2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@baumol Rotasyonun bir süresi var mı biliyor musunuz ?
-
@baumol Dostum bildiğim bir rotasyon uygulaması yok açıkçası. Emin değilim o nedenle bu durumdan. Keza var ise dâhi bu VDK'daki gibi bir sürece tabi olamaz çünkü 3 grup başkanlığı var yalnızca.
-
@sgk0606 Şu an 4600 TL'ye yakın bir meblağ dostum. Özlük hakları tamamen aynı iki mesleğin.
Ek olarak güzel düşüncelerin için teşekkürler dostum. Sağolasın.
-
@sgk0606 açıkçası iş müfettişlerinin 8-10 ay arasında turnesi var gençken güzel ama ilerleyen yaşlarda evlilik olduğu zmn biraz sıkıntı olduğunu söylüyorlar mevzuatını anlamak kolay ama 5510 SGK mevzuatı daha ağırdır teftiş kadrolarında en iyisi gümrük teftiş ikincisi SGK teftiş derler ama kişisel tercihler bunlar maaşlar aynı hep
-
@paretowilfredo Rica ederim üstat aydınlattığın için de tekrar çok teşekkür ederim iyi ki varsın
-
@berktanell Bende sizin gibi duydum gümrük sgk ve diğerleri derler genelde ama şaşırdım açıkcası tabi ki mevzuat açısından zorlukları olabilir bilmiyorum teşekkür ederim size de
-
@berktanell O cümleyi kurduran en temel unsur kurum içi saygınlık ve etkinlik dostum. Gerçekten de kendi kurumlarında ilk ikiyi çekerler. Başbakanlık teftişi tenzih ediyorum, onlar her yerde saygınlar çünkü
-
@paretowilfredo evet arkadasım kurumlarda çalışan yakın arkadaşlarımda aynı düşüncedeler sizinle SGK Müfettişlerinin ilerde özel sektör açısındanda çok cazip olduğunu söylüyorlar
-
arklar yarın 1 topluca arasak mı ne diyorsunuz?
-
@jarvis arkadasım bence herkes ararsa etkili olur bir saat belirleyelim arayalım
-
Artık zamanı geldi.
-
@berktanell sınav kurulunun numarası kaçtı?
-
@jarvis 0312 296 70 73
(0312)296 70 84 -
@asımın-nesli aynen arkadasım bişeyler yapmamız lazım
-
Yarın arayalım. 100 kişi arasa etkili olur.. Yoksa daha çok bekletirler
-
@buhara, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@buhara, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
arkadaşlar yarın arayalım gerekli baskıyı yapalım
-
Öğleden sonra ben arayacağım. İletiyi gören arkadaşlar da ararsa sevinirim. Artık baskı kurmanın zamanı geldi.
-
Bende varım. Arayıp baskı kurmak lazım. Öğleden sonra saatte bir arayacagım
-
@ilkhedefsgk Ben aradım açmadılar. ÇSGB yi SGK dan tanıyın. Baskı sevmiyorlar
-
@baumol Ben arayımda onlar açmasın En azından üstüme düşeni yapmış olurum