2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Biz de baskı kurmak zorunda olmayı sevmiyoruz ama iki aydan fazla oldu ve bir önceki alım gibi uzun sürmemesi adına geç olmadan elimizden geleni yapmamız lazım. Ne kadar etkili olduğu tartışılır fakat en azından sınava girenleri hatırlatmış oluruz.
-
Açmıyorlar şaka gibi gerçekten tüm yaşananlar
-
Evet gerçekten açmıyorlar ama devam.
-
arkadaşlar sınav şubesindeki memurları telefonla taciz etmenin pek bir yararı olacağını sanmıyorum. sizin aradıklarınız oradaki normal memurlar, sınavın okunması veya sonuçlarının açıklanmasında süreci hızlandıracak hiçbir etkileri olamaz. dışarıdan gelen aramaları da canları istemedikçe açmayacaklardır.
-
0312 296 62 31 bu numarayı açıyorlar
-
@asımın-nesli hemen arıyorum
-
Yarın tekrar arayın, benim bilgim yok dedı telefonu açan kadın.
-
AÇMADILAR
-
@nilayfb bir kaç kere aradım açtılar ve yakın zamanda beklemeyin dedi açan beyefendi
-
2 ay geçti. Neden bu kadar yavaş anlamadım.Kazanırsak mülakat kaç ayda açıklanır Allah bilir
-
Ulan insallah kazanan herkes iyi bir yere giderde sunlarin mulakatina girmez lanet gitsin su bakanliga nebicim bir seymis arkadas.
-
-
@nilayfb bence aramaya devam edelim telefonu açmıyorlardı açtılar
-
@berktanell ben de aramaya devam edeceğim fakat içimden bir ses gecenki alımdan bir farkının olmayacağını söylüyor. O da Aralık'ta yapilmis, Haziran'da açıklanmış.
-
@nilayfb aslındda sayın bakanımız sosyal medyayı aktif kullanıyor ordan da ulaşabiliriz
-
temizinden 1 seneyi gözden çıkarın malesef ben de bekliyorum sizin gibi başka kurumlara çalışın burayı unutun olursa ne mutlu daha mülakatı var o da uzun sürüyor
-
herhangi bir duyum yok mu? galiba bunlarda unuttu bizi eski başlıklara baktığımda yazılı sınav 1,5-2 ay gibi bir sürede açıklanmış şimdi 74. gündeyiz halen ses yok
-
@black unutmuştum bu sınavı foruma bakınca hatırladım. Yok böyle bişey gerçekten nasıl bir saçmalık
-
@black bir önceki sınav 6 ayda açıklanmış diye biliyorum ..
-
@nilayfb yok hocam o mülakatın açıklanma süresi yani ben öyle hatırlıyorum