2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@osaduman o zaman bizden de vira bismillah
-
@osaduman hocam çok kesin olmamakla birlikte bugün sınavın haziran sonu temmuz başı gibi olacağını duydum
-
@osaduman zor gibi ...
keşke olsa .
Bende temmuz diye duydum . Ama bi yandanda mantıklı gelmıyor temmuza kadar sarkıtacagına her sene rutin şekilde oldugu gibi sonbahara atarlar .
Yok eger sarkıtmak istemıyorsalar mayısta yapmaları lazım -
Martın 10una kadar bekleyelim dostlar mayıs 5 için ilan gelir inşallah mülakattan elenmenin tek ilacı yeni ilan .
-
Temmuz mu? Temmuz çok geç ya kaymakamlık hakimlik gibi sınavlarda süreç ne kadar çok uzarsa çalışma verimliliği o kadar azalıyor
28 Nisan için bu ay sonunu 5 mayıs için 5-10 mart arasını bekliyorum -
En erken temmuz sonu diye duydum.
-
Ben yaz gelmeden bir sınav yapılacağını düşünüyorum. Bu kadar açık var son sınav mülakatları da açıklanmışken daha da ileriye atmalarını gerektirecek bir durum yok düşünüyorum. Ama maalesef ilan gelmeden de çalışılmıyor bu sınava
-
@say-alija, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Ben yaz gelmeden bir sınav yapılacağını düşünüyorum. Bu kadar açık var son sınav mülakatları da açıklanmışken daha da ileriye atmalarını gerektirecek bir durum yok düşünüyorum. Ama maalesef ilan gelmeden de çalışılmıyor bu sınava
Ne kadar açık var? Kaynak var mı?
-
Arkadaşlar son sınav yapıları 6 ay olmak üzere , yanu Mayıs ta sınav olası ... Bu hafta bir sonraki hafta kesinlesecektir ve o zaman duyumlar gelecektir
-
@vamos 300 açık vardı 100 gitti.Emekli olan, atılan, vefat eden birçok Mia var.Bazı yerlerde kaymakamlar aynı zamanda başka bir ilçeye bakıyor, bazı yerlerde ise geçici olarak vali yardımcılıgı da yapıyorlar.Vali yardımcısı sayısı mevzuatta yazıyor ben sayamadım ama sadece 900 küsür ilçe 81 il var.Bunun yanında 150 civarı merkez valisi var.600 civarında da vali yardımcısı olması gerekiyor ama tahminimce açık 200 civarında. 3 kez daha 100’lük ilan açılır.Sonra 60’a döner.
-
@cevatcobanli444 kardeşim son cümle katılmıyorum çok büyük bir ihtimal son 100 kişilik ilan olacaktır , cok küçük bir ihtimalle belki son 2
-
iki yerden aldığım duyumlardan biri haziran diğeri ise eylül dedi geçen seneye göre olursa haziran olması gerekir ama dediğiniz gibi önümüzdeki haftalarda daha net bir hal alacaktır..
-
Şuan en erken Mayıs diyor forum.bir grupta okuduğum daha mülakatlar sürerken yeni sınav KPSS ile çakişacak gonderisi okumuştum haliyle o zaman Mart duyumları aktifti ve adama tepki gostermistik.bakalim zaman gostericek
-
Dostlar 9 eylül sınavını 8 ay önceden söyleyen @KaymakamAdaylıgı @kaymakamadbenim için fazlasıyla muteberdir mayısa hazır olalım bence
-
@KaymakamAdaylıgı bir işaret verse
-
@adaykaymakam bilgi alabildiniz mi hocam
-
@fenecus 9 Eylül sınavını 8 ay önceden söylemedi diye biliyorum 27 Mayıs'ta mülakat sonuçları açıklandıktan 10 gün sonra falan söyledi sanırım. Şimdi geriye gidip yazdıklarına bakınca 8 ay önce yazmış gözüküyor yani şuandan itibaren 8 ay önce yazmış oluyor 2018 sınavı içinde Nisan sonu Mayıs başı demiş 1 ay önce ama yeniden yazarsa çok daha iyi olur zira değişebiliyor tarihler
-
Bence bu mesleği isteyen insanlar olarak yakın zamanda olmasi muhtemel son 100 (zor da olsa son 2 x 100) lük sınava hazır olmalıyız , çünkü daha sonrası 40 - 50 ...
-
@the-kaymakam bir mülakat açıklanınca demekki 10 15 güne yeni sınav planlanıyor , bu ay sonuna kadar kesin olarak belli olacaktır tarih
-
@can-mavi aynen abi bende öyle düşünüyorum zaten KaymakamAdaylıgı na sormuştum sonuçlar açıklandıktan sonra, 15 gün sonra yine sor demişti. 2 hafta içerisinde tam olarak netlesir diye düşünüyorum yeni sınav durumu ama yine de şuandan öğrenmek çok daha iyi olur tabi