2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@black Hocam Bakanlık bu konuda yavaş maalesef
-
@baumol Yavaş kelimesi anlamını yitirdi bir an için dostum.
-
@paretowilfredo Üstad yanlış bir tabir mi kullandım yoksa
-
@baumol Yok dostum şöyle ki; ÇSGB'ye yavaş dersen yavaş kelimesi koşmaya başlar. O kadar yavaş çünkü.
-
@paretowilfredo Üstad maalesef öyle ya. İlana çıkma konusunda en sistematik kurum neredeyse ama iş sonuç açıklamaya, işe başlatmaya geldiği zaman tam tersi bir durum ortaya çıkıyor çok garip.
-
@Baumol Kuruma imkan versen sadece ilana çıkıp kimseyi başlatmayabilir yıllarca. Korkuyorum bu imkan tanınsa başlayamamış 1000 iş müfettiş yardımcısı diye platform kurulur.
-
Arkadaşlar kurumu arayıp bilgi alan soran var mı 3 hafta önce aradığımda Şubat gibi olabilir demişlerdi
-
@berktanell Hocam kimse umursamıyor burayı. Siz isterseniz arayın
-
@baumol evet öyle yapıyım arkadasım arayım şimdi
-
@berktanell Hocam sormadıysan arayıp ben sorayım ??
-
Birkaç gün önce bir arka sordurmuştum şimdi cevap geldi
Daha kağıtlar okunmamış -
@sınavuzmanyrd Başlamamışlar mı daha?
-
@baumol @sınavuzmanyrd arkadaşlar aradım ama açan kişi benimde bir bilgim yok dedi ama fırsat buldukça ara ara arayın dedi
-
@berktanell Bu ne böyle Ya Allahtan "Unutursan küserim mektubumu keserim " dememiş
-
@baumol kardeşim açık söyleyim daha hiç mi başlamamış sorusunu soramadım.daha öncede muhabbeti açılmıştı o da kurumdan bir arkına soruyor arkadaşı sıkboğaz etmek istemedim ama verdiği cevapta kağıtlar okunmamış yazıyordu
-
@sınavuzmanyrd zorla cezaevi kontrolörü yapacaklar
-
Ben oraya girersem kitabı defteri en yakın kütüphaneye bırakacam inşaallah
-
10-15 güne açıklanmaz dediler.
-
@sınavuzmanyrd kurumların kağıt okuma, öüşakat yapma, açıklama konularında hiç acelesi yok maşallah.
-
Ben boyle bir bakanlik gormedim arkadas birde ÇALISMA bakanligi. İnsanlari boyle sebepsizce bekletip bu psikolojilere sokanlar hakkim helal degildir size yaziklar olsun. Yapacaginiz sinavda yerin dibine batsin. Bir iside tam yapin 400 kagidi okumak ne kadar zor olabilir harf harfmi inceliyorsunuz amac ne yani bekletmekten zevkmi aliniyor. Butun kurumlar anlasmis sanki birde