2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@buhara hocam en erken 2019 Şubat ayında açıklanırsa açıklanmazsa açıklandığı aydan 1 yıl sonra açıklanır. Eğitimde olan kimse aslında açıklanmamasını anlamıyorum
-
Mart içinde yazılı sonuçlar açıklansa, Nisan ortası Mayıs ortası arası mülakatlar olabilir. Mülakatlar Haziran sonu yada Temmuz başı açıklansa gvs sonrası Eylül ekim gibi iş başı yapılabilir bir önceki alımın süresini görmez demek isterim. Ama gelen ilanlar geçmiş ilanları aratıyor...
-
@slutskyy aynen bravo bencede
-
@tibeout umarım dediğin gibi olur arkadaşım bence güzel iyimser tablo gibi geliyor bana
-
@tibeout Sgk/Çsgb hangi mülakat sonucunu 2 ayda açıkladı ki bunu 2 ayda açıklasın ? Reel olan şey 2018 Aralık'ta işe başlatmak olur. Boşuna kendinizi kandırmayın.
-
5 yıldır müfettiş yardımcılığı yapıpta hakkı olan müfettişliğe atanmak için 2 yıldır kararname bekleyenlerde var. Bizim mesleğe girerken yakındığımız kadar içeride yakınanlarda var. Bu meslek bu çilelere değer o zaman diye düşünmek istiyorum.
-
Benim ilk oturum çok iyi geçmemişti fakat bu durumu ikinci ve üçüncü oturumlarda telafi ettiğimi düşünüyorum. Eğer iki ve üçüncü oturumlarda yüksek puan aldığımız taktirde ilk oturumun puanlamasını esnetebilirler mi? Bana göre klasik türde alım yapan kurumlar artık kadroyu doldurmaya bakıyorlar(örnek SGK teftiş Başkanının açıklamaları)
-
Arkadaşlar iş müfettişleri denetimlerden ne kadar para alıyorlar ?Bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar sınavın açıklanmasıyla ilgili bir duyum gelişme var mı yada sınav kurulunu arayıp bilgi alan @Tibeout @Slutskyy @frie-list @sgkemekcisi
-
@berktanell ben aramıştım sınavdan 1 hafta sonra kağıtlar okunmaya başladı hala devam ediyor net bir tarih veremeyiz dediler.
-
@sgkemekcisi ben aradığımda da sınavdan 3-4 hafta geçmişti daha yeni başladık demişlerdi
-
@berktanell hocam Mart ayına kadar bir şey bekleme burdan
-
@slutskyy haklısın arkadasım ama her gün bakmaktan konsantre olamıyorum hiç bir şeye
-
@berktanell Hocam bu kadar hevesli olduğuna göre iyi geçmiş sınavın. O yüzden rahat ol
-
@slutskyy yok aralığa kadar
-
@slutskyy arkadasım iyi değil ilk bölüm Ve borçlar özel kısmı çok kötü ben girdiğim yada oynadığım şeyin hemen açıklanmasını merak ediyorum olumlu yada olumsuz diğer konulara vakıf olamıyorum ya olursa kazanma ihtimalim %15
-
Gelecek hafta içinde 2. ayını dolduracak normalde bu tarihlerde açıklanması lazım. Kurumu yakın tarihlerde hiç arayan oldu mu bir haber bilgi vs. alan?
-
@black Hocam Ocak'ta okumaya başlamışlar. Bence de Martı bulur.
-
@baumol 1 ay boyunca kagitlara hic dokunmadan kurumda oturmak hic mi agir gelmiyo bu insanlara ya. Vallahi yazik günah. Kik sinavi yapti 1 ayda acikladi sonuclari mulakat tarihi bile belli. Allah bilir mulakat sonucunuda fazla bekletmeden aciklar. Kik'ten 20 gun once yapilmis olan is teftis sinavi daha aciklanmadi bile.. Burayi unutun arkadaslar. Bir ara aciklayacaklar iste (!)
-
@baumol nasıl okuduklarını bilmiyorum ama 400 kişinin katılacağı bir sınavdı ve yaklaşık 250-300 kişi katıldı günde 10 kişinin kağıdını okusalar 1 ayda rahat biter tabi arka planda ne olduğunu bilmiyoruz dediğiniz gibi martı bile bulabilir