2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Bundan emin olabilmek icin son sınavın yarın veya hafataya açıklanması lazım. İnsallah çok uzamadan sınav gelir
-
@zenginmemur kardeşim insan hakları bana göre kolay kolay hiç bir kaynak 4 te 3 yaptıracak kadar yeterli değil. Bunun için ekstra kaynak harmanlamak gerek. Ancak Ahmet Nohutcunun insan hakları kitabi yeterli gelebilir.
-
@ayran pardon kardeşim 4 te 4 olacaktı
-
@sasvesas kardesim kpss geliyor guy söylentisi var idari hakimlik mayısta olacağı söyleniyor, kaymakamlik sınavı için diğerlerine çalışmayanlar var hem çalışan insanlar var programlarını izinlerini sinava gore ayarlayan..
Piyasa hocalarının elinde yeterince oyuncak olduk, kaynağın şağlamsa belirt dua alırsın yok net değilse hayal satıp vebal altına girmeyin.. -
@KaymakamAdaylıgı Nisan ortasi veya en gec Mayıs in başında 100 kişilik bir alım olacağını söyledi zaten. 9 Eylül sınavını da ilan gelmeden 45 gün önce kendisi söylemişti.
Şu durumda aksilik olmazsa ilanı şubatın ortasından itibaren beklemeliyiz. Çalışmaya devam.. -
@ayran insan haklarıyla ilgili çıkmış soru örneği var mıdır hocam aklınıza gelen? ben çalışıyorum ama soru örneği yok elimde
-
@öktem_ilteriş kardeşim ben duyduğumu söylüyorum
Kimsenin vebalini almak da istemem zaten söyledim resmi ilan gelene kadar hiçbir şey kesin değil diye
Hayır yani yalan söylesem ne kazanacağım niye yanlış şeyler söyleyim?? -
@kaymakammia kardeş vebal almak istemem hakka girmek istemem
O yüzden bana inanmayabilirsin -
@ayran kutluay hocada soru var mi?
-
@ayran extra kaynak acikogretim falan mi yoksa themis yazarlinolan mi?
-
@zenginmemur kardeşim Kutluay hocanın hiç bir kaynağını daha kullanmadım bir şey diyemem. Ekstra kaynak olarak açıköğretim kitabı olabilir kardeşim.
-
@sasvesas peki duyumu kim veya hangi yerden aldiniz?
-
A kadro uzaktan eğitim kursunu 17 şubat yazmış Diğer online kurslar başlayan var yakında başlayacak olan var.. Kurumlarda kararsız sanırım sınav tarihi konusunda
-
sınavın martta olma olasılığı nedir? hiç mi yok dersiniz
-
Yasin çoban PDF olan var mı ve iktisat
-
@kemoenes normal dershane kaydı için arayıp görüştüğümde mart ayında sınav olacağını düşünüyoruz demişlerdi. Online kurslar için ne diyecekler acaba..
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes normal dershane kaydı için arayıp görüştüğümde mart ayında sınav olacağını düşünüyoruz demişlerdi. Online kurslar için ne diyecekler acaba..
büyük ihtimal mart ayında ancak ocak ayının son 10 günü içinde ilan gelmesi gerekiyor
-
Hala Mart ısrarını anlayamıyorum bazı arkadaşlarin.
-
@öktem_ilteriş dostum ismi bende kalsın teste donebilir diyen bile var:)
-
@osenebusene siz ne zaman olacagini dusunuyorsunuz ?