2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@althusser, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@the-kaymakam anayasa 4/4, idare 11/14, iktisat 1/6, tr eko 4/4, insan hakları 4/4, tarih 1/2 idi hocam
Kac aldiniz hocam bu sekilde
-
Arkadaşlar iktisat için Themis İktisat Çalışma Sorularına bakabilirsiniz.Kurumsal olmayan sivil nüfus sorusunu sadece aktif nufus olarak almış onun haricinde gayet sağlam kitaptır.
-
@olurmuolur bu arada içerik olarak hukukları beğendim. Bilgi anlamında sınav için yeterli olur diye düşünüyorum ama o kadar baskı yapılıp güncellemenin üstüne bu hataların olması baştan savma izlenimi bıraktı bende.
-
yok mu yeni bir duyum arkadaşlar?
-
@aslan-reyiz teşekkür ederim birde iktisat için Nasıl çalışmalıyım sorular sanki test sınavlarına göre ayrıntılı değil yüzeysel çalişmak yereli olur mu ? Zeynel dinler çıkmış sorular bu sınav için yereli midir
-
Mulakattan elenip daha sonraki seneler kazanan var mi acaba bildiginiz ya da bir kere elediklerini almıyorlar mi daha sonra ?
-
@birgunolacak Alınan 100 kişinin de ilk mülakatı olduğunu sanmıyorum.
-
@birgunolacak 4 kez elenip 5 incide olan var hocam ama bir kere elendin mi bir daha elenme olasılığın artıyor
-
@luthor bunun cevabına bi tek Erdal Ünsal'ın makrosunda karşılaştım. Diğer test kitapları Vs hepsinde aktif nüfus diye geçiyor gerçekten.
@olurmuolur TR Ekonomisi için de Yasin Çoban'ın 4lü iktisatı var, oradaki TR Ekonomisi kısmı 4'te 4 için yeterli oldu. Sayfa sayısı az ama olması gerektiği kadar bilgi var. Üstüne Zeynel'in çıkmış sorularını çözerseniz tam olur, naçizane tavsiyem. -
@birgunolacak, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Mulakattan elenip daha sonraki seneler kazanan var mi acaba bildiginiz ya da bir kere elediklerini almıyorlar mi daha sonra ?
Bir kere elenip sonra kazananlar olmasa hiç uğraşırmıyız? Bir tanıdığım var ki 3. Mülakatında kaymakam oldu ve şu an görevde. Kimisine ilkinde olur kimisine sonralarınkinde kimisine de hiç olmaz. Nasip kısmet bir de başka şeyler gerekli. O yüzden ele düşen çalışmak. Sonrasını sonra düşünmek.
-
Arkadaşlar ben çalıştığım için telefondan hazırlanmaya calışcam elimden geldiği kadar . Bu yüzden pdf formatında idare olur anayasa olur insan hakları vs ne varsa elinde olan yollayabilirse çok memnun olurum teşekkürler şimdiden
-
Akşam rüyamda görüyorum 110 kişilik kaymakamlık sınavı ilanı geliyordu. Cok seviniyordum Facebook’ta bir gurupta ilanı paylaşamıyorlar sevinçten yazamıyorum arkadasa yazdırıyorum. 110 kişilik ilan hayırlı olsun diye. :)) işaret mi acaba bilemedim suan ertelendi diye KPSS ye dönmüştüm çalışma planımı .
-
@su-i-generist, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz teşekkür ederim birde iktisat için Nasıl çalışmalıyım sorular sanki test sınavlarına göre ayrıntılı değil yüzeysel çalişmak yereli olur mu ? Zeynel dinler çıkmış sorular bu sınav için yereli midir
3 mikro 3 makro geliyor ..teorik tanımlam ve matematiksel işlem vs..zeynel yeterli olur .
-
Arkadaşlar internetteki iktisat videoları sınava uygun mu iktisat konu anlatımlı kitabım yok. çok mu zamanı mı alır bu şekilde çalışmak.
-
Selamun aleyküm arkadaşlar bir süredir 2017 mülakatları ve burayı takip ediyordum ama sonunda dayanamayıp ben de yorumlara dahil olmak istedim. Gerçekten buradaki samimiyetin farklı olduğunu uzaktan da olsa gördüm:) Gelir gelmez bir soru sormak istiyorum. Sınavda Türkiye'nin sosyoekonomik yapısından sorumluyuz ama Yasin Çoban'ın kitabında Dünya Ekonomisi kısmı da var. Oraları da bitirmemiz gerekiyor mu acaba?
-
@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Selamun aleyküm arkadaşlar bir süredir 2017 mülakatları ve burayı takip ediyordum ama sonunda dayanamayıp ben de yorumlara dahil olmak istedim. Gerçekten buradaki samimiyetin farklı olduğunu uzaktan da olsa gördüm:) Gelir gelmez bir soru sormak istiyorum. Sınavda Türkiye'nin sosyoekonomik yapısından sorumluyuz ama Yasin Çoban'ın kitabında Dünya Ekonomisi kısmı da var. Oraları da bitirmemiz gerekiyor mu acaba?
Gerekmez.
-
@siyaset-bilimci Hocam aleykümselam hoşgeldiniz o kısımlara hiç gerek yok
-
Vira Bismillah ... an itibariyle başladık yine calismaya , Allah haketmeyi nasip eylesin ...
-
Yok mu başlığı şahlandıracak bir duyum değerli dostlar
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
2018 Kaymakamlık Sınavı. Nisan sonu en geç mayıs başı kontenjan 100 olması bekleniyor.
Vakt-i zamanında üstad söylemiş. Bu söylemden sonra bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum