişinin gelip elden belge teslim ettiği sınav mülakatına sadece 27 kişi girdi. Ama son kertede o ol der ve olur.
@escobar_p Tunus Caddesi'nde. Aramızda 3,5 km mesafe var ama sen Ankaray'a atlarsın, ben de 20 dakikaya Güvenpark'a yürürüm, ortada buluşuruz
-
@odtüsbky Senin kurum benim evin ordaymış
-
@Sipsilimarpuc Zaten bulmuş olsam tepki alırım diye sadece kazandığımı söyler geçerdim. Hani her söyleyip geçen öyledir anlamı çıkmasın buradan ama özellikle vurgulamazdım. Vurgulamanın sebebi de benim gibi olanlar ümitlerini kaybetmesin isteğim. Oluyor ancak 3. mülakatta mı 5. mülakatta mı oluyor orası belli olmuyor. Bir de girenlerin kaçının referansı var, o duruma da bağlı. Karşınızda örnek olarak @escobar_p ve ben varsak demek ki oluyor. Ancak iyi puan yapamayıp yılı sadece bir ya da iki mülakatla geçirirseniz elbette olmaması normal. Ancak bir yılda işsiz olarak 7-8 mülakattan elenirseniz bir sorun olabilir. Güvenlik soruşturması açısından bir sıkıntım yoktu, hali hazırda çalıştığım bir iş de olmadığımdan sen zaten istihdamdasın diyerek eleme gerekçeleri yoktu. Bir de 40 kişinin başvurduğu ve 32 kişinin gelip elden belge teslim ettiği sınav mülakatına sadece 27 kişi girdi. Ama son kertede o ol der ve olur.
@escobar_p Tunus Caddesi'nde. Aramızda 3,5 km mesafe var ama sen Ankaray'a atlarsın, ben de 20 dakikaya Güvenpark'a yürürüm, ortada buluşuruz
cevap için teşekkür ederim 90 puan civarında p35im var diğerleri de 84 85 86 civarlarında.Benim de işim yok umarım il göçte 71 kişinin 71i de referanslı olmaz..
-
Itirazdan sözlü notunun değişme ihtimali var mıdır, itiraz etmekle bir kazancımız olabilir mi, deneyimi olan başına gelmiş kimseler var mi? @paretowilfredo
-
@lisbeth İtiraz ederek bir sonuç alamazsınız bence. Dava yolu ile ancak hak elde etme şansınız olabilir ama o da size kalmış. iyi düşünmek lazım.
-
@paretowilfredo mülakatim kötü gecmesine rağmen beklediğimden iyi bir puan aldım ama yetmedi, itiraz edersem de umudum olmucak uğraştığima değmez o zaman?
-
Arkadaslar kazananlari tebrik ediyor gorevlerinde basarili bir hayat diliyorum. Ve bir de sgk ve il göç gibi kazansalar da gecmeyecekleri kurumlardan feragat etmeyi unutmamalarini rica ediyorum. 4 cumlelik bir yaziyla baskasinin hayatini degistirebilirsiniz unutmayin ve lutfen ihmal etmeyin. Simdiden tesekkurler.
-
@danıldtramp kesinlikle hocam. Umarım vicdanlı arkadaşlarımız yapacaktır.
-
Dernekler Denetçi Yardımcılığı gibi bu ilanda da kesin olmayan liste değişmeyip aynen kesinleşmiş. Darısı uğraşan, emek veren diğer herkesin başına...
Not: İçişleri AB'deki 5 yedekten 3 tanesi kaymakamlıkta mülakata kalmış. Bu da ilginç bir not...
-
@odtüsbky hocam hayırlı olsun